Lailonn napisał(a):
Jesli faktycznie tak jak to w kolko powtarzacie cfg nie daje przewagi ani nic to po kiego grzyba tam grzebiecie? Juz raz o to pytalem ale fani "podkrecania" widze przegapili ten fragment. Jesli ja uwazam, ze od kupna nowych butow nie bede szybciej/dluzej biegal to ich NIE KUPUJE. Proste?
Np jakbys mnie spytal jakies 2 lata temu po co podkręcam kompa i po co siedze cały dzien zeby z 4700mhz zrobic stabilne 4800mhz na moim p4 powiedziałbym Ci ze robie to dla sportu i z czystej ciekawości. W koncu te dodatkowe 100mhz nie dawały mi praktycznie NIC a ryzykowalem skopceniem sprzetu ktory wart byl wtedy niemało. To samo jest z configami, zmieniasz bo moze to cos da ryzykujac banem itp i zmieniasz to dla sportu i czystej ludzkiej ciekawości.
Debatujecie tu o niczym, konfigi sa dostepne do zmiany i kto chce to sobie zmienia, kto uwaza ze to nic nie da lub tez uwaza ze to cziterstwo po prostu tego nie robi. Tyle ode mnie. Załóżcie sobie strone whining.pl żeby każdy mógł wypisać swoje żale i pretensje do świata. Poza tym widze ze osoby ktore nigdy nie uzywaly (przynajmniej tak utrzymuja) configów maja najwiecej do powiedzenia. Cóż lama zawsze musi miec na co zwalic, a to lag, a to config, a to cziter... żal.