*CQF*Dr4go napisał(a):
Raszid_PL napisał(a):
Dziwne te testy szczególnie jak gra się na serwerach publicznych i do tego podłączonych do streamingu PsB. Jak dla mnie tego typu tłumaczenia to jedna wielka bzdura. Równie dobrze można takie rzeczy robić w warunkach laboratoryjnych (powinieneś wiedzieć co mam na myśli). Wszystkie zainstałe sytuacje, bany, tłumaczenia z Twojej strony świadczą tylko o niewiedzy lub wręcz głupocie. Bez urazy Raszid_PL ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. Nie przekonasz mnie.
Wiesz ja nie mam zamiaru nikogo przekonywac, a sprawa banow mnie juz nie interesuje mam nowe konto nowego BFa i gra mi sie fajnie...
A banami zajelo sie EA przynajmniej tak twierdzil Pan ktory do mnie dzwonil z EA.
Co do mojej naiwnosci czy glupoty no coz...tlumaczyl sie nie bede bo to zbedne i i tak nikt w nic nie uwierzy. Powiem tylko tak. " Gdybym mial w danej chwili jakis syf na kompie to nie robil bym z tego powodu problemu"
A tak btw to nie sadzisz ze 4 bany na nowym czystym systemie to troche dziwne ?
Poza tym pomysl troche jakbym mial jakis syf i dostal bym bana to ryzykowal bym dalej granie z nim na innych kluczach moze na 2 ale na 4 ?? troche logiki poprosze !