Teraz jest 7 mar 2025, 00:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 16:10 

Oni własnię ruszają głową dlatego biegną po przedmieścia lub budkę, aby nie zostać wybici przed hotelem :D
Ja też się denerwuję jeśli lata kolo mojego ciała grupa medyków i żaden nie podnosi ale niektorzy zaczynaja grać dopiero i nie zwracają na to uwagi czy padł ktoś z ich kolegów czy nie bo ich to nie obchodzi tylko (próbują) kogoś zabić :D
Jeśli chodzi o ten samozachwyt pana autora miałem na mysli to, że jesli jest dobrym graczem i ma pojęcie o grze czy to daję mu prawo szydzić z innych początkujących graczy bo on jest taki dobry? Ponieważ nie używa unlocków i nie leci od razu na budkę.

"Ale każdy jakiś jest"

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 16:13 

sęk w tym że ci początkujący często mają podobny staż jak autor :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 18:07 

Ależ ze mnie sqrwenson... Ale niestety - muszę rozczarować przedmówców. Mózg mam sporo wyżej niż miejsce w którym krążą plemniki, a co za tym idzie, moje "ego" nic nie ma do filmu.

Cytuj:
sęk w tym że ci początkujący często mają podobny staż jak autor

Trafne spostrzeżenie. Śmiech pusty mnie bierze, jak widzę kolesi z 2-3 krotnością moich punktów i czasu spędzonego z grą, którzy nie potrafią nic zrobić. Albo płaczących, że nic nie mogą zrobić, bo pr0 grają w jednym team'ie. Ale juz największą zlewkę mam z ludzi, którzy już na początku rundy idą "na budkę". Jak ktoś lubi dużo biegać, to po prostu po złą grę sięgnął na półce w sklepie - jakieś Sydney 2000 było by lepsze. Albo jakaś FIFA (tam wręcz należy lecieć na drugi koniec "mapy" i zdobyć gola), bo PES to już za dużo myslenia wymaga...

A w filmie jest pokazane czego nie należy robić. Tylko jakbym wprost powiedział, to nie byłoby dla mnie przyjemnym tworzenie takiego filmu. Jest tyle tutoriali i filmików w necie, że nic tylko się dokształcać. Dlatego szydzę i będę szydził. Niektórym się to podoba, niektórym nie - tak to już bywa (znam ludzi, którzy są zachwyceni produkcjami Uwe Boll'a) i ja tego nie mam zamiaru zmieniać...

Nie uważałem, nie uważam i wątpię bym kiedykolwiek uważał się za pr0, a jedyną moją przewagą na serwerach jest to, że czasem pomyślę i wyciągnę wnioski ze złych zagrań - naukowcy twierdzą, że logiczne myślenie jest wyznacznikiem ludzi pośród innych gatunków na ziemi... Z drugiej strony Albercik powiedział, że "Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.". Wybór pomiędzy tymi dwoma stwierdzeniami należy do Was :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 23:57 

Stanę w obronie autora filmu :lol: Większość którzy mają jakiś staż w tej grze przechodziła przez bardzo różne etapy "wtajemniczenia" i bardzo różne dziwne wyczyniali żeczy. Nie będę mówił kto co robił bo nie o to chodzi - każdy wie najlepiej. Jak dla mnie to film jest takim wycinkiem z życiorysów większości graczy naszej sceny i nie ma co brać tego do siebie bo ci panowie, którzy są tam pokazani na 100% istnieją w realu i dlatego są tacy śmieszni. Jeśli dwa klany spotkają się na serwerze to też bardzo często walczą przeciwko sobie. Nooby to poprostu taki międzynarodowy klan z którego się albo wyrasta albo ma się global bana i jest game over.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 01:37 

A na wszystkie żale, coś na pocieszenie :wink:

http://jasonpaury.blogspot.com/
http://www.youtube.com/profile?user=jasonpaury

Cheers!

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 01:49 

No jak na pocieszenie to moze byc :wink:
Czekamy na reszte :)
No i chyba pierwszy to ogladalem : D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 07:56 
Redaktor Battlefield.pl

pr0 xD

Zapowiada się nawet ciekawie. :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 11:47 

Czesio owni :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 14:37 

Serial się z tego robi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 16:18 

Zapowiada się ciekawie :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 16:29 

ta jak M jak Mafia..hehe..zaraz szydera bedzie tak sławna

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 18:17 

czekam :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 20:49 

"Szydera" jest tworem bardzo wyszukanym, wykwintnym, górnolotnie partycypującym wokół alokucji problemów diakrytycznych. Oglądając wszystkie filmiki, dochodzę do wniosku, że pleonazm emanujący z przyziemnych astazji daje nam, weneracyjnym malkontentom indagacji do zrozumienia, iż profuzja analgezji epatuje denuncjacyjnym deminutiwum wraz z kociokwizmami.

Jednym słowem: POLECAM! :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 20:51 

kary15 napisał(a):
"Szydera" jest tworem bardzo wyszukanym, wykwintnym, górnolotnie partycypującym wokół alokucji problemów diakrytycznych. Oglądając wszystkie filmiki, dochodzę do wniosku, że pleonazm emanujący z przyziemnych astazji daje nam, weneracyjnym malkontentom indagacji do zrozumienia, iż profuzja analgezji epatuje denuncjacyjnym deminutiwum wraz z kociokwizmami.

Jednym słowem: POLECAM! :D

:shock: :shock: :shock: :shock:
hmmm mozesz poweidzec normalnie ?? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 20:55 

Fakt, mówię zawile, ale przynajmniej mądrze! :P :lol: :D

Oto zagadka: kto odszyfruje znaczenie mojej wypowiedzi, temu osobiścię przyślę sześciopak piwa ;) Po uwcześniejszej wpłacie 20 zł :D

PS. Pixel: coś ci ten Czesio nie wyszedł ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2