Teraz jest 19 lis 2024, 09:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 12:05 

Kamillos napisał(a):
Azerbaijan 1 : 0 Finland

dudus81 napisał(a):
1:0
Polska- Armenia

a w meczu Portugalia- Serbia
1:1

No zaczynam wierzyc ze jakies szczescie nam zacyzna sprzyjac i ze w koncu zagramy w mistrozstwach Europy :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 13:15 

jak ma być tak jak na MŚ to lepiej żebyśmy w ogóle nie grali.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 14:06 

Pawciu napisał(a):
jak ma być tak jak na MŚ to lepiej żebyśmy w ogóle nie grali.

Jak mam nadal czytać takie Twoje mądrości to lepiej żebyś już nic nie pisał....

W Niedziele na TVP 3 około godziny 17:00 (około bo zmiany w TVP3 co do zamiany programu są czymś naturalnym i nigdy nie jest tak jak podają :lol:) odbędzie się retransmisja z meczu Lechia Gdańsk : Górnik Polkowice.

Wszystkich kibiców piłki kopanej zapraszam na oglądanie meczu i kibiców z Gdańska (i okolić). No i mnie mnie :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 14:19 

Gryniu napisał(a):
Wszystkich kibiców piłki kopanej zapraszam na oglądanie meczu i kibiców z Gdańska (i okolić). No i mnie mnie :lol:

a co? wykonales akcje ze slynnych derbow Lodzi sprzed bodaj 1,5 roku? :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 14:27 

Co to był za mecz.???
I na jakiego grzyba ta tleniona łajza grała..??
Powinno być minimum 3:0

:evil:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 15:21 
Zbanowany

Lech Poznan i Manchester United ma sie pelno orginalnych koszulek ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 22:55 

ZaGłebie LubiN!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 10:03 

Dziś mecz Milan vs Munich.

Nie mogę się już go doczekać :twisted: Bayern jest w świetnej formie i szczerze mówiąc jestem zaskoczony, że zaszli tak daleko... Chelsea i wlaśnie Munich to są kluby których nie trawie od dziecka.... a w sercu mam Barce i Milan... tak więc mój faworyt jest oczywisty. W gronie zwycięzców widziałbym także ManU choć z niewielkim przekąsem ( lepsze to niż Chelsea i Munich :P ).

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 14:18 

Milan nic wielkiego nie pokazal z bayernem ktory gra dosc siermieznie ale wygral zasluzenie.
oczywiscie dla mnie lige miszczuf zwyciezy ukochany, obiektywnie najlepszy klub swiata w tym momencie ( :) ), ManUtd :) Cristiano Ronaldo w zyciowej formie, genialny kołcz i zgranie jakiego moga pozazdroscic inne druzyny w stawce. z pary l'pool - chelsea stawiam na liverpool ktory wykorzysta zmeczenie czelsi goniace bezskutecznie MU w lidze i bez solidnej lawki rezerwowych. a na deser MU - Milan :) wiadomo jak stawiam ja, a jak Kamillos wiec pozyjemy, zobaczymy :twisted: final MUSI byc angielski 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 18:21 

blachor napisał(a):
final MUSI byc angielski Cool

podpisuje sie pod tym, chelsea jest dobra druzyną ale mysle ze nie da rady rozpędzonemu l'poolowi a milan chyba nie jest w takiej formie w jakiej jest manUtd

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 19:46 

Czy ja wiem czy tak bez skutecznie goni ManU ? 3 punkty straty do lidera to nic wielkiego... Czerwone Diabły na własne życzenie straciły 9 punktową przewagę. W pojedynku Milan vs ManU liczę na Milan ( czyli tak samo jak Kamillos w końcu mój imiennik :D ).

Chelsea vs Liverpool hmm... Jeżeli londyńczycy podejdą do tego spotkania asekuracyjnie przegrają. Liverpool pokazał jak się gra z contry podczas meczu z Barcą....

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 19:57 

ja jak zwykle zresztą kibicuje druzynom ktore mają kibicow, lunie ogladac mecze gdzie slychac spiewy :) czyli jestem za Milanem :D Milan (JAGA) lalalalalalalala Milan (JAGA) lalalalalalalala Milan (JAGA) lalalalalalalala la la la la la la la Milan (JAGA) oooooooo Milan (JAGA) oooooooo Milan (JAGA) oooooooo o o o o o o :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 20:42 

Bayern to jedna z najbadziej śmiesznych rzeczy jakie w życiu widziałem. Taktyka Niemców na mecze z Milanem polegała na wrzucaniu na pałę piłek w pole karne i "anuż wpadnie". Wpadło 2 razy, bardzo przypadkowo. I to futbol z Włoch nazywa się "antyfutbolem". Śmiać mi się chciało jak czytałem wielkie zapowiedzi Niemiaszka o tym jak to rozpracuje Milan. Ancelotti to geniusz. Mimo, że sezon jest słaby dla Milanu to co zrobił wczoraj Carletto zasługuje na pochwały. Milan pukładany w obronie, dobre, szybkie kontry (to nic, że nieskuteczne). Rozjechała ich banda starych dziadów i oszustów. Nesta zagrał jeden z najlepszych meczów jakie widziałem. Bayern praktycznie nie zagroził bramce Didy, może poza tym wolejem w końcówce.
Z ciekawostek można dodać, że Milan przez 160 minut dwumeczu z Bayernem grał jednym napastnikiem, a przez 20 minut bez nominalnego napastnika. Natomiast Bayern przez 135 minut grał dwoma napastnikami, a przed 45 minut nawet trzema. Bilans jest taki, że Milan zdobył w tym dwumeczu 4 bramki, a Bayern dwie. W dodatku obydwa trafienia dla Bawarczyków były dziełem obrońcy - Van Buytena. Jak widać kluczem do zwycięstwa jest mądra taktyka i poukładana gra, a nie liczba nominalnych napastników na boisku.

Mecz był na pewno dobry. Jedyne czego nie można odmówic Bayernowi to tego, że na pewno próbowali, jak już pisałem - wrzucać piłki na pałę w pole karne. Półfinał z ManU będzie bardzo ciekawy. W rewanżu z Niemcami, Mediolańczyków też spisywano na straty, więc mam nadzieję, że tak samo będzie z Anglikami.

Arka w II i Łęczna w III lidze - kary chyba odpowiednie. Nie chce mi się o tym pisać, bo to wszystko jest żenujące. Co ciekawe oba kluby odwiesili i rozegrają do końca wszystkie kolejki :D. Parodia...

Tytuł:
PostNapisane: 12 kwi 2007, 23:03 

nie no jakby w czasie rozgrywek je zawiesili to bylby jeszcze wiekszy cyrk. i ja nie wierze ze tylko te 2 kluby kupowaly. wkoncu jak oni kupowali to co ze sprzedawcami?

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 16:52 
Oldboy Battlefield.pl

...a więc stało się - Dariusz Wdowczyk został zwolniony z funkcji trenera Legii Warszawa

co jak co, ale w końcu dobra decyzja, ponieważ Wdowczyk zrobił co miał zrobić w poprzednim sezonie, a w tym po prostu zawiódł na całej linii. Ciekaw jestem tylko, kogo zatrudnią na jego miejsce, bo tymczasowo drużynę przejął Jacek Zieliński. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2