Ależ ze mnie sqrwenson... Ale niestety - muszę rozczarować przedmówców. Mózg mam sporo wyżej niż miejsce w którym krążą plemniki, a co za tym idzie, moje "ego" nic nie ma do filmu.
Cytuj:
sęk w tym że ci początkujący często mają podobny staż jak autor
Trafne spostrzeżenie. Śmiech pusty mnie bierze, jak widzę kolesi z 2-3 krotnością moich punktów i czasu spędzonego z grą, którzy nie potrafią nic zrobić. Albo płaczących, że nic nie mogą zrobić, bo pr0 grają w jednym team'ie. Ale juz największą zlewkę mam z ludzi, którzy już na początku rundy idą "na budkę". Jak ktoś lubi dużo biegać, to po prostu po złą grę sięgnął na półce w sklepie - jakieś Sydney 2000 było by lepsze. Albo jakaś FIFA (tam wręcz należy lecieć na drugi koniec "mapy" i zdobyć gola), bo PES to już za dużo myslenia wymaga...
A w filmie jest pokazane czego nie należy robić. Tylko jakbym wprost powiedział, to nie byłoby dla mnie przyjemnym tworzenie takiego filmu. Jest tyle tutoriali i filmików w necie, że nic tylko się dokształcać. Dlatego szydzę i będę szydził. Niektórym się to podoba, niektórym nie - tak to już bywa (znam ludzi, którzy są zachwyceni produkcjami Uwe Boll'a) i ja tego nie mam zamiaru zmieniać...
Nie uważałem, nie uważam i wątpię bym kiedykolwiek uważał się za pr0, a jedyną moją przewagą na serwerach jest to, że czasem pomyślę i wyciągnę wnioski ze złych zagrań - naukowcy twierdzą, że logiczne myślenie jest wyznacznikiem ludzi pośród innych gatunków na ziemi... Z drugiej strony Albercik powiedział, że "Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.". Wybór pomiędzy tymi dwoma stwierdzeniami należy do Was