Teraz jest 17 lis 2024, 23:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 19:22 

zal.czeczenia fajne K/D Ratio 1.86 unlockami nabiles??

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 19:51 

a tobie co do tego :roll:

chodzil z siekiera i rabał wszystkich pasuje :?:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 20:02 

Jednak mialem racje [cenzura]. Jeszcze sciemniales w jakims poscie ze dopiero co zaczales grac... zal.wpisz co chcesz z ciebie kolego i tyle.

A dla twojej swiadomosci zebys biedaku spac mogl to nie gram unlockami.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 20:06 

omg tylko potem nie placzcie ze kazdy meczyk w cb czy esl dostajecie bo nie graliscie unlockami

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 20:41 

DiPlomata napisał(a):
omg tylko potem nie placzcie ze kazdy meczyk w cb czy esl dostajecie bo nie graliscie unlockami

OMFG oni nie grają w ligach o ile mi wiadomo
DiPlomata żal odpusc ;) bo to sie moze zle skonczyć
PS żal PTG wy tez mozecie odpuscic. bo tu sie jakaś wojna robi

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 20:54 

:lol: duncon widze ze sie juz troche uspokoiles .. ;) to dobrze

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 21:46 

Z tego co wiem , a chyba sie nie myle , my gramy dla zabawy , nawet jakbys wszystkie mecze w jakies lidze ( choc i tak nie gra nikt ) przegrali plakac nie bedziemy. Nie znasz nikogo , nie grasz z nami a osadzasz ludzi.
To kto gra unlockiem jego sprawa - tobie sie to nie podoba ok , ale bez chamskich tekstow i wyzywania sie na nas jako klanie i ocenianie z gory wszystkich jest zalosne ale widac nie przejmujesz sie uwagami to znaczy nie pierwszy raz tak robisz i zlewasz to... nie przejmuj sie ja ciebie tez.

Z mojej strony koniec ot.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:23 

1on1?? :D Spam spam spam :D

PS.
Chciał bym oficjalnie przeprosic zdziska i cały klan =PTG= za moje wczesniejsze zachowania będąc w klanie =PTG= i nie będąc w klanie =PTG=....
sorki za mój uciązliwy charakter ITP ale mówie co myśle pisze co myśle tzn. jestem szczery, wole pisać prawde niż kłamać .
nie chciałem urazic nikogo z =PTG= i SOF-u :D sorki za oficjalki na cztach serwerów SB na forach ITP.
Mysle ze zdzisiek przyjmiesz moje oficjalne przeprosiny, i inni których obraziłem tez ;) Sorki

Ostatnio edytowano 9 maja 2007, 06:42 przez EDDIE_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:52 

Ok , wybaczam Ci :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 01:09 

EDDIE pozno odpisuje na twojego posta/przeprosiny ze wzgledow osobistych ale dziekujemy serdecznie jako klan za mile slowa [ mysle ze nie rzucone na wiatr ] i przyjmujemy je z duzym szacunkiem .
Byly miedzy nami bitwy ale wiadomo ze nikt tej wojny by nie wygral i dalsze skaknie do oczu nie mialo by sensu a napewno robilo by sie to nudne.

Do gracza DiPlomata :
Jesli ktos uwaza sie za pseudo PRO gracza to jego sprawa jesli nie uzywa unlockow na scenie BFa , ale chcialbym zwrocic uwage ze jakiekolwiek pretensje zwiazane z uzywniem "unlockow" prosze kierowac do ludzi tworzacych gre i producentow BF2 bo to oni stworzyli mozliwosc uzywania dodatkowych broni a nie sami gracze :!:
Kazdy ma mozliwosc/prawo do wyboru jakiej aktualnie bedzie broni uzywal i ustawiajac serwer dla graczy nie ma mozliwosci zablokowania unlockow bo to juz nie bedzie serwer rankingowy.
Prosze o szacunek dla wszystkich graczy BFa bez wzgledu czy jest PRO czy "swiezakiem".

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 10:54 

sorry pomyliłem tematy :/ ale sens jest ten sam :D

Duncon nie lubie jak sie pisze lub ,mowi do mnie cwaniaku :D
jak juz kiedys pisałem do was nic nie mam
tylko do [cenzura] /est i zastraszania ludzi w debilny sposob :D. jak ktos was zaczyna jechac to przykład jest na ogolnym czyli pare ładnych screenow.
A tak BTW po to jest forum zeby pisac o takich sprawach PS.
nie przesadzaj z tym Spier%^$ itp.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:56 

nie ogarniacie pomyliłem sie i dałem posta na temat dotyczący NSZ wiec moze przeniescie swoje złote mysli na swoj temat :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 00:43 

Ad.1

EDDIE kiedy Ty zpoważniejesz ? Nic do nas nie masz ale piszesz o nas negatywnie ... żal ...[cenzura] /est (jak to ująłeś) przecież nikt Cię nie zmusza, nie podoba się to omijaj nas z daleka, to naprawdę nie boli ...
O jakich screenach mówisz ? o tych gdzie chłopaki próbowali pomóc sobie w zdobyciu tych odznaczeń które nie jest tak łatwo (szybko) zdobyć ? To Cię boli ? Spójrz na innych! wielu robi podobnie ... mówisz parę ładnych screenów - cool, też mam parę jeszcze ładniejszych z Twoimi wybrykami na serwie. Ładne kulturalne słowa ;) można by je zamieścić żeby inni mogli sobie podziwiać jak to EDDIE poetycko pisze, ale po co ? szkoda czasu ...

Ad.2
Ludzie czemu ciągle się tak czepiacie się tych unlocków ? Nie po to programiści stworzyli dodatkowe bronie żeby gracze grali tylko podstawką a unloki mieli na zielono w statsach pokryte kurzem ... :/

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 02:51 

SIWY DYM napisał(a):
Ad.1

EDDIE kiedy Ty zpoważniejesz ? Nic do nas nie masz ale piszesz o nas negatywnie ... żal ... [cenzura] /est(jak to ująłeś) przecież nikt Cię nie zmusza, nie podoba się to omijaj nas z daleka, to naprawdę nie boli ...
O jakich screenach mówisz ? o tych gdzie chłopaki próbowali pomóc sobie w zdobyciu tych odznaczeń które nie jest tak łatwo (szybko) zdobyć ? To Cię boli ? Spójrz na innych! wielu robi podobnie ... mówisz parę ładnych screenów - cool, też mam parę jeszcze ładniejszych z Twoimi wybrykami na serwie. Ładne kulturalne słowa można by je zamieścić żeby inni mogli sobie podziwiać jak to EDDIE poetycko pisze, ale po co ? szkoda czasu ...

Ad.2
Ludzie czemu ciągle się tak czepiacie się tych unlocków ? Nie po to programiści stworzyli dodatkowe bronie żeby gracze grali tylko podstawką a unloki mieli na zielono w statsach pokryte kurzem ... :/

[cenzura] /est bo ty wogole nie grasz w BF a wielce leader klanu sie zrobiles z zdziskiem OMG forum postawil i leader OMFG WTF tak samo zdzisiek i tu cyt.
zdzisiek (28-06-2007 6:07)
ale sie wysyliles <lol2>
zdzisiek (28-06-2007 6:07)
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 354#369354
zdzisiek (28-06-2007 6:08)
zreszta za to nie odbieraja rankingu :D
zdzisiek (28-06-2007 6:08)
poczytaj troche i sie dowiedz
zdzisiek (28-06-2007 6:11)
aha i rozumiem ze nie grasz na serwerze PTG ?? czyli bana moge ci dac ?? <lol2>
Ja (28-06-2007 11:41)
??
cyt koniec :
uwarzam ludzi z waszego klanu ale nie was juz teraz nawet mi to udowodniliscie PS wooki sry ja cie lubie jak i amide i reszte ale za te kasowanie postow i za bana bo napisałem temat na "TEmat KASOWANIE POSTOW" dali mi BANA
Pytania?

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2007, 07:16 

Dopiero przepraszales caly klan i mnie rowniez, a teraz znowu zaczynasz swoje widzimisie :!: :roll:

i co to za wyjmowanie prywatnych rozmow z GG :?:
Moze ja mam wyjac Twoje co do mnie pisales :?: :roll:
To ze dzwonisz do niby swojego niby kolegi i wyzalasz sie ze nikt cie nie chce przyjac do klanu, a potem nagle wielki kolega z ciebie sie robi :lol:
[cenzura] /est

a bana i tak dostaniesz za obrazanie czlonkow PTG.

edit:
wysilil sie eddi na naszym forum :lol:

Cytuj:
nic nie mam do was jako do klanu ale hmm co moge powiedziec zdzisiek i siwy hmmm leaderzy ? juz to z kims obgadałem z kims z PTG wiec powinien gosciu ogarnąc grupe i zrobic cos z tym klanem bo mi sie nie widzi PTG pod tym przewodnictwem PS ty mi sie widzisz i zrob to ale to kąkretnie twoja decyzja
PS ten kaln polega na ankiecie wiekszosci wiedz zrob ankiete i przedtem sie upewnij paru gosci PS Pro gosci klanu PTG np Amida viper ITP a pozniej zakładaj swoją dtronke na wlasnym silniku + serwer po czasie i po problemie uwierz sam bym dołączył do ciebie

jakby ktos zrozumial co on chce to prosze mi przetlumaczyc na polski hahahah :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2