Cytuj:
Nod w Skirmish!
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Demo,
Checie zagrać w skirmishu Nod beż użycia inżyniera? Checie zagrać Nod przeciwko GDI?
Proszę bardzo oto trick, dzięki któremu zagracie Nod przeciwko GDI albo przeciwko Nod (Niestety Scrin niedziała, po włączeniu gry niema bazy i przegrywasz)
HiddenPokaż trick
Klikamy na wybór frakcji, nakieruwjemy na Nod i w tym momencie naciskamy CTRl+Capslok+N i klikamy myszką (może nie zadziałać za 1 razem, pare razy próbujcie)
Jeśli chcecie mieć za przeciwnika GDI robimy to samo tylko wykonuejmy kombinacje klawiszy CTRL+Capslok+G
Możemy też zobaczyć Hud Scrin ale zagrać nimi nie możemy gdyż odrazu przegrywamy, do tego służy kombinacja CTRL+Capslok+S
Życze miłej zabawy z Nod Uśmiech
Cytuj:
Taktyka w Skirmish (DEMO)
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Wojny o tyberium, demo,
A więc już wiecie jak zagrać Bractwem Nod w skirmishu. Zacząłem kombinować i coś wymyśliłem. Można ustawić AI przeciwnika - jego taktykę (obecnie w demie opcja jest niedostępna).
Aby wybrać opcje Rusher należy rozwinąc pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+R
Aby wybrać opcje Turtle należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+T
Aby wybrać opcje Guerilla należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+G
Aby wybrać opcje Steamroller należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+S
Przetestowałem na razie opcje Guerilla przeciwnik buduje druga bazę przy jednym ze złoży tyberium i atakuje dopiero gdy posiada odpowiednia obronę.
Nie wiem kto wymyslil ten skrot Ctrl+Capslock+... lub Ctrl+Shift+... ale wystarczy samo Ctrl+...
Kurde, nie potrafie przejsc na hardzie

Zawsze bylem cienki w rtsy.