Teraz jest 5 mar 2025, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2007, 15:28 

*CQF*Dr4go napisał(a):
Raszid_PL napisał(a):
Dziwne te testy szczególnie jak gra się na serwerach publicznych i do tego podłączonych do streamingu PsB. Jak dla mnie tego typu tłumaczenia to jedna wielka bzdura. Równie dobrze można takie rzeczy robić w warunkach laboratoryjnych (powinieneś wiedzieć co mam na myśli). Wszystkie zainstałe sytuacje, bany, tłumaczenia z Twojej strony świadczą tylko o niewiedzy lub wręcz głupocie. Bez urazy Raszid_PL ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. Nie przekonasz mnie.

Wiesz ja nie mam zamiaru nikogo przekonywac, a sprawa banow mnie juz nie interesuje mam nowe konto nowego BFa i gra mi sie fajnie...
A banami zajelo sie EA przynajmniej tak twierdzil Pan ktory do mnie dzwonil z EA.

Co do mojej naiwnosci czy glupoty no coz...tlumaczyl sie nie bede bo to zbedne i i tak nikt w nic nie uwierzy. Powiem tylko tak. " Gdybym mial w danej chwili jakis syf na kompie to nie robil bym z tego powodu problemu"
A tak btw to nie sadzisz ze 4 bany na nowym czystym systemie to troche dziwne ?
Poza tym pomysl troche jakbym mial jakis syf i dostal bym bana to ryzykowal bym dalej granie z nim na innych kluczach moze na 2 ale na 4 ?? troche logiki poprosze !

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2007, 16:03 

Raszid_PL napisał(a):
Wiesz ja nie mam zamiaru nikogo przekonywac, a sprawa banow mnie juz nie interesuje mam nowe konto nowego BFa i gra mi sie fajnie...
A banami zajelo sie EA przynajmniej tak twierdzil Pan ktory do mnie dzwonil z EA.

W tym przypadku EA nic nie pomoże. Bany rozdaje Evenbalance. Zdjęcie bana jest mało prawdopodobne chyba, że jest pomyłką punkbutera.

Raszid_PL napisał(a):
Co do mojej naiwnosci czy glupoty no coz...tlumaczyl sie nie bede bo to zbedne i i tak nikt w nic nie uwierzy. Powiem tylko tak. " Gdybym mial w danej chwili jakis syf na kompie to nie robil bym z tego powodu problemu"
A tak btw to nie sadzisz ze 4 bany na nowym czystym systemie to troche dziwne ?
Poza tym pomysl troche jakbym mial jakis syf i dostal bym bana to ryzykowal bym dalej granie z nim na innych kluczach moze na 2 ale na 4 ?? troche logiki poprosze !

Ja wiem o 2. Ty mówisz o 4. Wierze na słowo. Poza tym robiąc projekt programu antycziterskiego czy czegokolwiek z tym związanego powienieś wiedzieć co to jest GAME HOOK i że w 99% przypadków jest to dowód wykrycia cheat'a.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2007, 23:19 

Tak przy okazji...jak dostanę bana to gdzieś to powinno być zalogowane?chodzi mi o to że na jednym z serwerów na którym regularnie gram co jakiś czas dostaję "tymczasowego" bana,za pierwszym razem ktoś napisał do admina że jestem cziterem i minute później był ban,za drugim razem przyłapałem adminów na podbijaniu wyników-ban,a kilka dni temu zabiłem kilka razy jednego z adminów i ban,czy te wszystkie bany są gdzieś na stronie punkbustera zalogowane?czy ktoś kontroluje gdzie kiedy i za co admin daje bana??

veni vidi vici

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 00:35 

MartiniBianco
Ty mowisz wogule o 2 innych banach. Jak jestes na serwerze i banuje Cie wredny admin bo wydaje mu sie ze jest niesmiertelny i to niemozliwe, ze go zabiles. Normalnie to ten ban jest na bf2cc tego serwera, czyli masz bana tylko na tym serwerze i moze byc zdjety w kazdej chwili. A jak Cie zbanuje PB bo uzywasz cheatow to juz finito niewejdziesz na zaden serwer ktory ma steaming ( [NSZ] nie ma ) i nikt Ci ten ban niezdejmie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 04:12 

....o tak w celu uscislenia....jeden z dni marcowych....
"193.33.34.11:16567 Battlefield 2 [Last streamed on Tue Mar 6 07:29:35 2007 (game: BF2)]"

....serwer NSZ jest cały czas streamowany....

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 10:01 

... ostatni dzień:

1 193.33.34.11:16567 Battlefield 2 [Last streamed on Fri Mar 16 03:08:19 2007 (game: BF2)]
Last streamed on Fri Mar 16 03:08:19 2007 (game: BF2)

Do tego screeny są regularnie przeglądane. Jest się czego bać!!!

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 17:19 

... a ostatni ban na NSZ 7 dni temu :mrgreen: :
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search

PS.
Moze jakas oficjalna lista polskich serwerow ze streamingiem?

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 19:43 

o.O przepraszam Raven myslalem ze na [NSZ] nie ma, wybacz mi :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2