Teraz jest 27 lis 2024, 11:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 03:04 

Dajcie sobie po razie i zapomnijcie o sprawie ...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 11:20 

MasterM napisał(a):
taaaa u nas twierdzili że runda którą przegrali nie była live (po 15 minutach gry)żal.ru po raz kolejny

toż to normalnie pod cziterstowo podpada :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 12:57 

MasterM- dokładnie, jak niektóre klany z nami przegrywały
to nie raz zdarzała nam się sytuacja gdzie przeciwnik
robił sobie takie jaja : 15min/gry
A tu komentarz - To gramy... LIVE ??
Na chwile dezorientuje to ich przeciwnika który usiłuje się połapać "o co biega" natomiast sam "sabotażysta" wykorzystuje to przejmując np: Flagę

Po wszystkim ,Na grad pytań z naszej strony odp: "To tylko żart "

Takim dziękujemy :!:

PS z =BB= graliśmy i to nie raz i problemów nie było chociaż nieraz łaciną trzaskali nieźle :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 13:30 

Podziwiam Cię Bosek że Ty jedyny z klanu wystąpiłeś i i przperosiłeś za całe zajście, pomimo tego że Cie tam nie było.
Pozdrawiam
Pawell

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 13:34 

tez racja :D jako jedyny ;P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 14:56 

Bosek szacunek dla ciebie za to co napisałes.

O zachowaniu pana dorosłego Racona ,który jest młodszy odemnie

:P nie będę pisał szkoda czcionki.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:00 

Cytuj:
A co do samego wychodzenia z meczu to, musze powiedzieć, że ja sam miałem podobną sytuację jak tutaj piszesz, i nie mogłem grać przez kilka minut, więc mecz został przegrany walkowerem a ja zostałem usunięty z klanu.
Nie dziw się więc, że kolegę poniosły nerwy.

Nie wiem czy dobrze rozumie to wypowiedz ale wynika z niej ze to kolega z BB sie zdenerwowal na to ze ZORDA napisal "dajcie mi 2 min bo stary dzwoni" a przweciez nikt na ZORDE nie zwracal uwagi !!

PODKRESLAM pauza byla zrobiona specjalnie dla klany BB bo jeden z waszych zawodnikow zostal rozlaczony i w miedzyczasie jak na niego czekalismy ZORDA napisal zeby mu dac 2 min.

Ja pauzowalem server i szczerze to nie zwracalem uwagi na ZORDE (sorry ziomus ale taka prawda) tylko na przeciwnikow, aby byli w pelnym skladzie.
Tak btw. nie zwracalem uwagi na ZORDE z tego wzgledu ze nawet jakby przez caly mecz gadal z ojcem i tak dali bysmy sobie rade bez niego.

Tak wiec sami widzice chcielismy byc fer w stosunku do BB i zostalismy potraktowani jak zostalismy :) Ehh szkoda slow.

A co do BOSEK-a to wielki szacunek za to ze potrafisz przeprosic za swoich podopiecznych i zarazem wielkie wspolczucie za to ze masz takich podopiecznych!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:37 

Powiem tak: PANOWIE z BB nie potrafią sie zachować. Nie umieją przegrać (wygrać tym bardziej:)). Jedyna co im wychodzi to bluzgi.

Mimo to pełny RESPEKT dla KIDROCKA i BOSKA., bo to oni zachowali twarz i wzięli za swój team odpowiedzialność. Kidrock tak naprawdę najlepiej grał z nich wszystkich.

A Raccoon mimo swojego wysokiego wieku (jak dla mnie- mam 15 lat) okazał sie dzieciakiem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 23:16 

Myślę że można już zakończyć ten wątek bo rozmowa idzie w złym kierunku i w gówno może wdepnąć. Wnioski z meczu będziemy wyciągać w swoim gronie a przepraszać osobiście z TnT, nie na forum publicznym.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 00:09 

*TnT* szyc napisał(a):
Powiem tak: PANOWIE z BB nie potrafią sie zachować. Nie umieją przegrać (wygrać tym bardziej:)). Jedyna co im wychodzi to bluzgi.

Mimo to pełny RESPEKT dla KIDROCKA i BOSKA., bo to oni zachowali twarz i wzięli za swój team odpowiedzialność. Kidrock tak naprawdę najlepiej grał z nich wszystkich.

A Raccoon mimo swojego wysokiego wieku (jak dla mnie- mam 15 lat) okazał sie dzieciakiem.

I kto to pisze
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen012.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen013.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen014.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 03:40 

2xZonk :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 15:47 

Heh całkiem ładne screeny :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 15:49 

Cytuj:
Heh całkiem ładne screeny Smile
Zgadzam sie :lol: Troche was nieladnie pozegnali.. ;]

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 16:53 

komar(poland) napisał(a):
*TnT* szyc napisał(a):

I kto to pisze
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen012.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen013.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/Foty/screen014.jpg

No tak widac komar zrobil kilka screenow ale czy wyrwane z kontekstu przeklenstwo oznacza nasze zle zachowanie ?? Bycmoze Landryna przesadzil a nawet nie bycmoze ale napewno za co zostanie okarany (pesem w pupe).
Tylko cala akcja poszla o to ze panowie z DT bardzo nas jechali co mnie osobiscie malo dotknelo aczkolwiek bylem poddenerwowany a mianowicie:
Znam wielu wspanialych graczy PRO na scenie BF (ale zaden z nich nie potrafi tego co opisze) i powiem szczerze ze pewien osobnik z DT a moze 2 czy 3 no mniejsza o to skupie sie na jednym ktory mi podpadl, ze jeden z nich na 20 spotkan ze mna (podczas rozgrywki) w roznych sytuacjach z roznych odleglosci 19 razy przylozyl mi HEADSHOTA ja rozumiem ze mozna byc wysmienitym graczem, ale istnieje pewna bariera miedzy PRO a czyms wiecej niz PRO.
Nie bede tu nikogo oskarzal o nic bo jestem jak to koledzy z DT mnie (nas) nazwali NOOBem wiec pozostawiam to tylko do spekulacji.
Na koniec dodam ze tenze pewien osobnik ktory to walil caly czas HEDY zostal usuniety z gry prze PunkBusted ale to juz inna bajka, jego koledzy twierdza ze ma za malo ramu i go PB wyrzucil hymmmm... Chyba trzeba zmienic ram :)
Pozdrawiam wszystkich i w imieniu swoim jak i calego klanu TnT uroczyscie chcialbym przeprosic wszystkie osoby ktore podczas rozgrywki poczuly sie dotkniete lub urazone.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 16:56 

Raszid_PL napisał(a):
jego koledzy twierdza ze ma za malo ramu i go PB wyrzucil hymmmm...

owned xD czegoś takiego to jeszcze nie słyszałem :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2