ok ja sie musze wypowiedziec na pare rzeczy
Mapa Omaha zostala w bf'ie totalnie zje****. Powiedzcie mi czy barki lezaly przewrocone na bok na srodku plazy?. Albo czy mozna bylo przejsc do bunkrów. Przechodzac sobie sciezka na prawym krancu plazy. Zeby tak bylo to alianci nie musieli by urzywac torped bangalore'a zeby wysadzac druty kolczaste tylko wystarczylo by se przejsc sciezka. Na plazy omaha zolnierze nie mieli wsparcia czlogow gdyz czlogi DD zatonely zanim jeszcze doplynely

.
Po drugie:
Pytanko do zalozyciela tego topicu. Kiedy byles w normandii i ile dales za taka wycieczke. Pozatym musimy zgadac sie na gg musze sie ciebie popytac pare rzeczy.
Po trzecie:
Gdzie jest C-47

Mogliby zrobic taki zeby moglo do niego wsiasc ze 12 osob + pilot.
Po czwarte:
Mogliby by zrobic nowa jednostke: spadochroniarz.
Po piate:
brakuje M1 garand oraz karabinków M1. I czemu tylko medyk moze urzywac thomsona. Z tego co ja wiem sanitariusze wogole nie mieli broni tylko latali od ranego do rannego i opatrywali rany.
po szóste:
Dlaczego widac lot pocisków artylerii oraz czolgow? bazooki oraz pancershrek rozumiem ale czolgi? Pocisku wogole nie powinno widac. Tylko sam wybuch.
Po siódme:
Mogliby zrobic moździeże oraz jednostki ktore nosily by CKM'y. Wtedy mozna by bylo rozstawic Mg-42 gdzies za jakims nasypem i na lezaco ostrzeliwac wroga. Normalnie w grze jesli zasiadziemy za karabin jestesmy odrazu wystawieni na ogien przeciwnika.
po ósme:
Ea ma to wpakowac do jakiegos dodatku i wypuścic tak zebysmy mogli grac w BF'a z naprawde realistycznymi efektami
Skonczylem
Mam nadzieje ze ci z EA wysluchaja mych próźb