Vottar napisał(a):
Towarzysz troche kultury, czy ja ktoregos z Was wyzywam? Nie? To tego samego wymagam od Ciebie. Osobiscie uwazam caly ten bajzel za bezsensowny i opiera sie tylko o urazone ambicje 'czujnych' graczy SOF. Nie mam zamiaru nikogo flame'owac, szkoda tylko unlocków na tym koncie (taki zarcik

). Over&Out. Zamknijcie ten temat, albo kasujcie wypowiedzi nic nie wnoszące (typu towarysz) majace na celu... no wlasnie co?
urażone ambicje ? prosze cie -
[cenzura]. nie wielu jest takich graczy od których, jak ty to mówisz, zostały urażone moje ambicje zwłaszcza od cheaterów. Przypuszczam że tak samo moim kolegom z klanu.
Uważałem cie za dobrego gracza, Szajsona z resztą też ale sorry, skok skilla praktycznie z dnia na dzień w waszym wykonaniu (zresztą nie tylko waszym) to już lekka przesada. Od pewnego czasu was obserwowalismy, nagrywaliśmy filmiki i ot co macie za swoje durne poczynania. Żal mi ludzi takich jak ty i twoich cheatrerskich koleszków.
Szajson to już w ogole przegiął sprawe. Srednio skilowy gracz nagle zaczał miec skilla graczy pokroju fiSh czy infinity a jeszcze pare tygodni temu lało się az miło. To chyba właśnie wy przez swoje urażone ambicje zaczeliście używać nametaga. A teksy w stylu tylko raz użyłem tamtego dnia możesz
[cenzura] chłopie bo i tak juz od tej chwili nikt ci nie uwierzy.