Jan_Twardowski napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):
dostałem kicka za kdr 4.0 grając rpkiem i kapiąc na spawnie (cytat z forum PL4FC)
Stary Ty chyba masz cos z glowa, no chyba ,ze masz 14 lat to rozumiem. Kogo to niby cytujesz ? Szkoda ,ze nie robilem ss jak oskarzano mnie u Was o czity(nie bylo to jakis jeden przypadek a pare razy) bo dostajecie heady z supportu a pozniej zaraz kik - uzasadnienie - miejsce dla czlonka klanu ( chociaz server nie byl pelny) wbijam znowu, znowu kik.
Dwa, jesli dla kogos kto gra ponad dwa miesiace w bf'a jest problem zabic lezacego ciagle w tym samym miejscu, to sugerowal bym zmiane gry. Tak o kampienie bylem tez u Was oskarzany, ale wybacz jesli wasz nieudolny snajper nie mogl mnie zabic jak leze na drodze to znaczy ,ze musi popracowac nad skilem, a nie mnie osadzac o czity czy kampienie. Rada d na pszyszlosc jak nie moze trafic to niech zuci granatem....
A co do cytowania to jesli sie cos cytuje to sie tego nie zmienia tylko przytacza dokladnie ten sam tekst - Ty chyba nawet 14 lat nie masz, bo tego juz w podstawowce ucza.
Raz: Cytuję Twoje teksty z tamtego czy tego forum (dla mnie bez znaczenia).
Dwa: Proszę Ciebie o trochę szacunku. Zastanów się co piszesz i w jaki sposów to wyrażasz. Głownie jak sie zwracasz do kogoś itp. Tego chyba też uczą.
Trzy: W ogóle to o kim Ty piszesz?
EDIT.
Ty naprawde się łudzisz tym, że jesteś tak dobry i uważamy Ciebie za czitera? (->żal.pl)