Teraz jest 28 lis 2024, 16:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 00:42 

szlak :lol: prosze CIE ... szlag.... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 01:13 

Ja też osobiście nic do Ciebie nie mam Fang.
Ja nie biore odpowiedzialnosci za fhvs, poniewaz ja
go dn 16.08.2006 roku tylko stworzylem i tylko przez pewnien
czas bylem CL. A naszego CLa
obecnie nie ma, ponieważ wyjechał. Samego naszego
CLa nie trzeba przedstawiac, skromny, łagodzi konflikty
oraz trochę uległy. Lecz umie zapoanowac nad
sytuacja kiedy jest burdel. Wkoncu znam
go osobiscie. Niestety przez to ze
Panowie zrobili nam piekna reklame, mimo ze co niektorzy
nazywali was cziterami nie robilismy wam takiego pieknego
przedstawienia, bardziej smietnika. Wszystkim naszym ludziom
zrobiliscie reklame, choc wiekszosc jest niewinna a czesc nawet
tego spara nie grala. Zwiazku z czym my wszyscy 19 klanowiczow,
mamy problem bo FHVS bedzie takim teraz znakiem towarowym jak
sfastyka na skromnym polskim polu FH. Którego honor ja i Melon
chcemy uratowac.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 01:25 

Po pierwsze: nikczemny stolec twój nick odzwierciedla ciebie w 100% właściwie to wystarczyło użyć słowa „stolec”

Po drugie: pewnego razu rozegraliśmy mecz na innym serwerze (na naszej 2) gdzie dosłownie przeszliśmy z Astera na tenże właśnie serwer kickujac wcześniej grających tam graczy) i z tego, co pamiętam to nie poszło wam najlepiej, ba… zachowaliście się jak zawsze, czyli w połowie meczu zaczęli wychodzić z serwera - czyż nie jest to zachowanie nobów, lub inaczej „małoletnich gówniarzy” (chciałem dodać, że każdy spar kończył się w taki sam sposób). Powiedz mi teraz jak w ciągu kilkunastu sekund (wywalenie graczy z serwera, następnie uruchomienie mapy FH) można zmodowac serwer, bo skoro twierdzisz ze był zmodowany to pewnie masz w tym doświadczenie. No może, chociaż wskaż, co było zmodowane to się napisze na forum FH żeby poprawili.

Po trzecie: ja rozumiem, że jesteście dumni ze zwycięstw, które osiągaliście grając z naszym klanem a dodam ze było ich pełno, bo aż dwa zwycięstwa i za każdym razem mieliście przewagę liczebną, na przykład wczorajszy mecz gdzie posiadając przewagę 2-krotną ( ich 10 a nas 5) na mapie Battle of Bulge. Dodam, że mając taka przewagę zakładali nam „full kapa” 14 min. Poza tym my nie uciekliśmy z serwera tak jak wy to robicie w 98% rozegranych sparów i nie oskarżyliśmy was o czity.

Po czwarte: na każdym innym serwerze zostaniecie tak samo ”pojechani” już, jako enigma byliście jechani. Co do serwera to jest dostępny dla wszystkich o ile nie jest rozgrywany na nim spar i a jakoś nikt nie wspominał o jakimkolwiek modowaniu . Czyżby wasze małe ego doprowadziło was do takiego stopnia ze wyzywacie nas od cziterów.

Po piąte: to ze udaje wam się ubić kogoś z naszych grając FFA nie może, ba… nawet nie powinno utrwalać was w chorym urojeniu, że jesteście lepsi, zrozumcie, że gra FFA różni się od gry, gdy naprzeciw stoi wyćwiczony skład - teamwork to jest coś, co odróżnia takie newbie klany jak wy od takich, jakie my reprezentujemy.
Po szóste ziomus to nie było kilka sekund zginąłem z twojej rozstawionej broni 3 lub 4 razy, czy mój respown 3 lub 4 krotny + dobiegniecie w dane miejsce mogło trwać 7 sek - chyba nie. Szalg ludzi trafia także, gdy do waszego teamu ciągle ktoś dołącza. Nie udawaj świętego z „czasem” i „czekaniem”, bo my na was wiele razy czekaliśmy po 30-40 min aż się cały skład zbierze, który i tak po 30 minutach przegrywając wychodzi z serwera - żenada.

Tołdi ja rozumiem, że już cie wkurzają te wszystkie przegrane i masz wadę wzroku, ale

To wasz gracz siedział w ścianie

To wy udajecie kurczaków i wychodzicie z serwera bez powodu (właściwie to w momencie, gdy już ostro przegrywacie)

To wy robicie takie numery, że umawiacie mecze np. po X osób a po rozpoczęciu gry dołącza do was jeszcze 2-3 graczy (to, że my to tolerujemy to już dowód ze dajemy wam fory, świadczy to też o waszych próbach na podstępne przechylenie szali na wasza stronę)

To zawsze wy gracie w przewadze, która następnie topnieje, bo gdy przegrywacie to polowa lub wiecej waszego składu wychodzi.

A tak na koniec, ponieważ panowie z fhvs żyją w swoim chorym świecie i każdy mecz rozegrany z nami budzi ich z tego błogiego snu powinni wziąć pod uwagę najpierw zachowanie swoje podczas meczy (czytaj 4 moje powyższe zdania) a następnie żądać od nas udowadniania naszej czystej gry.
Teraz czekamy na wasz serwer FH i umówimy MECZ nie spar, ale MECZ gdzie zagramy po równo (bez liczebnej przewagi z waszej strony), w terminie gdzie będzie dostępny PIERWSZY SKŁAD obu drużyn i zobaczymy JAK FHVS OPUSZCZA SERWER PO 30 min GRY :]

PS
Ziom jak chcesz uratować honor to zapytaj się graczy może najpierw o to, kto chce grać i ćwiczyć a kto przyszedł się pobawić a następnie wywal niepotrzebna cześć czyli takie dzieci
http://www.maxior.pl/?p=index&id=60440&8

może to wzbudzi respekt wśród reszty i zmienią swoje zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 08:26 

morphi napisał(a):
Po pierwsze: nikczemny stolec twój nick odzwierciedla ciebie w 100% właściwie to wystarczyło użyć słowa „stolec”

Okej. I kto się teraz zachowuje jak zakompleksiony dzieciak? Przeczytałbyś chociaż cały temat, a nie tylko udawał że to zrobiłeś.
Teraz ogólnie do panów z exavs. Po pierwsze, nawet jeśli były rzucone wulgarne słowa z naszej strony to było to z waszej winy i waszego niesportowego zachowania, jak kampienie na głównej bazie, zabieranie sprzętu czy niszczenie go.My, mimo że jako klan mamy mniejsze doświadczenie, nie robimy takich rzeczy ani na publicznych serwerach, ani na treningach ani też na klanówkach. Czy tak zachowuje się "profesjonalny" klan, który ma kupę doświadczenia? Chyba nie, dla mnie to zachowanie zakompleksionych dzieci.
Po drugie, za wszelką cenę chcecie nas zbesztać w Polskim środowisku FH. Dlaczego? Nie wiem, ale jeśli macie coś do nas to załatwmy to między klanami, a nie robicie aferę na ogólnopolskim forum, na Boga! To też nie jest zachowanie godne doświadczonego klanu. Nie chcecie załatwić tego z nami, tylko wolicie iść się poskarżyć na forum, żal (to tak jak "Jesteś u pani!" w podstawówce).

Cytuj:
szlak Laughing prosze CIE ... szlag.... Laughing

A koledze nie przyszło do główki, że niektórzy może są dyslektykami? Naśmiewasz się też z ludzi na wózkach z porażeniem mózgowym lub amputowanymi nogami? Jeśli tak, gratuluję.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 09:52 

morphi napisał(a):
.

naprwadę nie macie juz o czym pisac co?
Pokrzyczeliscie o tym jak sie zachowujemy na sparze, a teraz juz wam sie tematy skonczyly to zaczynacie wyzywac!!

i kto tutaj jest dzieckiem????
Naprawde nie wiem dlaczego chcecie Nas oczernić

popatrzcie na to ponizej , to bedizecie wiedziec ze nawet jak bedziecie wyzywac i klamac to potem ludzie beda nas kojarzyc z tymi "złymi".
(nawet jak nas przeprosicie za klamstwa to cos zawsze zostanie)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 10:00 

Kilka słów wyjaśnień co do sparu wczorajszego

"kej chilka" podczas gdy to napisałem przestawiły mi się klawiatura i nie mogłem znaleźć ‘w’ i temu to tak wyszło !! Z natury jestem spokojny i nie przeklinam ale wczoraj gracz V!hi mnie zdenerwował ciągle mi to wypominając po czym nazwał mnie Agnieszką . Skoro V!hi nie możesz uszanować tego ze ktoś pomylił się w pisowni to gratulacje dla ciebie jak nie wiesz jaka była tego przyczyna. Ja osobiście nie mam juz zamiaru rozegrać jakiegokolwiek sparu z wami :omg: . No ale skoro moje wczorajsze słowa was tag zgorszyły buhaha wielkie sory .

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 10:18 

nikczemny stolec napisał(a):
Po pierwsze, nawet jeśli były rzucone wulgarne słowa z naszej strony to było to z waszej winy i waszego niesportowego zachowania, jak kampienie na głównej bazie, zabieranie sprzętu czy niszczenie go

Widze ze macie jeszcze duzo do nauczenia sie skoro takie teksty walisz. Po primo: Naucz sie odrozniac pojecie basecamp a airlock. Basecamp jest wtedy gdy w bazie nieprzejmowalnej siedzimy ciezkim sprzetem i was zabijamy jak leci. Airlock jest wtedy gdy samoloty lockuja wasze lotnictwo nad lotniskiem i przy okazji zalatwiaja puszki tudziez sprzet przeciwlotniczy w samoobrnie. Zaznaczam airlock na sparach jest powszechnie akceptowany.

Okej. I kto się teraz zachowuje jak zakompleksiony dzieciak? Przeczytałbyś chociaż cały temat, a nie tylko udawał że to zrobiłeś.

On nie musi czytac bo on bral udzial w tym sparze. A po drugie naleza mu sie przeprosiny min. za takie teksty jakie leciealy pod jego adresem.

2007-06-30 21:02:45 : # [Global] [FHVS]^Mati PL: *****
2007-06-30 21:03:15 : # [Global] |fhvs|ziomus: ********* take cos
2007-06-30 21:11:15 : # [Axis] [FHVS]PolandRules!: ale czitery
2007-06-30 21:12:45 : # [Global] [FHVS]PolandRules!: e kurwo bez atakowania bazy
2007-06-30 21:18:45 : # [Global] [FHVS]PolandRules!: ej pedale bez basecampu!
2007-06-30 21:21:15 : # [Global] [FHVS]PolandRules!: *****
2007-06-30 21:49:15 : # [Allies] [FHVS]PolandRules!: *****
2007-06-30 21:49:15 : # [Allies] [FHVS]PolandRules!: **** wa w dupa
2007-06-30 21:49:15 : # [Allies] [FHVS]PolandRules!: dupe
2007-06-30 21:53:15 : # [Allies] [FHVS]PolandRules!: co za pojeb

[5Dp]PANZERGustlik napisał(a):
popatrzcie na to ponizej , to bedizecie wiedziec ze nawet jak bedziecie wyzywac i klamac to potem ludzie beda nas kojarzyc z tymi "złymi".

I ty jeszcze smiesz twierdzic ze klamiemy? Log nie klamie wiec skoncz gadac glupoty. Nie chce nic mowic ale nie jestesmy jedynym klanem ktory sie tak powiem poznal na was. Ich tez nazwiecie klamcami?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 11:16 

Cytuj:
naprwadę nie macie juz o czym pisac co?
Pokrzyczeliscie o tym jak sie zachowujemy na sparze, a teraz juz wam sie tematy skonczyly to zaczynacie wyzywac!!

1. Mamy o czym pisać.
2. Źle się zachowujecie.
3. Nie skończyły się nam tematy.
4. Nie wyzywamy Was.

Cytuj:
i kto tutaj jest dzieckiem????
Naprawde nie wiem dlaczego chcecie Nas oczernić

Nie mamy na celu Was oczerniać, ale ten temat, przynajmniej dla mnie to jedyny sposób, aby Wam publicznie zwrócić uwagę, a co za tym idzie zmienić w ten sposób Wasze karygodne postępowanie.

Cytuj:

Kłamstwa? Buhahaha... Chyba z krzesła spadnę zaraz : ) Kolego, przecież sam wypisywałeś ten stek bluzg i teraz się jeszcze tego wypierasz? Świadoma nieświadomość - ot co.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 14:05 

Stolec, o co ci chodzi, jakie wyzywanie czy ty w ogóle jesteś świadomy Nicku, który używasz do reprezentacji samego siebie na tym forum, jakby na to nie patrzeć, ale to ty podałeś taki accountname (a jesli nie to licz sie z tym że używając go będziesz tak postrzegany) wiec, jakie wyzywanie przecież on ma prezentować ciebie, jako osobę jest jakby synonimem prezentującym twoja wielka i czcigodna osobę, a kit, który wciskasz, że rzekomo nie możesz założyć konta to banialuki, bo admini nie zablokowali możliwości rejestracji.

Cytuj:
Po drugie, za wszelką cenę chcecie nas zbesztać w Polskim środowisku FH. Dlaczego? Nie wiem, ale jeśli macie coś do nas to załatwmy to między klanami, a nie robicie aferę na ogólnopolskim forum, na Boga! To też nie jest zachowanie godne doświadczonego klanu. Nie chcecie załatwić tego z nami, tylko wolicie iść się poskarżyć na forum, żal (to tak jak "Jesteś u pani!" w podstawówce).

I nikt was nie próbuje zbesztać to wy pracujecie na swoja opinie zachowaniem podczas sparów. Może teraz zaczniecie bardziej poważnie podchodzić do tego, co robicie. Mnie osobiście najbardziej wkurza wasze opuszczanie serwera, bo nie mam 15 lat jak niektórzy z was nie mam wakacji i jeśli jest mowa o meczu/sparze to rezerwuje sobie wolną chwile na takowy ewent (i w naszym klanie nie tylko ja tak mam), a wy jak zwykłe bachory nie zważając na to, że ktoś specjalnie przyszedł zagrać i poświęcił swój czas wychodzicie bez słowa po 30 min, a niejednokrotnie nie kończąc nawet jednej rundy. No wytłumacz mi czy to jest poważne zachowanie, czy tak postępuje klan? Już nie wspomnę o wyzywaniu od czitów a jak się ostatnio przekonaliśmy sami takiego użyliście i my mamy na to dowód. Ciekawy jestem czy czasem taki proceder nie miał miejsca na wcześniejszych sparach – normalnie żal. Tak na marginesie to już nie jeden raz zwracaliśmy mam uwagę odnośnie tego jak postępujecie. Takie uwagi leciały po zakończonych sparach, ale przepraszam pewnie należałeś do tej części, która opuściła serwer przed końcem spara no to już sam jesteś sobie winny lub twoi koledzy, którzy zostali a nie przekazali.

Panowie jest czas wakacji macie na pewno swoje dowództwo i tak jak wcześniej napisałem zróbcie porządek, przestańcie uciekać, nauczcie się przegrywać ucząc się jednocześnie na swoich błędach, a na pewno cos więcej zdziałacie, niż jeśli będziecie stosować metody jak dotychczas, czyli tłumaczenie sobie przegranych tym, że czitujemy.

Podsumowując - FHVS zrozumcie ze już przekroczyliście dopuszczalne granice my też mamy nerwy i jak długo możemy tolerować wasze wybryki takie jak opuszczanie serwera podczas sparów, wyzywanie od czitów, bluzganie, oszukiwanie (mowa o podstępnym dołączaniu kolejnych graczy podczas już trwającego meczu), sugerowanie innym, że modujemy serwer, a ostatnio użycie glitch’a, co przepełniło dzban goryczy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 14:48 

Podsumowując wasze posty,prosty człowiek dochodzi do wniosku-
Wszystkie jesteśta n00by i tyle :D

/thread over

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 15:29 

Cytuj:
I ty jeszcze smiesz twierdzic ze klamiemy? Log nie klamie wiec skoncz gadac glupoty. Nie chce nic mowic ale nie jestesmy jedynym klanem ktory sie tak powiem poznal na was. Ich tez nazwiecie klamcami?

Jak już pisałem, to wszystko co sobie napisaliście równie dobrze ja mogę napisać w notatniku. I wyjdzie na to, że wy nas wyzywacie od cziterów, noobów, spawnkillerów itp. Nie ma dowodu? To nie ma tematu.

Cytuj:
Stolec, o co ci chodzi, jakie wyzywanie czy ty w ogóle jesteś świadomy Nicku, który używasz do reprezentacji samego siebie na tym forum, jakby na to nie patrzeć, ale to ty podałeś taki accountname (a jesli nie to licz sie z tym że używając go będziesz tak postrzegany) wiec, jakie wyzywanie przecież on ma prezentować ciebie, jako osobę jest jakby synonimem prezentującym twoja wielka i czcigodna osobę, a kit, który wciskasz, że rzekomo nie możesz założyć konta to banialuki, bo admini nie zablokowali możliwości rejestracji.

Mój drogi, zarejestrować drugiego konta nie mogłem gdyż wyskakiwał błąd, gdzie pisało że na ten adres e-mail jest już jedno konto na forum.

Od siebie na zakończenie dodam jeszcze, że ta dyskusja naprawdę nie ma sensu. My będziemy bronić swojego klanu i atakować was, wy będziecie bronić swojego klanu i atakować nas. Każdy ma swoje racje, a osoby postronne będą tylko robić niepotrzebne zamieszanie. Zamknijcie ten temat, a jak chcecie to go sobie przyklejcie żeby każdy widział jakie z nas zło.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 15:35 

Jak już pisałem, to wszystko co sobie napisaliście równie dobrze ja mogę napisać w notatniku. I wyjdzie na to, że wy nas wyzywacie od cziterów, noobów, spawnkillerów itp. Nie ma dowodu? To nie ma tematu.

Mój drogi, zarejestrować drugiego konta nie mogłem gdyż wyskakiwał błąd, gdzie pisało że na ten adres e-mail jest już jedno konto na forum.

Widzisz i nie grzmisz... Jasne, że możesz to napisać w notatniku, ale myślisz, że bylibyśmy takimi idiotami, żeby umieszczać tutaj fałszywe logi? Kolego, to nie ta liga... Powtórzę jeszcze raz swoje słowa "Świadoma nieświadomość - ot co.". Dalej będziesz bronił tego, że nie bluzgaliście? Zlituj się...

BUHAHAHHAAH!!!! Nie no zostawię sprawę z rejestracją bez komentarza =D

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 15:44 

Vottar napisał(a):
BUHAHAHHAAH!!!! Nie no zostawię sprawę z rejestracją bez komentarza =D

A ja jednak pozwolę sobie skomentować, życzysz sobie dowód? Proszę bardzo:
http://img509.imageshack.us/img509/2923/forumkm4.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 15:46 

=LegiOn= napisał(a):
Podsumowując wasze posty,prosty człowiek dochodzi do wniosku-
Wszystkie jesteśta n00by i tyle :D

/thread over

Zgadziam się z tym PANEM

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 15:49 

Od siebie na zakończenie dodam jeszcze, że ta dyskusja naprawdę nie ma sensu. My będziemy bronić swojego klanu i atakować was, wy będziecie bronić swojego klanu i atakować nas. Każdy ma swoje racje, a osoby postronne będą tylko robić niepotrzebne zamieszanie. Zamknijcie ten temat, a jak chcecie to go sobie przyklejcie żeby każdy widział jakie z nas zło.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2