SIWY DYM napisał(a):
Ad.1
EDDIE kiedy Ty zpoważniejesz ? Nic do nas nie masz ale piszesz o nas negatywnie ... żal ... [cenzura] /est(jak to ująłeś) przecież nikt Cię nie zmusza, nie podoba się to omijaj nas z daleka, to naprawdę nie boli ...
O jakich screenach mówisz ? o tych gdzie chłopaki próbowali pomóc sobie w zdobyciu tych odznaczeń które nie jest tak łatwo (szybko) zdobyć ? To Cię boli ? Spójrz na innych! wielu robi podobnie ... mówisz parę ładnych screenów - cool, też mam parę jeszcze ładniejszych z Twoimi wybrykami na serwie. Ładne kulturalne słowa można by je zamieścić żeby inni mogli sobie podziwiać jak to EDDIE poetycko pisze, ale po co ? szkoda czasu ...
Ad.2
Ludzie czemu ciągle się tak czepiacie się tych unlocków ? Nie po to programiści stworzyli dodatkowe bronie żeby gracze grali tylko podstawką a unloki mieli na zielono w statsach pokryte kurzem ... :/
[cenzura] /est bo ty wogole nie grasz w BF a wielce leader klanu sie zrobiles z zdziskiem OMG forum postawil i leader OMFG WTF tak samo zdzisiek i tu cyt.
zdzisiek (28-06-2007 6:07)
ale sie wysyliles <lol2>
zdzisiek (28-06-2007 6:07)
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 354#369354
zdzisiek (28-06-2007 6:08)
zreszta za to nie odbieraja rankingu
zdzisiek (28-06-2007 6:08)
poczytaj troche i sie dowiedz
zdzisiek (28-06-2007 6:11)
aha i rozumiem ze nie grasz na serwerze PTG ?? czyli bana moge ci dac ?? <lol2>
Ja (28-06-2007 11:41)
??
cyt koniec :
uwarzam ludzi z waszego klanu ale nie was juz teraz nawet mi to udowodniliscie PS wooki sry ja cie lubie jak i amide i reszte ale za te kasowanie postow i za bana bo napisałem temat na "TEmat KASOWANIE POSTOW" dali mi BANA
Pytania?