Cytuj:
A co do samego wychodzenia z meczu to, musze powiedzieć, że ja sam miałem podobną sytuację jak tutaj piszesz, i nie mogłem grać przez kilka minut, więc mecz został przegrany walkowerem a ja zostałem usunięty z klanu.
Nie dziw się więc, że kolegę poniosły nerwy.
Nie wiem czy dobrze rozumie to wypowiedz ale wynika z niej ze to kolega z BB sie zdenerwowal na to ze ZORDA napisal "dajcie mi 2 min bo stary dzwoni" a przweciez nikt na ZORDE nie zwracal uwagi !!
PODKRESLAM pauza byla zrobiona specjalnie dla klany BB bo jeden z waszych zawodnikow zostal rozlaczony i w miedzyczasie jak na niego czekalismy ZORDA napisal zeby mu dac 2 min.
Ja pauzowalem server i szczerze to nie zwracalem uwagi na ZORDE (sorry ziomus ale taka prawda) tylko na przeciwnikow, aby byli w pelnym skladzie.
Tak btw. nie zwracalem uwagi na ZORDE z tego wzgledu ze nawet jakby przez caly mecz gadal z ojcem i tak dali bysmy sobie rade bez niego.
Tak wiec sami widzice chcielismy byc fer w stosunku do BB i zostalismy potraktowani jak zostalismy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ehh szkoda slow.
A co do BOSEK-a to wielki szacunek za to ze potrafisz przeprosic za swoich podopiecznych i zarazem wielkie wspolczucie za to ze masz takich podopiecznych!