Teraz jest 18 lip 2025, 15:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 13:59 

eee kicha nie da sie sciagnac tego 200mb cos sie skopalo staje na 137mb :/

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 14:12 

Hm ... Ja jakos sciagnelem
Co do filmu :
Muzyka 9/10
Skill:9/10 ( Wcale nie twierdze ze mam lepszy , ten jeden punkt to jak to Metz powiedzial Ci bardziej skillowi od niego ;) )
Oprawa Graficzna : 10/10 :D

Total :9,5/10
Pozdro :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 15:10 

Adasi napisał(a):
c0lon3l napisał(a):
kolejny dowod na to, ze ta gra rzadza configi :|

..przynajmniej dobra jakosc

Widać jak mało nich wiesz. Konfigi które są szeroko znane przez rzesze graczy to jeden wielki pic na wode, żeby porządnie zrobić tak jak ma influx/c-shot trzeba mieć juz konkretna wiedze programistyczna i trzeba poświęcić na to mnóstwo czasu.
Czy SOF gra na konfigach? Owszem gra, ale ja cały czas twierdze że nasze konfigi może pomagają nam w 1% przypadków reszta to niestety (wiem ze niektorym bardzo ciezko sie z tym pogodzic) skill + organizacja zespołu który gra jednak z sobą grubo ponad rok.

Oczywiscie, ze wiem malo, czytam o nich w wolnych chwilach od trzech dni i od tego samego czasu sprawdzam to czego sie dowiem. Wczesniej gralem bez zadnych zmian, a radzilem sobie nawet z wami mimo waszej duzej przewagi w pingu i jak sam piszesz zmienionych cfg ...
Dla przykladu napisze, ze np na filmie widac jak granaty wybuchaja obok metz'a , ale nie widac szoku, po ktorym obraz jest bardziej rozmazany, co swiadczy o zmianach w pliku sound.con (mam wkleic wersa za to odpowiedzialnego ??)... wlasne dzwieki pewnie tez sa wylaczone (takie moje domysly), ale nie da sie tego udowodnic... Praktycznie jak strzela, to sie nikt mu nie dymi, ale jak ja gram przeciwko wam (sof), to sie praktycznie kazdy tak dymi , ze szok -- usersettings.con

Skill to umiejetnosc szybkiego celowania i nigdzie nie napisalem, ze Metz nie potrafi celowac, niestety w bf'ie wazniejsze sa umiejetnosci zmieniania configow , ktore zreszta sa tematem tabu.

Szczerze Ci powiem, ze to czy gracie ze soba rok czy miesiac i czy cos osiagacie jest dla mnie obojetne.

Jak chcesz wiedziec co to skill to zobacz Anihilation z Q3.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 15:33 

sound.con nikt z nas nie tykał - to mają zmienione te europejskie pro-masta-1337-killa składy :]

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 17:42 

c0lon3l napisał(a):

starszych filmów nie było ? :D:D
tyle tylko że ci z tego twojego filmiku też mają na pewno na maxa powykręcane cfg (tyle że w quake są normalne demka, nie to co w bf) ;) więc nie wiem o czym to do nas rozmawiasz. powiedz mi który grać q3 gra na standardowym cfg

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 17:45 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
sound.con nikt z nas nie tykał - to mają zmienione te europejskie pro-masta-1337-killa składy :]

nie tylko europejskie.

P.S Ktoś wyzej pisał ze tą grą rządzą configi - pewnie że rządząm jednak to jeszcze mozna znieść. Ta gra stała została dziwką strzelanek od kiedy ludzie zaczeli grzebać w configach serverów. Poprostu wyżej wała nie podskoczysz. Ruskie cie sprowadzą na ziemie moment:)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 17:58 

c0lon3l napisał(a):
Adasi napisał(a):
c0lon3l napisał(a):
kolejny dowod na to, ze ta gra rzadza configi :|

..przynajmniej dobra jakosc

Widać jak mało nich wiesz. Konfigi które są szeroko znane przez rzesze graczy to jeden wielki pic na wode, żeby porządnie zrobić tak jak ma influx/c-shot trzeba mieć juz konkretna wiedze programistyczna i trzeba poświęcić na to mnóstwo czasu.
Czy SOF gra na konfigach? Owszem gra, ale ja cały czas twierdze że nasze konfigi może pomagają nam w 1% przypadków reszta to niestety (wiem ze niektorym bardzo ciezko sie z tym pogodzic) skill + organizacja zespołu który gra jednak z sobą grubo ponad rok.

Oczywiscie, ze wiem malo, czytam o nich w wolnych chwilach od trzech dni i od tego samego czasu sprawdzam to czego sie dowiem. Wczesniej gralem bez zadnych zmian, a radzilem sobie nawet z wami mimo waszej duzej przewagi w pingu i jak sam piszesz zmienionych cfg ...
Dla przykladu napisze, ze np na filmie widac jak granaty wybuchaja obok metz'a , ale nie widac szoku, po ktorym obraz jest bardziej rozmazany, co swiadczy o zmianach w pliku sound.con (mam wkleic wersa za to odpowiedzialnego ??)... wlasne dzwieki pewnie tez sa wylaczone (takie moje domysly), ale nie da sie tego udowodnic... Praktycznie jak strzela, to sie nikt mu nie dymi, ale jak ja gram przeciwko wam (sof), to sie praktycznie kazdy tak dymi , ze szok -- usersettings.con

Skill to umiejetnosc szybkiego celowania i nigdzie nie napisalem, ze Metz nie potrafi celowac, niestety w bf'ie wazniejsze sa umiejetnosci zmieniania configow , ktore zreszta sa tematem tabu.

Szczerze Ci powiem, ze to czy gracie ze soba rok czy miesiac i czy cos osiagacie jest dla mnie obojetne.

Zobaczymy jakiego kto ma skilla na jakimś LANie (jezeli takowy bedzie :) ). A po 2 czy ktoś broni ci grzebać w configu ? Niech sobie ma co chce dla mnie to on może mieć nawet name taga jeżeli mu tego nie udowodnisz to jest "czysty"... A dlatego nie ma "szoku" ponieważ filmik jest przyspieszony i tego tak nie widać.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 18:42 

Exil napisał(a):
powiedz mi który grać q3 gra na standardowym cfg

No tak tylko, że dla q3a to jest oczywiste i nie ma w tym jakiejś większej filozofii i wiedzy. Configi topowych playerów są dostępne. A w BF2?

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 18:44 

Zajrzyj na stronę Dignitas'u - oni dali swoje configi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 18:57 

Exil napisał(a):
c0lon3l napisał(a):

tyle tylko że ci z tego twojego filmiku też mają na pewno na maxa powykręcane cfg (tyle że w quake są normalne demka, nie to co w bf) ;) więc nie wiem o czym to do nas rozmawiasz. powiedz mi który grać q3 gra na standardowym cfg

nie wazne jak stary jest, tylko to co prezentuje. jak dla mnie to jeden z najlepszych z q3 i oczywiscie masz racje, ze nikt tam nie gra ze standardowym cfg , ale jesli chodzi o skilla to bf w porownaniu do q3 (czy nawet 4) to piaskownica :wink:

....
Cytuj:
A po 2 czy ktoś broni ci grzebać w configu ? Niech sobie ma co chce dla mnie to on może mieć nawet name taga jeżeli mu tego nie udowodnisz to jest "czysty"... A dlatego nie ma "szoku" ponieważ filmik jest przyspieszony i tego tak nie widać.

za name taga pb juz chyba banuje po ostatniej aktualizacji, ale widze ze tobie to chyba nie "na reke" 8)
Pozatym nigdzie nikogo o nic nie oskarzam, wiec nie mam niczego do udowadniania.

Rozumiem, ze wy jako klan musicie podnosic swoje "umiejetnosci" i spedzac tyle samo czasu w konsoli co strzelajac, ale przynajmniej cos osiagacie .... tylko prosze nie mow, ze 4(cztery) komendy dajace praktycznie cos "ala wallhack" byly wporzadku

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 19:02 

c0lon3l napisał(a):
ale jesli chodzi o skilla to bf w porownaniu do q3 (czy nawet 4) to piaskownica

to po cholere grasz :? niepodoba sie to wypad z baru :|

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 19:12 

c0lon3l napisał(a):
4(cztery) komendy dajace praktycznie cos "ala wallhack" byly wporzadku

Nie wiem czy śmiać się, czy płakać... Konfigi w tzw. pliku Usersettings.con dają nie więcej niż zmienienie miejsca w które trzeba strzelać. Po odpowiednim ustawieniu, zamiast strzelać za postać, strzelasz prosto w nią - ot cała filozofia. Zmiany te umożliwiają dostosowanie gry do swojego sprzętu - jak masz jeszcze zapas mocy, to możesz troszkę dokładniej określać aktualne położenie przeciwnika. A zlałbyś się ze śmiechu, jakbym powiedział, że większość graczy do niedawna usprawniała strzelanie siłą swojego umysłu...

Inaczej ma się sprawa z innymi plikami - chcesz słyszeć na Hotelu jak kolo rzuca apteczkę na Targo? No problem...

A tak w ogóle, to najwięcej dają modyfikacje plików serwerowych, które można wprowadzać w serwerach nierankingowych i pb się nie czepia - to jest dopiero żal, jak klan ustawia sobie serwer tak jak chce. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 19:21 

c0lon3l napisał(a):
Exil napisał(a):
c0lon3l napisał(a):

nie wazne jak stary jest, tylko to co prezentuje. jak dla mnie to jeden z najlepszych z q3 i oczywiscie masz racje, ze nikt tam nie gra ze standardowym cfg , ale jesli chodzi o skilla to bf w porownaniu do q3 (czy nawet 4) to piaskownica :wink:

....
Cytuj:
A po 2 czy ktoś broni ci grzebać w configu ? Niech sobie ma co chce dla mnie to on może mieć nawet name taga jeżeli mu tego nie udowodnisz to jest "czysty"... A dlatego nie ma "szoku" ponieważ filmik jest przyspieszony i tego tak nie widać.

za name taga pb juz chyba banuje po ostatniej aktualizacji, ale widze ze tobie to chyba nie "na reke" 8)
Pozatym nigdzie nikogo o nic nie oskarzam, wiec nie mam niczego do udowadniania.

Rozumiem, ze wy jako klan musicie podnosic swoje "umiejetnosci" i spedzac tyle samo czasu w konsoli co strzelajac, ale przynajmniej cos osiagacie .... tylko prosze nie mow, ze 4(cztery) komendy dajace praktycznie cos "ala wallhack" byly wporzadku

No niestety czekam na swojego bana :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 19:32 

Jak sie przyjez widac ten " szok " po rzuceniu granatu ale krotko , bo faktycznie filmik przyspieczony , a sam filmik spoko , chociaz faktycznie mialem wrazenie ze kilku przeciwnikow sieroty albo Metz ma az takiego cela ;].

A jak tu ktos pisal o Q3 to daruj sobie porownaniu do BF2 bo wspolne maja tylko to , ze sa to FPS i na tym sie konczy jak dla mnie , zupelnie inne gry.

Kurde tak sobie od jakiegos czasu czytam to forum , bo i dosc krotko pogrywam ale pozno wpadlem na ta gre i mam wrazenie ze 70% z osob gra dla statsow TYLKO , albo lubi sie czepiac bo ktos lepszy jest , albo ma pretensji ze ich nikt nie lubi bla bla no ale tak chyba z kazda gra jest szkoda , na serwach tez to widac jak sie gra ech.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 20:09 

cóż.. dowartościowałem się :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2