Adasi napisał(a):
c0lon3l napisał(a):
kolejny dowod na to, ze ta gra rzadza configi
..przynajmniej dobra jakosc
Widać jak mało nich wiesz. Konfigi które są szeroko znane przez rzesze graczy to jeden wielki pic na wode, żeby porządnie zrobić tak jak ma influx/c-shot trzeba mieć juz konkretna wiedze programistyczna i trzeba poświęcić na to mnóstwo czasu.
Czy SOF gra na konfigach? Owszem gra, ale ja cały czas twierdze że nasze konfigi może pomagają nam w 1% przypadków reszta to niestety (wiem ze niektorym bardzo ciezko sie z tym pogodzic) skill + organizacja zespołu który gra jednak z sobą grubo ponad rok.
Oczywiscie, ze wiem malo, czytam o nich w wolnych chwilach od trzech dni i od tego samego czasu sprawdzam to czego sie dowiem. Wczesniej gralem bez zadnych zmian, a radzilem sobie nawet z wami mimo waszej duzej przewagi w pingu i jak sam piszesz zmienionych cfg ...
Dla przykladu napisze, ze np na filmie widac jak granaty wybuchaja obok metz'a , ale nie widac szoku, po ktorym obraz jest bardziej rozmazany, co swiadczy o zmianach w pliku sound.con (mam wkleic wersa za to odpowiedzialnego ??)... wlasne dzwieki pewnie tez sa wylaczone (takie moje domysly), ale nie da sie tego udowodnic... Praktycznie jak strzela, to sie nikt mu nie dymi, ale jak ja gram przeciwko wam (sof), to sie praktycznie kazdy tak dymi , ze szok -- usersettings.con
Skill to umiejetnosc szybkiego celowania i nigdzie nie napisalem, ze Metz nie potrafi celowac, niestety w bf'ie wazniejsze sa umiejetnosci zmieniania configow , ktore zreszta sa tematem tabu.
Szczerze Ci powiem, ze to czy gracie ze soba rok czy miesiac i czy cos osiagacie jest dla mnie obojetne.
Jak chcesz wiedziec co to skill to zobacz Anihilation z Q3.