Teraz jest 5 mar 2025, 20:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:46 

Jim napisał(a):
djshadows napisał(a):
No coz pFx ojuz w tym momencie nie powinno brac udzialu w turnieju...

Ale czemu? Niech biorą, a swoich zawodników(którzy czitują) wyrzucili z klanu ;) A ich miejsce po prostu na uwadze - czemu od razu przekreślacie cały klan ;)

Gdybyś mieszkał w moim mieście to piwo bym Ci postawil :wink:

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:48 

Jim napisał(a):
djshadows napisał(a):

Ale czemu? Niech biorą, a swoich zawodników(którzy czitują) wyrzucili z klanu ;) A ich miejsce po prostu na uwadze - czemu od razu przekreślacie cały klan ;)

Z tego wzgledu ze w tym momencie juz nie ma zadnej pewnosci czy reszta nie uzywa jakis [cenzura] ktore ułatwiaja im rozgrywke

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:54 

djshadows napisał(a):
Jim napisał(a):
djshadows napisał(a):

Z tego wzgledu ze w tym momencie juz nie ma zadnej pewnosci czy reszta nie uzywa jakis za przeproszeniem gowien ktore ułatwiaja im rozgrywke

No to pooglądacie screeny po meczu i gotowe ;) Jeśli tych dwóch dało się złapać to czemu tych nie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 15:56 

morphi napisał(a):
JAKUBASS napisał(a):
Tytuły o niczym nie świadczą :!: Wyobraź sobie, że studia skończyłem już jakiś czas temu. Jeżeli chodzi o popisy to akurat zaczęły się one w twoim wykonaniu debilnymi tekstami. Twój poziom jest niższy niż myślałem dlatego zakończę swoje wypowiedzi w tym temacie. Nie mam zamiaru rozmawiać z takim pustakiem ja ty Panie technik informatyk od 7 boleści. I tak gwoli ścisłości nie mieszaj w swoje pyskówki rodziny. Jesteś zwykłym chamem i prostakiem nie mającym nic ciekawego do powiedzenia więc daruj sobie i idź pogrzebać w komputerku. Szczerze ci współczuję. Wyobraź sobie, że nie mam potrzeby dowartościowywać się, co w twoim przypadku niestety jest koniecznością co widać na przykładzie twoich wypocin.

Chamem i prostakiem to możesz być ty, bo ja w żaden sposób cię nie obraziłem oraz nie wyzwałem, co w każdym twoim poście jest skierowane w moja stronę. Wiec naprawdę nie próbuj robić z siebie świętoszka, bo jeśli już wyzywasz kogoś, tylko i wyłącznie, dlatego że wydaje ci się, że jesteś lepszy i możesz obrażać innych słowami głupku czy idioto to jesteś po prostu próżnym zadufanym w sobie bufonem. I sory ze tak napisałem, ale jeśli ja nie obraziłem ciebie nie wyzywałem to, dlaczego ty mnie obrażasz.

Ok jestem porywczy i nerwowy. Zdenerwowałeś mnie pisząc swojego I posta nie mówiąc już o tym, że mieszasz w te pyskówki moją rodzinę. Ja nic takiego nie zrobiłem :!: Prawda nazwałem cię głupkiem pod wpływem emocji i za to przepraszam. Jednak twoje wypowiedzi na temat mojego ojca, dziewczyny itp. to już przesada więc się nie dziw, że nazwałem cię tak jak cię nazwałem w kolejnych postach. Nasza pyskówka jest bez celowa i zupełnie niepotrzebna. Nie wywyższam się, nie jestem zadufanym w sobie bufonem, nie jestem najlepszy co zasugerowałeś już w I swoim poście śmiejąc się ze mnie. Nie jestem świętoszkiem, tak jak i ty nim nie jesteś. Po prostu mam zły dzień, w dodatku zostałem poniekąd sprowokowany. Jeżeli cię uraziłem, obraziłem to bardzo przepraszam czasami człowiek pod wpływem emocji pisze bzdury nie miałem takiego zamiaru. Generalnie durna sytuacja zaczynam zachowywać się jak 15 letni noob, a w moim wieku raczej mi nie przystoi. Jeszcze raz przepraszam i zakończmy ten niepotrzebny spór.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:07 

*CQF*Darek nie musisz mi tłumaczyć co to jest klan bo ja to wiem ;) A i wiem, że nie każdy klan może w pełni odpowiadać za swoich członków, ponieważ jest to gra on-line i nikt nie może ich ciągle kontrolować ;)

*CQF*Darek napisał(a):
Czeterom mowimy nie!!!!!!!! tak?

No właśnie cziterom, a nie niewinnym osobom. Wystarczy to przemyśleć na spokojnie ;)
Uważasz, że oni nie są klanem dlatego, że mają dopiero miesiąc? Po prostu w klanie znalazły się nieodpowiednie osoby - a czy twój klan miał od razu staż w postaci 6 miesięcy, albo dłużej? Myślenie naprawdę nie boli ;) A może to ja jestem za łagodny, więc skończmy zajmować się pierdołami i zamknijcie ten temat. O uczestnictwie pFx jest już mowa na podforum turnieju - tam porozmawiajcie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:11 

JAKUBASS napisał(a):

Ok jestem porywczy i nerwowy. Zdenerwowałeś mnie pisząc swojego I posta nie mówiąc już o tym, że mieszasz w te pyskówki moją rodzinę. Ja nic takiego nie zrobiłem :!: Prawda nazwałem cię głupkiem pod wpływem emocji i za to przepraszam. Jednak twoje wypowiedzi na temat mojego ojca, dziewczyny itp. to już przesada więc się nie dziw, że nazwałem cię tak jak cię nazwałem w kolejnych postach. Nasza pyskówka jest bez celowa i zupełnie niepotrzebna. Nie wywyższam się, nie jestem zadufanym w sobie bufonem, nie jestem najlepszy co zasugerowałeś już w I swoim poście śmiejąc się ze mnie. Nie jestem świętoszkiem, tak jak i ty nim nie jesteś. Po prostu mam zły dzień, w dodatku zostałem poniekąd sprowokowany. Jeżeli cię uraziłem, obraziłem to bardzo przepraszam czasami człowiek pod wpływem emocji pisze bzdury nie miałem takiego zamiaru. Generalnie durna sytuacja zaczynam zachowywać się jak 15 letni noob, a w moim wieku raczej mi nie przystoi. Jeszcze raz przepraszam i zakończmy ten niepotrzebny spór.

Ja też cię przepraszam że tak ostro ripostowałem ale nie lubie jak ktoś mnie wyzywa bezpodstawnie, wiec sorki jeszcze raz.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:18 

@JAKUBASS & morphi

Moglibyście się już przymknąć i przenieść tą kłutnię na gg albo mail'a? Albo jeszcze lepiej - załóżcie grupę dyskusyjną - będzie się z czego pośmiać jak na bf.pl nic nie będzie się działo.

@Fryzjer

Nie ukrywam, że żal mi Ciebie i pracy jaką wykonałeś. Nie będę ukrywał, że na Ciebie też padły podejrzenia, ale myślę, że to raczej z rozpędu i nerwów niż z faktycznego stanu rzeczy. Graliśmy na FFA razem nie raz i nie dwa i wiem, że Ciebie nie mam o co podejrzewać. Co do Mario, też jest czysty - to wynika ze zdjęć i z gry przeciwko niemu. Reszty nie znam, więc...

Wygląda na to, że mamy tutaj sytuację podobną do FoW'u - CL nie patrzy, to myszy harcują. Nie jest to jego wina, biorąc pod uwagę jego dłuższą nieobecność, więc nie widzę powodu by karać jego i cały klan. Dlatego, proponuję zostawić pFx** w spokoju i nie wyzywać wszytkich z tym tagiem na FFA od cheater'ów - myślę, że sprawę wewnątrz klanu Fryzjer rozwąże sam. Zapamiętajcie i zajmijcie się odpowiednio cheater'ami, a nie ludźmi, którzy mieli z nimi kontakt - cheater'stwo to nie dżuma - nie jest zaraźliwe.

Tym optymistycznym akcentem, proponuję zamknąć ten temat i ku pamięci różnym lamom i "testerom" przykleić na dwa tygodnie - niech zobaczą co się dzieje zanim spróbują.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:24 

Dodam kolejny optymistyczny dla niektórych news ja, Fryzjer i Mario rezygnujemy z gry kalinowej w pFx (już mamy tego wszystkiego dość). Wątpię aby skład skompletowano do turnieju a jeśli się uda to pewnie nie będzie w stanie powalczyć.
Macie już jeden problem z głowy.
Dzęiki i życzę powodzenie CQF któremu pewnie już nie staniemy na drodze do zwycięstwa.

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 16:26 przez morphi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:24 

Fryzjer napisał(a):
Aha, ostatnia adnotacja. Do panów z CQF:
Proszę Was. O czity Wy się akurat nie musicie bać. Po prostu nie jesteście wymagającym przeciwnikiem. Cały klan mógłby grać na laptopach i i tak mecz byłby do przodu...bez urazy.

Jeśli tak naprawdę myślisz to zupełnie zmieniłem zdanie o Tobie. Bez urazy ale jesteś taki sam burak jak kropek. My w odróżnieniu od Was znamy swoje miejsce w szeregu co więcej szanujemy słabszych przeciwników od siebie. Tak naprawdę żal mi Was. Bynajmniej tych którzy uczciwie pracowali.

morphi napisał(a):
Dodam kolejny optymistyczny dla niektórych news ja, Fryzjer i Mario rezygnujemy z gry kalinowej w pFx (już mamy tego wszystkiego dość). Wątpię aby skład skompletowano do turnieju a jeśli się uda to pewnie nie będzie w stanie powalczyć.
Dziki i życzę powodzenie CQF któremu pewnie już nie staniemy na drodze do zwycięstwa.

Podziękuj za to kropkowi. Tagi CQFsux i przycinki uberproskilla.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:28 

Nie no Fryzjer ja Cie rozumiem w zupełności i niestety prawda jest taka, że przez kilku gości z kompleksami dostanie się całemu klanowi. Co do Fryzjera nie mam żadnych wątpliwości, że on sam jest czysty. Grałem z nim wiele razy to bardzo sympatyczny człowiek i dobry gracz.

Niestety Samson i Vichy miejcie przynajmniej honor. Macie ludzi za głupków czy sami jestescie głupi. Będziecie wszystkim kit wciskać, że raz odpaliliście name taga dla "testów". Przepraszam bardzo takie testy to można na single player zrobić, a nie włazić na publica czy grać z tym w meczach. Chcieliście być lepsi, a niestety zrobiliście z siebie noobów i jeszcze rzucacie cień podejrzeń na swoich kolegów z klanu. Nie mówie już nawet o waszej bezczelności bo chyba powinniśmy tu usłyszeć jakieś przeprosiny, a nie nędzne wymówki. A co do Samsona kolejna wielka kompromitacja ... będzie kolejny topic o pożegnaniu sceny Samson czekamy !!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:39 

*CQF*Dr4go napisał(a):
Fryzjer napisał(a):
Aha, ostatnia adnotacja. Do panów z CQF:
Proszę Was. O czity Wy się akurat nie musicie bać. Po prostu nie jesteście wymagającym przeciwnikiem. Cały klan mógłby grać na laptopach i i tak mecz byłby do przodu...bez urazy.

Jeśli tak naprawdę myślisz to zupełnie zmieniłem zdanie o Tobie. Bez urazy ale jesteś taki sam burak jak kropek. My w odróżnieniu od Was znamy swoje miejsce w szeregu co więcej szanujemy słabszych przeciwników od siebie. Tak naprawdę żal mi Was. Bynajmniej tych którzy uczciwie pracowali.

morphi napisał(a):
Dziki i życzę powodzenie CQF któremu pewnie już nie staniemy na drodze do zwycięstwa.

Podziękuj za to kropkowi. Tagi CQFsux i przycinki uberproskilla.

Nie obrażajcie się na fryza jest po prostu zdenerwowany zaistniałą sytuacją, bo mięliśmy daleko idące plany i troszkę szkoda czasu, który wcześniej poświęciliśmy na „kalibracje” graczy w teamie. Wiemy jak graliśmy oraz to, że config większości wygląda tak jak wygląda po instalacji bf2 i wiem ze może nie jesteśmy tak dobrzy jak SOF, ale na pewno nie graliśmy jak noskil klan.
A z wami CQF chciałem zagrać tylko i wyłącznie z tego powodu, aby wam pokazać to jak gramy w teamie, bo może wtedy nie było by kików gdy na waszym serwie gra Mario i fryz (co podkreślę składzie byli prawie zawsze nierozłączną parą) bo maja za duże ratio. No, ale sprawy potoczyły się tak jak się potoczyły.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:49 

morphi napisał(a):
Nie obrażajcie się na fryza jest po prostu zdenerwowany zaistniałą sytuacją, bo mięliśmy daleko idące plany i troszkę szkoda czasu, który wcześniej poświęciliśmy na „kalibracje” graczy w teamie. Wiemy jak graliśmy oraz to, że config większości wygląda tak jak wygląda po instalacji bf2 i wiem ze może nie jesteśmy tak dobrzy jak SOF, ale na pewno nie graliśmy jak noskil klan.
A z wami CQF chciałem zagrać tylko i wyłącznie z tego powodu, aby wam pokazać to jak gramy w teamie, bo może wtedy nie było by kików gdy na waszym serwie gra Mario i fryz (co podkreślę składzie byli prawie zawsze nierozłączną parą) bo maja za duże ratio. No, ale sprawy potoczyły się tak jak się potoczyły.

Jeszcze raz napisze. Podziękuj za to kropkowi. Tagi CQFsux i przycinki uberproskilla. A kicków poza banem kropka sobie nie przypominam.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:52 

No, to buzi, "stick" & "closed".

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 17:15 

Ja powiem tylko tyle przegraliśmy mecz o 1-sze miejsce w CB z teamem w którego szeregach był czituch! - znaczy grał w meczu

Jeszcze dodam że to polski team - pomyśleć że się naraziłem i moim chłopakom i całej scenie po to żeby pierwsze miejsce CB pozostało wśród polaków

Zgadnijcie jaki to team!

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 17:33 

FoW ? :)
Takie pierwsze skojarzenie... nie obraźcie się chłopaki...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2