Hmmmm... Sledze ten temat od poczatku i nie potrafie sie oprzec zeby nic nie napisac...
cfg to jedno wielkie g*** za przeproszeniem, tym badziewem nie nadrobicie sobie zadnego skilla ani umiejetnosci. Bo co z tego ze nie bedziesz mial dymkow na przeciwnikach jak nei bedziesz potrafil w nich trafic, co z tego ze ustawisz sobie latency pod swoj ping jak nie bedziesz mogl pojechac zwyklego lacza ktory bedzie mial skok pingu i Cie pojedzie...
Jezeli chcecie grzebac to grzebcie Ja przyznam sie ze gram na podstawie i wystarczajaco duzo osiagnałem jezei chodzi o gre w bf-a...
Jeszcze tak na zakonczenie napisze jedno bo czytajac obydwa tematy zarowno ten jak i temat o samsonie i vhih to smieszy mnie to ze oczerniaja i smieja sie z nich ludzie ktoryz tak naprawde nie sa w niczym lepsi od, wogole wypowiedzi niektorych osob sa tym bardziej zabawniejsze, jak chociazby Metza ktory jak zwykle pisze ze to tylko umiejetnosci itp itd. a najlepsze jest to ze kreci on filmik specjalnie go przyspiesza i mysli ze sie nie zauwazy wielu rzeczy ktore nie wystepuja u niego w grze... To jest wszystko smieszne bo kazdy sie wypiera i zwala wine na dwie osoby ale tak naprawde to nikt tu nie jest czysty...
Wiec ludzie zastanowcie sie o czym wy wypisujecie bo tak naprawde jezeli ktos chce byc dobry to niech zmierzy sie na lanie bo wtedy wszystko wyjdzie i okaze sie kto tak naprwde jest pr0, tak jak bylo to w tamtym roku we Warszawie gdzie voodoo pokazalo klase a pierogowi zarzucali makro

..
Po tym lanie nasuwa sie pytanie gdzie byla reszta klanow i ich zwyciestwa ,a teraz nagle wymiataja???(dla kumatcyh)
Powiem jedno wszystko to jest g*** warte, wiec zastanowcie sie zanim cos napiszecie bo ktos wczesniej madrze napisal spojrz w lustro i zastranow sie a pozniej napisz posta...
Pozdrawiam!