Dlatego bo wie co to ,,PAN i Łaska"
CYTAT (kropek):
Tych komend do usersettings jest więcej, do tej pory UseLatencyCompensation miałem Ja, Ty JASON, Samson i panowie z pFx. Prosiłem Cię, abyś nie upubliczniał tej komendy. Tych komend jest więcej, nie powiem gdzie je znalazłem, ani nie powiem już jakie są. Tak czy siak, chciał bym przedstawić swoje zdanie o usersettings.
Boooooo, ono [zachowuj się, nie jesteś w swojej piaskownicy - ostrzeżenie już masz] daje? Na początku, jak wyszły to i tak grałem na defaultowym. Potem załadowałem sobie, mówie łaaaaaaaaaaaaaaaaał. Dopiero od niedawna dochodze do wniosku, że na cfg a to strzelasz lepiej ak101, ale lamisz m16 albo odwrotnie, a na defaultowym gra się cud miód i przyjemnie. Jeżeli potrafisz grać, to i bez tego jesteś dobry. Tak, żeby sprawiedliwości stało się zadość::
recoil.g2B4ckO2Re4il',wartosc
recoil.r1c2lF4eUp',wartosc
recoil.re2oilForceLeftRight',wartosc
recoil.zo1mM4difier',wartosc
recoil.recoilGr1hFr2meCo4nt',wartosc
recoil.recoilGr13phEx24nt',wartosc
recoil.recoilGsphTaMsvegt',wartosc
recoil.recoilSgeqe',wartosc
recoil.recgqwegqeed',wartosc
recoil.recoilegegqedGB',wartosc
recoil.reqgegqe',wartosc
recoil.caqgegqgqegecoilSpeed',wartosc
recoil.camq3gq3ize',wartosc
Czy czegoś w tym stylu nie znajdziemy w pewnym pliku, przy którym na początku zaczniecie się ze mnie śmiać? Po dłuuuuższym grzebaniu, dojdziecie do wniosku, że anti-recoil istnieje. I to jest na tyle, w tej grze jest tyle żeczy do zmienienia, tyle zeczy- o których 99% graczy bf2 nie wie...
(TE KOMENDY RECOIL SA POPRZERABIANE, ZEBY NIKT NIE WYKORZYSTAL TEGO, WIEC PROSZE ADMINA O POZOSTAWIENIE TEGO TUTAJ)
Więc :: Powiedzmy, ze ktos wpadnie jak to zrobic. No to jego m16 zamienia sie w g36c.
Jeśli chodzi o ten cfg z recoilem, sam go odkryłem, w dość smieszny sposob. Co prawda , jest w cfg z [wycieto] ale mozna go modyfikowac smialo w pliku cli[blablabla]ta
Nie chcem już wypisywać, jak się przesuwa hitboxy( co lepszy powie, ze poprzez interpolacje i extrapolacje, ha, ha, ha. -.-) bo dostane bana na tym forum, a ja chce was tylko uswiadomic ile TEGO NAPRAWDE JEST!.
Starałem się pisać w miarę obiektywnie, zeby mnie nikt nie zaczepil za slowko i nie powiedzial: : Przeciez ty, ty, ty, cheaterem jestes, wstretnym. I co, demko pokaze, ze masz anti-recoila? Zastanowcie się, co robicie....
@Jason :: Szkoda ze to upubliczniles, troche syfu wiecej. (Taaaa, moja mała odmiana po przejściach)
EDIT: Dla kumatych, sprawdzcie co wasza gra zrzuca do pamięci, a dowiecie się, co to pan i łaska.
AMEN
_________________ NJW MSW - oficer weteran
|