*CQF*Dr4go napisał(a):
Fryzjer napisał(a):
Aha, ostatnia adnotacja. Do panów z CQF:
Proszę Was. O czity Wy się akurat nie musicie bać. Po prostu nie jesteście wymagającym przeciwnikiem. Cały klan mógłby grać na laptopach i i tak mecz byłby do przodu...bez urazy.
Jeśli tak naprawdę myślisz to zupełnie zmieniłem zdanie o Tobie. Bez urazy ale jesteś taki sam burak jak kropek. My w odróżnieniu od Was znamy swoje miejsce w szeregu co więcej szanujemy słabszych przeciwników od siebie. Tak naprawdę żal mi Was. Bynajmniej tych którzy uczciwie pracowali.
morphi napisał(a):
Dodam kolejny optymistyczny dla niektórych news ja, Fryzjer i Mario rezygnujemy z gry kalinowej w pFx (już mamy tego wszystkiego dość). Wątpię aby skład skompletowano do turnieju a jeśli się uda to pewnie nie będzie w stanie powalczyć.
Macie już jeden problem z głowy.
Dziki i życzę powodzenie CQF któremu pewnie już nie staniemy na drodze do zwycięstwa.
Podziękuj za to kropkowi. Tagi CQFsux i przycinki uberproskilla.
Nie obrażajcie się na fryza jest po prostu zdenerwowany zaistniałą sytuacją, bo mięliśmy daleko idące plany i troszkę szkoda czasu, który wcześniej poświęciliśmy na „kalibracje” graczy w teamie. Wiemy jak graliśmy oraz to, że config większości wygląda tak jak wygląda po instalacji bf2 i wiem ze może nie jesteśmy tak dobrzy jak SOF, ale na pewno nie graliśmy jak noskil klan.
A z wami CQF chciałem zagrać tylko i wyłącznie z tego powodu, aby wam pokazać to jak gramy w teamie, bo może wtedy nie było by kików gdy na waszym serwie gra Mario i fryz (co podkreślę składzie byli prawie zawsze nierozłączną parą) bo maja za duże ratio. No, ale sprawy potoczyły się tak jak się potoczyły.