Po pierwsze: nikczemny stolec twój nick odzwierciedla ciebie w 100% właściwie to wystarczyło użyć słowa „stolec”
Po drugie: pewnego razu rozegraliśmy mecz na innym serwerze (na naszej 2) gdzie dosłownie przeszliśmy z Astera na tenże właśnie serwer kickujac wcześniej grających tam graczy) i z tego, co pamiętam to nie poszło wam najlepiej, ba… zachowaliście się jak zawsze, czyli w połowie meczu zaczęli wychodzić z serwera - czyż nie jest to zachowanie nobów, lub inaczej „małoletnich gówniarzy” (chciałem dodać, że każdy spar kończył się w taki sam sposób). Powiedz mi teraz jak w ciągu kilkunastu sekund (wywalenie graczy z serwera, następnie uruchomienie mapy FH) można zmodowac serwer, bo skoro twierdzisz ze był zmodowany to pewnie masz w tym doświadczenie. No może, chociaż wskaż, co było zmodowane to się napisze na forum FH żeby poprawili.
Po trzecie: ja rozumiem, że jesteście dumni ze zwycięstw, które osiągaliście grając z naszym klanem a dodam ze było ich pełno, bo aż dwa zwycięstwa i za każdym razem mieliście przewagę liczebną, na przykład wczorajszy mecz gdzie posiadając przewagę 2-krotną ( ich 10 a nas 5) na mapie Battle of Bulge. Dodam, że mając taka przewagę zakładali nam „full kapa” 14 min. Poza tym my nie uciekliśmy z serwera tak jak wy to robicie w 98% rozegranych sparów i nie oskarżyliśmy was o czity.
Po czwarte: na każdym innym serwerze zostaniecie tak samo ”pojechani” już, jako enigma byliście jechani. Co do serwera to jest dostępny dla wszystkich o ile nie jest rozgrywany na nim spar i a jakoś nikt nie wspominał o jakimkolwiek modowaniu . Czyżby wasze małe ego doprowadziło was do takiego stopnia ze wyzywacie nas od cziterów.
Po piąte: to ze udaje wam się ubić kogoś z naszych grając FFA nie może, ba… nawet nie powinno utrwalać was w chorym urojeniu, że jesteście lepsi, zrozumcie, że gra FFA różni się od gry, gdy naprzeciw stoi wyćwiczony skład - teamwork to jest coś, co odróżnia takie newbie klany jak wy od takich, jakie my reprezentujemy.
Po szóste ziomus to nie było kilka sekund zginąłem z twojej rozstawionej broni 3 lub 4 razy, czy mój respown 3 lub 4 krotny + dobiegniecie w dane miejsce mogło trwać 7 sek - chyba nie. Szalg ludzi trafia także, gdy do waszego teamu ciągle ktoś dołącza. Nie udawaj świętego z „czasem” i „czekaniem”, bo my na was wiele razy czekaliśmy po 30-40 min aż się cały skład zbierze, który i tak po 30 minutach przegrywając wychodzi z serwera - żenada.
Tołdi ja rozumiem, że już cie wkurzają te wszystkie przegrane i masz wadę wzroku, ale
To wasz gracz siedział w ścianie
To wy udajecie kurczaków i wychodzicie z serwera bez powodu (właściwie to w momencie, gdy już ostro przegrywacie)
To wy robicie takie numery, że umawiacie mecze np. po X osób a po rozpoczęciu gry dołącza do was jeszcze 2-3 graczy (to, że my to tolerujemy to już dowód ze dajemy wam fory, świadczy to też o waszych próbach na podstępne przechylenie szali na wasza stronę)
To zawsze wy gracie w przewadze, która następnie topnieje, bo gdy przegrywacie to polowa lub wiecej waszego składu wychodzi.
A tak na koniec, ponieważ panowie z fhvs żyją w swoim chorym świecie i każdy mecz rozegrany z nami budzi ich z tego błogiego snu powinni wziąć pod uwagę najpierw zachowanie swoje podczas meczy (czytaj 4 moje powyższe zdania) a następnie żądać od nas udowadniania naszej czystej gry.
Teraz czekamy na wasz serwer FH i umówimy MECZ nie spar, ale MECZ gdzie zagramy po równo (bez liczebnej przewagi z waszej strony), w terminie gdzie będzie dostępny PIERWSZY SKŁAD obu drużyn i zobaczymy JAK FHVS OPUSZCZA SERWER PO 30 min GRY :]
PS
Ziom jak chcesz uratować honor to zapytaj się graczy może najpierw o to, kto chce grać i ćwiczyć a kto przyszedł się pobawić a następnie wywal niepotrzebna cześć czyli takie dzieci
http://www.maxior.pl/?p=index&id=60440&8
może to wzbudzi respekt wśród reszty i zmienią swoje zachowanie.