Teraz jest 26 lis 2024, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 61  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 18:19 

Ale b.duża częsc by się zdenerowała :P i zrezygnowała...Ciekawe jak Ea wyjasni tą awarie i co to bylo wogole.Też zauważylem ze jest o wiele mniej serverów... i to tych na ktorych gralem. Może dacie jakies gdzie sa wszystkie plansze oprocz Stalemate?Z ff oczywiscie i pojazdami. Bo infantry to znam :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 20:02 

duncon napisał(a):
frik napisał(a):
Na pewno naprawią, jeśli by nie naprawlili multum ludzi by zrezygnowało.

watpie zeby odrazu multum zrezygnowal bo jedna wiekszosc nie gra dla statow , z biegiem czasu za przeproszeniem wisi im to...
No zależy, ja się nie bawię w klany itp. a bez statystyk, medali etc. to po prostu nie gram wolę sobie polatac w FS2004 :)

Mam nadzieję, że to jakoś na dniach naprawią.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 20:14 

gdyby nie ta awaria to by mi z 700 punktow brakowalo do awansu a takto 1700 ;/ ale punkty to nic: 2 odznaki (weteran sniperem i support JS) 2 zlote medale 2 srebrne :(Jak tego nie przywróca to napewno cos rozwale :P Klawe np.xD :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 20:26 

Omg..Tu niektore posty zal czytac.Jakby usunelo wszystkie staty(nieodwracalnie) to byscie sie zabili ?:/Przestancie stekac bo placzem nic nie zrobicie :/ Medale od nowa zdobadziecie :/

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 20:49 

MATiASSek napisał(a):
Omg..Tu niektore posty zal czytac.Jakby usunelo wszystkie staty(nieodwracalnie) to byscie sie zabili ?:/Przestancie stekac bo placzem nic nie zrobicie :/ Medale od nowa zdobadziecie :/

i to powiedział ktoś kto grał AŻ 27 godzin :P :shock: :roll:

veni vidi vici

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 21:04 

A fajnie by było gdyby wyzerowali wszystkim. Jazda jak nie wiem co patrzysz jesteś na 1221 miejscu reload strony a tu 234532 tak dla przykładu.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 22:30 

MATiASSek napisał(a):
Nie, po prostu bym przestałbym grac w BFa i zajął się czymś innym, np. poszedł na piwo, albo pojechał na lotnisko robic zdjęcia. Ale lubię BFa, dla mnie statsy są jedną z fajniejszych rzeczy w tej gierce, bez nich nie chce mi się grac, więc mam nadzieję że wkrótce to naprawią i będę mógł sobie znowu popykac.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 22:31 
Moderator forum

czyli w CSS'a nie grasz bo nie ma statsow ?? :roll: lol....

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 22:36 

Nie, to jest tylko jeden z elementów w inne gry online nie gram bo 1. Mam o wiele lepsze rzeczy do roboty (znajomi, piwo, lotnictwo) 2. Największą przewagą BFa jest sprzęt, to że walka się toczy na wielkich mapach 32v32 z użyciem czołgów, samolotów wielozadaniowych, śmigłowców i innych. To jest to dlaczego gram w BFa, a nie na przykład w CSSa (swoją drogą: CSS-13 ;) ). Ale jak pisałem wcześniej, wszelkiego rodzaju statystyki lubię śledzic, nie tylko w grze.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 00:22 

Wydaje mi się, że jednak BF2 zyskał taką popularność dzięki właśnie statystyką. Oczywiście, że jest wielka grupa ludzi nalezacych do klanow,zespolow,itp ktorych sama gra zespolowa wystarcza ale jest też grupa ludzi ktorzy graja w ta gre niesystematycznie i wlasnie dla nich sledzenie stat jest najwiekszyą frajdą. Odblokowanie broni zdobycie medalu,oznaki jest frajda samą w sobie. Przeciez wchodzac na jaką kolwiek mape to dzięki satystykom wiem z kim gram (przynajmniej mi wiele mówi stopień przeciwnika). Ja i wielu moich znajomych właśnie dla rozbudowanej formuły multi zakupiło tą gierce.
Prawda jest tez taka, że znam osoby zaprawione w tej gierce które wszem i obec głosiły niechęć do statystyk lecz przy zmianie nicku zartywały nocki by mieć odpowiedni stopień i grały w "miejscach" w ktorych nigdy bym się ich nie spodziewał tylko po to by szybciej go zdobyć .
Jeszcze jedno :lol: moze was to zdziwi ale statystyki w tej grze sprawiły, że moja żona dostrzegła sens grania. Czasem ironicznie a czasem poważnie spyta jak mi idzie czy coś zdobyłem.
Podsumowując, dla mnie ta gra bez statystyk jest warta o jakieś 70% mniej. Nigdy nie wydał bym na tą gre 159zł z dzisiejszą opcją multi....ale wydałem i na dzień dzisiejszy czuje się oszukany. Miałem od kilku miesięcy wolny tydzień w którym ważną role miał odegrać BF2...nie odegrał i przez to czuje się oszukany.
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 00:24 

Wyzerować mogą, dla mnie to bez różnicy bo nawet fajnie byłoby zacząć od nowa. Ale mimo wszystko lubię zawsze pod koniec dnia podniecić się ile zdobyłem nowych pkt ;) i bez tego BF nie jest prawdziwym BF.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 07:00 

weno orbit wez sie za cos konkretnego ty obiboku jeden a nie masturbujesz sie ogladajac staty :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 07:51 

Starzy wyjadacze - piszecie ze wisza wam statystyki, a przypomnijcie sobie wasze poczatki, i przestancie krytykowac tych co dopiero zaczynaja gre.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 08:48 

Nie o to chodzi, chodzi o to że niektóre posty w tym temacie brzmią jak by był koniec świata albo jakaś tragedia conajmiej bo staty nie działają. Prawda taka że każdy od czasu do czasu se zerka na staty, porównuje itp bo po to one wkońcu są. Tylko że niektórzy traktują chyba BFa jako dodatek do statów... ale cóż, to już ich sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 10:17 

NoAim napisał(a):
Tylko że niektórzy traktują chyba BFa jako dodatek do statów... ale cóż, to już ich sprawa.
Właśnie! Nie ma jedynej słusznej drogi czerpania przyjemności z grania w BFa, niektóre osoby tego nie łapią.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 61  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2