Teraz jest 5 mar 2025, 21:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 08:59 

EDDIE_PL napisał(a):
TeRmiX napisał(a):
Instalujcie sobie wszelkie[cenzura] i tak nigdy nie dorownacie dobrym graczom ...

z tym sie zgodze ;) PS ma ktoś konfiga zebym był Pro na inf?? :D:D:D zart :D

rem
rem Settingsfile automatically saved by bf2
rem
SettingsManager.boolSet GSClPunkBuster 1
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.100000
SettingsManager.boolSet GSExtrapolateFrame 0
SettingsManager.U32Set GSExtrapolationTime 1200
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 100
SettingsManager.U32Set GSPerfLogAtPlayerCount 30
SettingsManager.stringSet GSPlayerName "noclan iA`kr0pek"
SettingsManager.boolSet GSShowNetGraph 0
SettingsManager.boolSet GSUseObjectCache 1

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 09:14 

Uuu widzę że teraz jest jazzy (bo podobno już nie jest jazzy mówić trendy) kazdy daje defaultowy config omg zaraz się okaże że nikt nie konfigurował i nie gra na zmodyfikowanych configach hehehe OMG.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 10:13 

kr0pek nie rozumiem po co to dajesz (slaby zart?) , :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 10:23 

Dlatego bo wie co to ,,PAN i Łaska"

CYTAT (kropek):
Tych komend do usersettings jest więcej, do tej pory UseLatencyCompensation miałem Ja, Ty JASON, Samson i panowie z pFx. Prosiłem Cię, abyś nie upubliczniał tej komendy. Tych komend jest więcej, nie powiem gdzie je znalazłem, ani nie powiem już jakie są. Tak czy siak, chciał bym przedstawić swoje zdanie o usersettings.

Boooooo, ono [zachowuj się, nie jesteś w swojej piaskownicy - ostrzeżenie już masz] daje? Na początku, jak wyszły to i tak grałem na defaultowym. Potem załadowałem sobie, mówie łaaaaaaaaaaaaaaaaał. Dopiero od niedawna dochodze do wniosku, że na cfg a to strzelasz lepiej ak101, ale lamisz m16 albo odwrotnie, a na defaultowym gra się cud miód i przyjemnie. Jeżeli potrafisz grać, to i bez tego jesteś dobry. Tak, żeby sprawiedliwości stało się zadość::
recoil.g2B4ckO2Re4il',wartosc

recoil.r1c2lF4eUp',wartosc

recoil.re2oilForceLeftRight',wartosc

recoil.zo1mM4difier',wartosc

recoil.recoilGr1hFr2meCo4nt',wartosc

recoil.recoilGr13phEx24nt',wartosc

recoil.recoilGsphTaMsvegt',wartosc

recoil.recoilSgeqe',wartosc

recoil.recgqwegqeed',wartosc

recoil.recoilegegqedGB',wartosc

recoil.reqgegqe',wartosc

recoil.caqgegqgqegecoilSpeed',wartosc

recoil.camq3gq3ize',wartosc

Czy czegoś w tym stylu nie znajdziemy w pewnym pliku, przy którym na początku zaczniecie się ze mnie śmiać? Po dłuuuuższym grzebaniu, dojdziecie do wniosku, że anti-recoil istnieje. I to jest na tyle, w tej grze jest tyle żeczy do zmienienia, tyle zeczy- o których 99% graczy bf2 nie wie...
(TE KOMENDY RECOIL SA POPRZERABIANE, ZEBY NIKT NIE WYKORZYSTAL TEGO, WIEC PROSZE ADMINA O POZOSTAWIENIE TEGO TUTAJ)
Więc :: Powiedzmy, ze ktos wpadnie jak to zrobic. No to jego m16 zamienia sie w g36c.

Jeśli chodzi o ten cfg z recoilem, sam go odkryłem, w dość smieszny sposob. Co prawda , jest w cfg z [wycieto] ale mozna go modyfikowac smialo w pliku cli[blablabla]ta

Nie chcem już wypisywać, jak się przesuwa hitboxy( co lepszy powie, ze poprzez interpolacje i extrapolacje, ha, ha, ha. -.-) bo dostane bana na tym forum, a ja chce was tylko uswiadomic ile TEGO NAPRAWDE JEST!.

Starałem się pisać w miarę obiektywnie, zeby mnie nikt nie zaczepil za slowko i nie powiedzial: : Przeciez ty, ty, ty, cheaterem jestes, wstretnym. I co, demko pokaze, ze masz anti-recoila? Zastanowcie się, co robicie....

@Jason :: Szkoda ze to upubliczniles, troche syfu wiecej. (Taaaa, moja mała odmiana po przejściach)

EDIT: Dla kumatych, sprawdzcie co wasza gra zrzuca do pamięci, a dowiecie się, co to pan i łaska.

AMEN

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 11:06 

Rozkręcasz się ;) Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 13:30 

1. Nie róbcie 1235270 postowego offtopa na jeden post.
2. Gó*no mnie obchodzi, czy ktoś uważa że mam configi, cheaty itd. Od miesiąca ponad gram na defaulcie - a to że mi nikt nie wierzy etc., nie obchodzi mnie, przynajmniej wiem dla siebie. A poza tym wszyscy takie kozaczki, zobaczymy w czerwcu na lanie w wawie, kto jest pro a kto gay skilled. Pzdr

edit: połowa z tych kozaczków G wie o bf2. Np. wczoraj dla szydery wpisałem na czata (pozdro dla propanów z TFR) renderer.enablenofog 1, następnie, o kurna nie tutaj.

Ah, jaki zaczął się krzyk. (np o tutaj ::http://img120.imageshack.us/img120/3068/screen022fw5.png

)

Hehehe, ta komenda nawet nie dziala, pozniej panowie z TFR grozili mi iz ujawnia wszystko zaufana scenie osoba, juz z nią rozmawiali na forum bf.pl

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 14:27 

Nikt nie uważa sam się przyznałeś do grzebania i to porządnego, cofigi przy tym to pikuś. Po kiego wklejasz swój defaultowy config.
Może na lanie będzie pi3rog ten to ma makra i konfigi w ,,paluchach'' :D będziesz się mógł wykazać.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 14:53 

Oj chyba też wrzucę dafaultowy cfg żeby być elo.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 15:09 

no jasne ze sie przynalem ale mowie ze juz nie gram. Amen

PS. Nawet zrobilem filmik, ale jakos nie mam chęci go zuploadować. Pewnego wieczoru wszedłem z qmplem na pusty serwer, on zaczął biegać i strzelałem za niego (na defaultowym cfg) oczywiscie go zabijało, natomiast troszke przed nim dymki. I po wpisaniu configa w konsoli, okazuje się ... że on nic nie daje. Jest identycznie tak samo, a teksty typu : zabijasz szybciej, są nie na miejscu - bo żaden cfg nie sprawi że zabijasz szybciej, co najwyżej strzelasz celniej. Tyle że ten mój, nic tak naprawde nie dawał - a czasami nawet przeszkadzał . Amen

edit: i żeby uchylić rombka tajemnicy i pokazać czego używałem ::

InterpolationTime 17
ExtrapolationTime 204
DefaultLatencyCompensation 0.017000

I tutaj cały mankament : Skoro defaultowy ping jest IDEALNY na ping 100, to dlaczego nie można było się oprzeć na nim i skorzystać z proporcji?Troszke matematyki na poziomie podstawówki i każdy mógł taki mieć. Pozdrawiam

edit2 : grzebania porządnego? Nie - ja powiedziałem że to wiem. A spróbuj pan sobie zmienić configi broni w pliku weapons, to nie wejdziesz na żaden serwer bo PB bedzie pisał że zmodyfikowane pliki są. I co?

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 15:14 
Redaktor Battlefield.pl

A tam, jak zmieniasz tego recoil'a, to PB kopie. Dlatego, lepiej nic nie zmieniać ;).

Uber_HaMMeR_PLL pokazuje się jeszcze na serwerach?

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 15:28 

Dawno go nie widzialem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 16:22 

pFx**kr0pek napisał(a):
A poza tym wszyscy takie kozaczki, zobaczymy w czerwcu na lanie w wawie, kto jest pro a kto gay skilled. Pzdr

Uuuu, można się już bać ? :omg:

Nie wiem jak Ty, ale ja na Lany jeżdzę żeby napić się z kolegami i dobrze się bawić podczas gry. A Ty jedziesz "wygrać" i udowodnić, że jesteś "pr0", a potem będziesz siedział nad szklanką pepsi i gadał o przebiegu meczu. To jest gra, a nie prawdziwe życie. Udowadniać i współzawodniczyć to można na ringu albo bieżni.
Jedno słowo nolife. EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 16:22 

musi się pewnie bardzo wstydzić :oops: :oops: może też zmienia nick lub cd-key nie wykluczone jest też że przeszedł na innego bf-a.. :oops: :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 16:30 

pFx**kr0pek napisał(a):
Ah, jaki zaczął się krzyk. (np o tutaj ::http://img120.imageshack.us/img120/3068/screen022fw5.png

A po tym krzyku :)
Obrazek
A za chwile po raz drugi :)
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 16:32 

seba18 napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):

A po tym krzyku :)
Obrazek
A za chwile po raz drugi :)
Obrazek
co zrobisz :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2