Cytuj:
Boże to jak Ci się nie podoba gra to wypad z tematu.
OMFG

No to wypad wszyscy, bo wstęp do tematu mają tylko ci, którym sie podoba, a krytykanci nie mają prawa sie wypowiadac!
Cytuj:
oczywiście swoją opinię co do gry można wyrażać pod warunkiem że jest ona "na poziomie" i że osoba krytykująca miała okazję przetestować bete. Teksty w stylu: "ale ten qw to to dupy jest", "kangury" (jakby w bf ich nie było), "zabawkowe czołgi" (w bf graliście i już niby wiecie jak czołg się zachowuje),"klon et","obejrzałem film i do dupy gameplay" itd. są po prostu żałosne Rolling Eyes
hahahaha, no wybaczcie, ale tylko tak mozna to skomentowac... szczególnie ten tekst o czołgu, hahahahaha... bo oczywiście lufa czołgu porusza się z szybkością taką, jak karabin

Nie wiem jak nazwac kogos, kto takie pierdoły pisze... może fanboj QW?
Mnie jakoś wystarczą same filmiki, tak, bo nie musze położyć ręce na wsadzie i myszce, by zobaczyc, ze qw ssie ze swoją za szybką i za skoczną rozgrywką i pojazdami, które sie beznadziejnie zachowują. Ściągne demo za miesiąc albo dwa, pogram godzinkę i wypad z dysku... a jeżeli ktoś liczy na jakieś zmiany do wydania demka to -

conajwyżej poprawią bugi...