1) Da się przełączyć z gunnera na pilota w heli i samolocie innym przyciskiem niż F1??(np. na joyu, myszce)
2) Ustawiłem sobie voice chat na joyu, moge do niego wejść ale nie moge nic wybrać... Da się używać voice chata tylko przy pomocy myszki?? Przynajmniej zameldowanie wroga(czyli odpowiednik LPM)?? A może w konsoli da się coś edytować, żeby nie trzeba było wybierać?
3) Mam taki problem, że po naciśnięciu ESC podczas gry(multi i single) wchodzi mi do menu, ale gdy ponownie wciskam ESC, żeby powrócić do gry to czasami jest tak, że wraca do gry i znowu do menu. Może nie tylko ja tak mam??
4) Czy mógłby mi ktoś powiedzieć do czego służą we Frapsie te opcje: MinMaxavg, Frametimes, FPS i czy w ustawieniach nagrywania filmów mam coś zmieniać? Na początku miałem: Full-size, detect best sound input i 30fps, ale po jakimś czasie zaczęło się troche przycinać i chciałbym zmiejszyć jakość nagrań bo nie są mi takie potrzebne to jak mam ustawić żeby były jak najlepsze ale żeby nie przycinało? Od czego to w ogóle zależy?? Mój PC: 4x 512MB, AMD X2 3800+, GF 6800GS.
Z góry przepraszam, jeżeli o tym już było na forum, ale trudno w tych offtopach coś konkretnego odnaleźć