Teraz jest 30 lis 2024, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2007, 19:28 

Lailonn napisał(a):
Vesp3r kwestia gustu ale imo C&C TW ma 3x lepsza grafike niz Supreme a i chodzi 3x lepiej...

Tak jak AA=america's army w swiecie FPSow i dlatego Armed skraca sie do ArmA tak i SC jest zarezerwowany dla StarCraft'a. Supreme moze byc SupC ;] Jelsi by co chwile uzywac tych samych skrotow do roznych gier to jescze troche bedzie to wygladalo tak: "Gram ostatnio w SC" "Ktore konkretnie?" ;d Skrot jest charakterystyczny i od razu jasno okresla jaki tytul mialo sie na mysli - nie zmieniajmy tradycji ;]

Tradycja tradcją, ale wszystko zalezy od ludzi bo gg to dla niekótrych good game a dla innych polski komunikator ;]
Dla mnie i dla wielu znajomych ze scenycnc TS to nie komunikator do rozmów głosowych a druga część saki Tiberium ;] więc wiesz dal jednych SC będzie Starcraftem dla innych Supreme Commanderem.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2007, 19:31 

Eee ja daje porownanie 2 gier a ty gry i komunikatora albo gry i zwrotu :roll: na tym polegaja te skroty i jakikolwiek ich sens, ze sa globalne. I za przperoiszeniem w dupie amerykanie maja, ze u nas jakis program nazywamy GG i wszyscy o tym wiedza. Jakos nie zauwazylem by dochdozilo do nieporozumien w tej materii.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2007, 23:32 

oj zdziwił byś sie ;] a jakie z tego są potel zlewy, jak komuś po grze piszesz GG a ten odpowiada "a nie mozemy pogadać tutaj tylko na gg ?"

podałem ci porównaniu dwuch skrótów ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 12:23 

Wracając do tematu...mam problem.
Ściągnąłem sobie demo, zainstalowało się elegancko, ale jak je odpalę to pojawia się filmik z logo EA, i potem nic...czarny ekran. Komputer się nie zwiesza, mogę normalnie wyjśc na pulpit. Ktoś wie co się stało się? Z góry dzięki za pomoc, mam nadzieję że nie ściągałem tego 3h na marne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 18:25 

jedyne co moge rzypuszczac to to ze gierka jest beznadziejnie skonfigurowana z randeonami, chodziarz sa to tylko moje przypuszczenia.
Spróbuj zainstalować najnowsze stery do karty, zaktualizować DirectXa, just plug and prey

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 18:27 

Mam radeona i 0 klopotow a mam radka 9600 wiec nowy to on nie jest...

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 19:04 

Lunder napisał(a):
jedyne co moge rzypuszczac to to ze gierka jest beznadziejnie skonfigurowana z randeonami, chodziarz sa to tylko moje przypuszczenia.
Spróbuj zainstalować najnowsze stery do karty, zaktualizować DirectXa, just plug and prey

Z tego co wiem więcej problemów jest z GFkami gdzie gorzej działa niż pod radkami ;]

wina starych sterowników, jak nei rpzereinstaluj demko

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 19:15 

Problem chyba już nieaktualny, odpaliłem znowu i poszło :wink: ale dzięki za sugestie

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 21:49 

Cytuj:
Nod w Skirmish!
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Demo,
Checie zagrać w skirmishu Nod beż użycia inżyniera? Checie zagrać Nod przeciwko GDI?
Proszę bardzo oto trick, dzięki któremu zagracie Nod przeciwko GDI albo przeciwko Nod (Niestety Scrin niedziała, po włączeniu gry niema bazy i przegrywasz)

HiddenPokaż trick

Klikamy na wybór frakcji, nakieruwjemy na Nod i w tym momencie naciskamy CTRl+Capslok+N i klikamy myszką (może nie zadziałać za 1 razem, pare razy próbujcie)
Jeśli chcecie mieć za przeciwnika GDI robimy to samo tylko wykonuejmy kombinacje klawiszy CTRL+Capslok+G
Możemy też zobaczyć Hud Scrin ale zagrać nimi nie możemy gdyż odrazu przegrywamy, do tego służy kombinacja CTRL+Capslok+S

Życze miłej zabawy z Nod Uśmiech

Cytuj:
Taktyka w Skirmish (DEMO)
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Wojny o tyberium, demo,
A więc już wiecie jak zagrać Bractwem Nod w skirmishu. Zacząłem kombinować i coś wymyśliłem. Można ustawić AI przeciwnika - jego taktykę (obecnie w demie opcja jest niedostępna).

Aby wybrać opcje Rusher należy rozwinąc pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+R

Aby wybrać opcje Turtle należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+T

Aby wybrać opcje Guerilla należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+G

Aby wybrać opcje Steamroller należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+S

Przetestowałem na razie opcje Guerilla przeciwnik buduje druga bazę przy jednym ze złoży tyberium i atakuje dopiero gdy posiada odpowiednia obronę.

Nie wiem kto wymyslil ten skrot Ctrl+Capslock+... lub Ctrl+Shift+... ale wystarczy samo Ctrl+...

Kurde, nie potrafie przejsc na hardzie :? Zawsze bylem cienki w rtsy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 22:09 

w demku jest dosyć prosta ta mapa, wystarczy szybko przejąć złoża deuteru a na środku zacząć budować czołgi (olejcie front) i zależnie które złoże wam zaatakuja tam odsyłacie czołgi. Dorabiacie działka przeciwpiechotne i happy, przeciwnik nie ma za co cie atakowac a ty wrecz odwrotnie. Narazie tylko na Brutalu nie przeszedłem ale chodz to zwykłe demko gram przynajmniej 3 rundki dziennie, wiec raczej i brutala kiedys przejde :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 22:56 

jakiego deuteru 0o

To jest Tiberium ....

Brutal został juz dawno pojechany, aktualny rekord to 41 minut, gdyż gra na czitach xD (szybsze budowanie i wiecej kasy na starcie ma, info od samch twórców)

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2007, 23:04 

heh pomylka mala :D

A poza tym jak ktos jest dobry to i Brutala zjedzie :p i ja chce wlasnie tak dobym być :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 01:44 

Lunder napisał(a):
w demku jest dosyć prosta ta mapa, wystarczy szybko przejąć złoża deuteru

za dużo ogame :wink: a o NOD w tej grze rządzi (choć jeszcze nie widziałem obcych), te ich Avatary i bombowce się ją postrach, atomówka też wydaje mi się lepszą od działa jonowego, tylko piechote mają troche denną, ale ja i tak nie używam piechoty (za łatwo ją stracić)

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 10:49 

Lunder napisał(a):
heh pomylka mala :D

A poza tym jak ktos jest dobry to i Brutala zjedzie :p i ja chce wlasnie tak dobym być :D

pokonanie brutala nic ci nie da ;]

ja jedynie mgoe sie pochwalić tym :
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 11:15 

Mam jedno pytanie - czy ta gra ma ograniczenie FPS do 30? Jeśli tak to czy można to wyłączyć?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2