Teraz jest 5 mar 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 17:15 

Cytuj:
Mistake

Cytuj:
Awers/Rewers

Mowie Ci , jaki teraz jestes dla nas elo, elo :lol:

Piszesz na Polskim forum wiec gadaj po polsku...

@Metz - Ty serio masz tylko 300 h gry? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 19:03 
Moderator forum

a gdzie ty widzisz jakiś zakaz używania słówek angielskich ??? już wolę słówka po angielsku niż błędy ortograficzne...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 21:37 

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
...wracając do Metza to mam do niego Awers/Rewers jak kto woli...Metz masz juz przypiętą broche ze przechodzisz do wygrywajacego temu...hmmm sobota CQF server....Były zaklady na ts'ie.. odnosnie twojej osoby.

z tym przechodzeniem chyba cos ci sie chłopie pomyliło, przechodze tylko wtedy gdy, tak jak to Sztandar napisał, ktoś jest z mojego klanu i gra po przeciwnej stronie po to żeby z nimi grać razem w teamie. To chyba normalne nie sądzisz ?

r3l0ad3d napisał(a):
@Metz - Ty serio masz tylko 300 h gry? :shock:

1500 niecałe :) i to tylko na freeplay'u ;]

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 22:19 

sztandar napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):
Ty no sorry ale chyba sobie jaja robić mówisz jakbyś ani razu nie strzelał z czołgu, tak jest parabola i to spora i dzięki temu to jest fajne bo trafić niełatwo.

A OTopując i nawiązując o do dyskusji o przechodzeniu do lepszego teamu, niestety tak jest że łatwiej się gra w tym teamie i ci ambitniejsi nie mogacy znieść porażki przechodzą ja zauważyłem nowy trend teraz już PRO jak dostają w dupę - żeby nie było ze lama, nie przechodzi tylko wychodzi z serwera. Ja tam uważam że wszyscy PRO najpierw powinni się nauczyć przegrywać a potem dopiero wygrywać.

Ja tam wolę byc w słabszych (nie zawsze czasem mnie tez to wkurza) do tego stopnia że chłopaki myślą że nie chcę z nimi grać ale co to za gra jak jest nas 10 z jednej strony i zbieranina 10 z drugiej, czasem jak kopanie leżącego

Dramich wielu z was nie rozumie, że my prawie codziennie gramy mecze infantry i conquesta w ESL/CB/iG cup więc na NSZ czy CQF wchodzimy często na 20/30 minut chociaż zdarzało mi się wejść nawet na 5/10 minut tylko po to żeby sobie chwilkę postrzelać i się rozgrzać po czym wychodzimy z serwera i idziemy grać mecz. Czasem może ktoś opacznie to zrozumieć jako uciekanie, ale uwierzcie freeplaya my traktujemy wyłącznie jako rozgrzewkę, albo relaks. A co do przechodzenia to normalne, że jak wchodzi 3/4 graczy SOF-u to wolimy sobie pograć w jednym teamie niż przeciwko sobie i chyba nic w tym dziwnego bo robi tak też CQF, NSZ , TnT i inne klany więc nie wiem o co te płacze.

aaaa to nie było do was ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 23:07 

Piospi napisał(a):
1500 niecałe Smile i to tylko na freeplay'u ;]

uzależniony xD

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 23:27 

Piospi napisał(a):
a gdzie ty widzisz jakiś zakaz używania słówek angielskich ??? już wolę słówka po angielsku niż błędy ortograficzne...

Nigdzie nie ma ale po co mam mieszac jezyk ojczysty z angielskim , w sumie lepsze to niz bledy ortograficzne - zgadzam sie :lol:

Cytuj:
1500 niecałe Smile i to tylko na freeplay'u ;]

Ty naprawde jestes uzalezniony :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 23:33 

Metz napisał(a):
uzależniony xD

.....i cziter 8)

Na NSZ jak gramy (ja nie, bo oczywiście znieśli limity i moje neo wariuje bo przeciążone łącza :x) to nie musimy pamiętać o taktyce, kto jaki spawn obstawia, spotować jak pojeb***, NIE MUSIMY KOKIEGO PODNOSIĆ i możemy go zabić jak zadużo gada( :lol: ). Po prostu ffa to pełen spontan i luz (ewentualnie rozgrzewka - jak napisał Sztandar).

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 00:27 

po co wy im sie wogole tlumaczycie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 01:00 

Ej, cholera, to forum powinno mieć opcje autopowiadamiania o żenadzie :D Muszę przyznać, że czasem lecą tu lepsze kawałki niż na onecie :D

G-Unit -> GL, HF :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 01:22 

tHcSq.dz1q napisał(a):
po co wy im sie wogole tlumaczycie :roll:

Bo nam sie nudzi :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 08:40 

Temat wyczerpany wiec zgodnie z prosba zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2