Teraz jest 20 lis 2024, 07:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 11:39 

żal z tymi configami ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 11:44 

DarthPrivate napisał(a):
Od kiedy to ja sie spadak nazywam?

Nie wiem, coś się ostatnio pierniczy z tymi cytatami... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 11:51 

Ale afera... prawie taka jak z myslą programu typu pblock....

w q3 config = przedluzenie reki
bf*= wielka afera....
ehhh

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 11:56 

Vesp3r napisał(a):
Ale afera... prawie taka jak z myslą programu typu pblock....

w q3 config = przedluzenie reki
bf*= wielka afera....
ehhh

Dokładnie. W Q3 i innych grach podobnych config to podstawa. Nie rozumiem dlaczego w Bf2 jest to temat tabu.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 12:10 

Również mnie to ciekawi, w Q3 zmiana koloru i skina przeciwnika to norma, jak i zwiększanie FOVu i wielu innych rzeczy które pomagają w grze i jakoś nikt nigdy tego nie nagował. Najpierw kłótnie o unlocki, teraz o cfg... ehh...

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 12:15 

K***a ciekawe, dlaczego jak ustawiłem wczoraj config mojemu bratu w 2142 to i tak lamił. Czyżby to nie miało żadnego wpływu PRZY POLSKICH ŁĄCZACH, a zwłaszcza neo! Ludzie ogarnijcie się, bo żal dupę ściska. Żadna osoba z byłego Voodoo nie modyfikowała tych zmiennych, bo wiedzieliśmy jak to działa (w przeciwieństwie do was). Są zdecydowanie prostsze zabiegi aby online uzyskać np. efekt 200% HP. Tylko, co z tego skoro potem na lanie (jak np. Bruce z Dignitasu) nie potrafi się nic pokazać.

Nie pamiętam już gdzie, czy tutaj, czy też w komentarzach na bfcentral.pl spotkałem się z zarzutami o dopalacze w Delcie (Voodoo na VGames). Jest to conajmniej żałosne, bo ci ludzie pokazali na lanie jak sie gra w tą grę, mało tego grali lepiej niż online. To nie voodoo rysowało kropki na monitorach :lol: .

Ogarnijcie się, bo widze, że wam żal dupe ściska i wszystko w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 12:22 

Solimo AMEN !

Niestety obecnie poziom polskiej sceny bf'2 jest gorzej niż żałosny, po odejściu tych najlepszych do bf2142.
Ludzie zacznijcie coś grać i sobą reprezentować zamiast polować na czarownice i oskarżać wszystkich o cheaty bo zajeb**** nie jesteście.

Solimo napisał(a):
Nie pamiętam już gdzie, czy tutaj, czy też w komentarzach na bfcentral.pl spotkałem się z zarzutami o dopalacze w Delcie (Voodoo na VGames). Jest to conajmniej żałosne, bo ci ludzie pokazali na lanie jak sie gra w tą grę, mało tego grali lepiej niż online. To nie voodoo rysowało kropki na monitorach

Myszką za 30zł i podkładką za 5zł.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 12:46 

widze ze wreszcie ktos modrze gada.

Piotr3k napisał(a):
Niestety obecnie poziom polskiej sceny bf'2 jest gorzej niż żałosny, po odejściu tych najlepszych do bf2142.
Ludzie zacznijcie coś grać i sobą reprezentować zamiast polować na czarownice i oskarżać wszystkich o cheaty bo zajeb**** nie jesteście.

mysz za 250zl a podkladka za 110 zł i zajeb**ty nie jestem

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:09 

c-kozi napisał(a):
widze ze wreszcie ktos modrze gada.

Powiedział człowiek, który trzy strony wcześniej i w innych tematach wyzywał konfigi od czeat'ów, w dodatku samemu ich używając - żal.bf.pl

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:11 

Hmmmm... Sledze ten temat od poczatku i nie potrafie sie oprzec zeby nic nie napisac...

cfg to jedno wielkie g*** za przeproszeniem, tym badziewem nie nadrobicie sobie zadnego skilla ani umiejetnosci. Bo co z tego ze nie bedziesz mial dymkow na przeciwnikach jak nei bedziesz potrafil w nich trafic, co z tego ze ustawisz sobie latency pod swoj ping jak nie bedziesz mogl pojechac zwyklego lacza ktory bedzie mial skok pingu i Cie pojedzie...

Jezeli chcecie grzebac to grzebcie Ja przyznam sie ze gram na podstawie i wystarczajaco duzo osiagnałem jezei chodzi o gre w bf-a...

Jeszcze tak na zakonczenie napisze jedno bo czytajac obydwa tematy zarowno ten jak i temat o samsonie i vhih to smieszy mnie to ze oczerniaja i smieja sie z nich ludzie ktoryz tak naprawde nie sa w niczym lepsi od, wogole wypowiedzi niektorych osob sa tym bardziej zabawniejsze, jak chociazby Metza ktory jak zwykle pisze ze to tylko umiejetnosci itp itd. a najlepsze jest to ze kreci on filmik specjalnie go przyspiesza i mysli ze sie nie zauwazy wielu rzeczy ktore nie wystepuja u niego w grze... To jest wszystko smieszne bo kazdy sie wypiera i zwala wine na dwie osoby ale tak naprawde to nikt tu nie jest czysty...

Wiec ludzie zastanowcie sie o czym wy wypisujecie bo tak naprawde jezeli ktos chce byc dobry to niech zmierzy sie na lanie bo wtedy wszystko wyjdzie i okaze sie kto tak naprwde jest pr0, tak jak bylo to w tamtym roku we Warszawie gdzie voodoo pokazalo klase a pierogowi zarzucali makro :P..

Po tym lanie nasuwa sie pytanie gdzie byla reszta klanow i ich zwyciestwa ,a teraz nagle wymiataja???(dla kumatcyh)

Powiem jedno wszystko to jest g*** warte, wiec zastanowcie sie zanim cos napiszecie bo ktos wczesniej madrze napisal spojrz w lustro i zastranow sie a pozniej napisz posta...

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:25 

djshadows napisał(a):
cfg to jedno wielkie g*** za przeproszeniem, tym badziewem nie nadrobicie sobie zadnego skilla ani umiejetnosci. Bo co z tego ze nie bedziesz mial dymkow na przeciwnikach jak nei bedziesz potrafil w nich trafic, co z tego ze ustawisz sobie latency pod swoj ping jak nie bedziesz mogl pojechac zwyklego lacza ktory bedzie mial skok pingu i Cie pojedzie...

Czyżby wreszcie ktoś zrozumiał? Szkoda, że Ci, co dostają największe manto, nadal tłumaczą sobie to "a oni mają konfigi - czituchy".

Ten temat powstał właśnie dlatego i w tym celu, żeby wyjaśnić pewne sprawy i każdemu dać szansę zrobienia z siebie pr0 za pomocą konfigów. Przy okazji (na szczęście powiedziałbym) Ci najlepsi, którzy grają teraz w BF2 v1.42, też wypowiedzieli się na ten temat i myślę, że te wypowiedzi nie wymagają żadnego komentarza ani wyjaśnień. Konfigi to mit, a to że ktoś jest jechany bez wazelinki jest tylko i wyłącznie jego winą, bo zamiast troszkę pomysleć i postrzelać woli pobiegać po Karkandzie.

Tym optymistycznym akcentem proponuję zakończyć dyskusję, jednocześnie życząc wszystkim Wesołych Świąt.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:29 

djshadows napisał(a):

Po tym lanie nasuwa sie pytanie gdzie byla reszta klanow i ich zwyciestwa ,a teraz nagle wymiataja???(dla kumatcyh)

Pozdrawiam!

Reszta klanów to ludzie którzy nie mają 15 lat i przez wakacje pracuja lub odpoczywają nie myśląc nawet o grze a na lanie kiedy się już spotykają po niewidzeniu siebie przez kilka miesięcy po prostu piją i dobrze się bawią.
Widać niektórzy mają różne priorytety, naszym była zabawa co było po nas widać rano jak sie zjawiliśmy :lol: :lol: :lol:

Solimo mylisz sie mówiąc ze konfig nie ma żadnego, nawet najmniejszego wpływu. W infantry ja osobiście nie widze i tu sie zgodze, co innego w strzelaniu do heli.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:36 

Ja sie przyznam, ze mam zmieniony config, ba i to nei jeden!!
dodałem sobie uruchamianie gry w 1280 i odrazu fps z lociek!!! ha!!! jestem cziter!!!! ha xD

Jason dobrze zrobiłes neich sobie debatują teraz i probują, jak komuś sie lepiej gra na takim to neich gra, tylko by potem na lanie tez cos pokazał

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 13:55 

Jak dla mnie configi sa dla ludzi ktorzy traktuja bf2-a jako cos wiecej niz relax czy zabawie i nie mogą oprzec sie pokusie "polepszania" swoich umiejetnosci. Podobno cfg nic nie daja jednak większosc graczy ich używa. Bezsens czy próba dowartosciowania?? Nie znam sie na tym nie uzywalem cfg i nie wiem czy rzeczywiscie cos daja czy nie i mało mnie to obchodzi jednak odnosze wrazenie ze powoli wszyscy brną w jedno wielkie szambo. Dwóch pyskatych dzieciakow złapanych na czitach (którzy i tak graja sobie na polskich serverach jak gdyby nigdy nic) pogrąza wiekszą czesc sceny kazdy oskarza kazdego, ludzie sobie "przpominaja" rozne sytuacje sprzed miesiecy jak ktos prosil o cfg itp itd... zupełnie jak w polityce przed wyborami. To wszystko sie robi powoli żałosne. A recepta jest prosta wystarczy ... UWAGA ... traktowac bf2-a jako zabawe :|

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 14:00 

Adasi napisał(a):
djshadows napisał(a):

Pozdrawiam!

Reszta klanów to ludzie którzy nie mają 15 lat i przez wakacje pracuja lub odpoczywają nie myśląc nawet o grze a na lanie kiedy się już spotykają po niewidzeniu siebie przez kilka miesięcy po prostu piją i dobrze się bawią.
Widać niektórzy mają różne priorytety, naszym była zabawa co było po nas widać rano jak sie zjawiliśmy :lol: :lol: :lol:

Zgadza sie ówczesne Voodoo, Wilda i FF X-fi to ludzie mający 15 lat i grający 24h na dobe w jakieś głupie gierki.

Zaraz sie okaże, że nikt nie pojechał do Warszawy po to żeby coś wygrać.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2