Teraz jest 5 mar 2025, 21:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:43 

Vottar napisał(a):
Towarzysz troche kultury, czy ja ktoregos z Was wyzywam? Nie? To tego samego wymagam od Ciebie. Osobiscie uwazam caly ten bajzel za bezsensowny i opiera sie tylko o urazone ambicje 'czujnych' graczy SOF. Nie mam zamiaru nikogo flame'owac, szkoda tylko unlocków na tym koncie (taki zarcik :P). Over&Out. Zamknijcie ten temat, albo kasujcie wypowiedzi nic nie wnoszące (typu towarysz) majace na celu... no wlasnie co?

urażone ambicje ? prosze cie - [cenzura]. nie wielu jest takich graczy od których, jak ty to mówisz, zostały urażone moje ambicje zwłaszcza od cheaterów. Przypuszczam że tak samo moim kolegom z klanu.
Uważałem cie za dobrego gracza, Szajsona z resztą też ale sorry, skok skilla praktycznie z dnia na dzień w waszym wykonaniu (zresztą nie tylko waszym) to już lekka przesada. Od pewnego czasu was obserwowalismy, nagrywaliśmy filmiki i ot co macie za swoje durne poczynania. Żal mi ludzi takich jak ty i twoich cheatrerskich koleszków.
Szajson to już w ogole przegiął sprawe. Srednio skilowy gracz nagle zaczał miec skilla graczy pokroju fiSh czy infinity a jeszcze pare tygodni temu lało się az miło. To chyba właśnie wy przez swoje urażone ambicje zaczeliście używać nametaga. A teksy w stylu tylko raz użyłem tamtego dnia możesz [cenzura] chłopie bo i tak juz od tej chwili nikt ci nie uwierzy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:56 

NIKOGO NIE BRONIE, pewne rzeczy są dozwolone, pewne nie a na pewne patrzymy z przymrużeniem oka. Ale jedno w tym temacie zaczyna mnie irytować. Autor wskazał osoby, podał tez dlaczego ale reszta wypowiedzi jest niczym innym jak tylko uzewnętrznieniem swoich nerwów i słabostek graczy (żołnierzy) którzy walczą na polu walki naszego kochanego BF-a. Tak wiec myślę wyzywanie i plugastwa w kierunku obwinionych jest niczym innym niż upewnienie mnie w teorii że większość osób wypowiadających się na ten temat to dzieciaki które tylko tu mogą sobie pokrzyczeć.

P.S.
Samsona znam trochę i nie pochwalam tego co zrobił ale jako osoba w życiu prywatnym uważam go za fajnego kolegę. I na pewno nie będzie tak że w wyniku powstałej sytuacji zerwę z nim kontakt

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:59 

Człowiek, który używa czitów, powinien z góry przewidywać, że jak go ktoś/coś na tym przyłapie, to dostanie niemiłosierny opierdziel od całej sceny. Nie widzę powodu, by się nad takimi ludźmi litować...

Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:02 

kary15 napisał(a):
Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz.

I może faktycznie tym optymistycznym stwierdzeniem zakończmy ten temat bo szkoda nerwów. Po tych 9 stronach tematu i tak nikt ze swoich racji nie ustąpi a winni chyba i tak juz mają wiedzę o tym co nabroili.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:03 

A o to i screen, za którego bana nie będzie, ale i tak kr0pek stracił w moich oczach wiarygodność. Nie chciałem go upubliczniać, ale w świetle tych dziewięciu stron postów w temacie inaczej postąpić nie mogę. :(

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:03 

Prywatnie na pewno jest ok ale robić takie rzeczy fuj nie ładnie. Zawsze uważałem go za porządnego gościa i dobrego gracza. Szkoda, że tacy jak on sięgają po szczepionki i dopalacze. Nie rozumiem po kiego kija to zrobił. Szkoda bo cierpi na tym cała scena.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:09 

JAKUBASS napisał(a):
morphi napisał(a):
JAKUBASS napisał(a):
:lol: buhahahaha wyszło szydło z worka :twisted: A jakie były lamenty w match conflict CB kiedy to grali z Headshotem, a tu masz ci babo placek :lol: Ja tam nie będę brał udziału w turnieju jeżeli pfx będzie brał w nim udział 8)

Pamiętając mecz z wami wiem że daleko i tak byś nie doszedł <głupawe uśmiechy>
next time jak cos napiszesz zrób choinkę z emotów.
Tak na marginesie to z konfliktów wynika ze mieliśmy rabacje

Dziecko idź do szkoły boś nie godny rozmowy ze mną. [cenzura] Nie będę się zniżał do waszego poziomu oszuści. Nasz klan, a w nim również ja gramy dla przyjemności i wspólnej zabawy :!: Nigdy nikt z naszego klanu nie został nawet posądzony o cheatowanie, a wasz :?: [cenzura] :twisted: [cenzura] i większość czasu pewnie spędzasz przed komputerem grając w Battlefielda próbując się w ten sposób dowartościować.

Jakubas dla pewnego wyjaśnienia-szkołę zakończyłem tytuł techniczny informatyki mam (nie licencjat). Też gram dla przyjemności.
Ty nie musisz obniżać się do mojego poziomu, twój popis pokazał mi, że miałbyś problem z zawianiem mi obuwia, bo tak wysoko nie sięgasz. Rozumiem, że ojciec często zwracał się do ciebie słowem „głupku”, ale postaraj się go nie naśladować. Co do kompleksów to czytając twoja wypowiedz wnioskuje, że jednak jest cos jest nie tak z twoim przyrodzeniem skoro wyszukujesz takich wad u innych.
A tak podsumowując to cała twoja wypowiedź, niezwykle bogata merytorycznie świadczy o twoim sposobie dowartościowywania się. Pace 4 you i przekaż swojej dziewczynie/żonie, że wszyscy jej współczujemy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:10 

No prosze czy jednak wreszcie ktoś postawił "kropke" nad i. Nie potrzebnie sie wypierał nam w zywe oczy ze nigdy nic nie probowal i nie bedzie probował i stale zapewniał, ze ni ma na niego zadnych dowodów...

No coz pFx ojuz w tym momencie nie powinno brac udzialu w turnieju...

Trapi mnie jeszcze jedno pytanie kto jeszcze z tego klanu uzywa podstępu w grze?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:16 

c-kozi napisał(a):
NIKOGO NIE BRONIE, pewne rzeczy są dozwolone, pewne nie a na pewne patrzymy z przymrużeniem oka. Ale jedno w tym temacie zaczyna mnie irytować. Autor wskazał osoby, podał tez dlaczego ale reszta wypowiedzi jest niczym innym jak tylko uzewnętrznieniem swoich nerwów i słabostek graczy (żołnierzy) którzy walczą na polu walki naszego kochanego BF-a. Tak wiec myślę wyzywanie i plugastwa w kierunku obwinionych jest niczym innym niż upewnienie mnie w teorii że większość osób wypowiadających się na ten temat to dzieciaki które tylko tu mogą sobie pokrzyczeć.

Oczekujesz ,ze ktos ich poglaska po glowce, powie; "to dobre chlopczyki, bawcie sie z nim dalej" ? Moze wogole powinno sie zabronic zlego wyrazania o cziterach.

No i oczywiscie trzeba otworzyc klub obrony i tolerancji dla cziterow ktorzy wpadli. ...Samoobrona pokrzywdzonych cziterow ?... :roll:

Ten topic pelni role pregierza na przylapanych cziterkow i tak ma byc.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:20 

EA musi wypuścić nowego patcha i usunąć możliwość robienia uber-configow. Dzięki temu nie bylo by 10 stron tego topicu

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:22 

@Halt ja bym mu dal jeszcze status "przyklejony" moze chociaz w malym stopniu dal by do myslenia przyszlym czitera, czy warto.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:29 

edit by: Jakubass 8)

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 15:57 przez JAKUBASS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:42 

jest na to tylko jedna rada, zamknąć i jako przyklejony bo znowu się szopka robi(zrobiła) a mamy dopiero 16 :P Screeny porobione, na liste cziterów dodane, nie ma o czym dyskutować, Świata od cziterów nie zbawimy

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 15:43 przez $towarzysz$, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:42 

djshadows napisał(a):
No coz pFx ojuz w tym momencie nie powinno brac udzialu w turnieju...

Ale czemu? Niech biorą, a swoich zawodników(którzy czitują) wyrzucili z klanu ;) A ich miejsce po prostu na uwadze - czemu od razu przekreślacie cały klan ;)

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 15:43 przez Jim, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:43 

16 a temat jest od rana...

I 10 stron z czego 90% to posty równie sensowne i tyle wnoszące do tematu co mój :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2