Teraz jest 24 lis 2024, 22:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 16:25 

nikczemny stolec napisał(a):
Jak już pisałem, to wszystko co sobie napisaliście równie dobrze ja mogę napisać w notatniku. I wyjdzie na to, że wy nas wyzywacie od cziterów, noobów, spawnkillerów itp. Nie ma dowodu? To nie ma tematu.

Teraz widze ze jednak twoja inteligencja dotknela poziomu ziemi. :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 16:40 

Byłem widzem tego sparu i musze coś powiedzieć
gracz Dark...(nie pamiętam) nie reaguje na wszelkie prośby i siedzi w teamie allies (FHVS zaczynało Axis) wszyscy krzyczą a Mati wyskoczył z tekstem "przeniescie go" :stupid:
Cytuj:
e kurwo bez atakowania bazy

:roll: :roll: :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:31 

bo był AFK :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:42 

wybaczcie ale nie mogę się powstrzymać

Cytuj:
Nie chce nic mowic ale nie jestesmy jedynym klanem ktory sie tak powiem poznal na was. Ich tez nazwiecie klamcami?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: my z innymi klanami nie graliśmy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DZIECKO ŚMIESZNE JESTEŚ, A JESTEŚCIE ODWAŻNI TYLKO NA FORUM!!!

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:43 

hmm ja tej sytuacji nie pamiętam !!!! Żebym wyskoczył z takim tekstem jeżeli cos to juz prosiłem o kicka dla Darknesa żeby było można zacząć ten chory spar!!

"Nie chce nic mowic ale nie jestesmy jedynym klanem ktory sie tak powiem poznal na was. Ich tez nazwiecie klamcami?"

Fang który niby klan tak ci powiedzial?????

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:51 

Graliscie z SBS cwaniaki. Wiec nie puszczajcie sciemy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:54 

ale oni chociaz nie modują serwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ty chyba na mózg upadłeś

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 17:58 

Tołdi napisał(a):
ale oni chociaz nie modują serwa

Nie mamy zmodowanego servera. Zreszta po dzisiejszej rozmowie z toba dochodze do wniosku ze jestes co najmniej chory psychicznie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 18:04 

czuje zapach napalmu... :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 18:33 

Wlasciwie to brak mi slow i nie warto moim zdaniem z wami rozmawiac bo nie przyniesie to jakiegokolwiek skutku.
Od Dezertera to odpierniczcie sie bo to pokazuje jakim clanem i jakimi bezokreslenia, brakomuzgowcami jestescie.
To ze gracie po x osob na 8 , to ze dostajecie w dupe jak koza przez rolnika na polu to " Nie macie tyle w sobie odwagi zeby stac do tego BURDELU jaki sami swoja obecnoscia i postawa stworzyc potrafiliscie".!"""

Takie Clany powinno sie KASTROWAC bo wstyd przynosza i smierdza na kilometr jak spalone lajno krowie.

Tiger vCL.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:09 

Proszę moderatora o usuniecie zbędnych komentarzy dotyczących prywatnej osoby Fang Dezerter oraz innych użytkowników. Temat nie dotyczy pojedynczych jednostek a klanu FHVS, którego CL nie jest dostępny a w jego imieniu wypowiada się 14-15 letni dyslektyk, (co wnioskuje po jego prywatnych rozmowach).
Stolec ja albo masz lekko okrojone myślenie albo nie potrafisz czytać albo nie wiesz, co to jest log z adminiki (no tego to napewno nie wiesz, bo niby skąd). Ziomuś sam potwierdził pewna cześć naszych oskarżeń. I jak an razie to my przedstawiliśmy większość dowodów podtrzymujących nasze wypowiedzi natomiast z twojej strony wiemy tylko kilka rzeczy.
W prywatnej rozmowie napisałeś jak śmiemy oskarżać wszystkich członków klanu a wiec odpowiem ci spray rozgrywaliście, jako klan, umawialiście, jako klan, to ludzie znajdujący się w kalnie go tworzą a nie poszczególne jednostki. Od tego macie swój zarząd czy jak to nazwiecie żeby wywalał ludzi z klanu lub stosował odpowiednie kary. Już raz była taka afera wtedy byliśmy cicho wszystko zostało uzgodnione z waszym CL’em. Niestety członkowie waszego Kalnu nie wyciągnęli żadnych wniosków wiec ileż razy można „walić głową o mur” wiec teraz prezentujemy wasz poziom kultury, honoru, i intelektu.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:28 

Nic innego jak Dysytenci.

Skonczmy jakakolwiek dyskusje z nimi bo niestesty mozemy sie obsunac do ich pozimu i bedzie bieda.
Prosze o ukaranie calego clanu bo to CL i VCL odpowiadaja za swoich ludzi i skoro nie maja nad nimi kontroli to kto ja ma miec???????????

Szkoda to forum takim syfem obarczac.

LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE...

A ty Dezu ! Nie dyskutuj z nimi tylko bierz lopate w reke i wyrywaj chwasty...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:33 

OMG zamknijcie to gówno bo chce mi sie kupe ;D kurna nic sie na tym forum nie zmieniło :D dalej sa kłótnie tylko tym razem o piaskownice :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:40 

Witam obie zwaśnione strony.

Zostawię tylko jednego posta bo SBS został zahaczony w bodajże dwóch poprzednich. Z mojej strony nic nie zostało odebrane w negatywnym świetle albo osobiście. Jestem przede wszystkim zaskoczony Waszą produktywnością w ciągu ostatnich -nastu godzin :) ruch w zakładce mody/FH jakiego już od dawna nie było. Ale do rzeczy.

Wydaje mi się, że coś tam mogę napisać w temacie gdyż 2 lub 3 krotnie wspierałem swoją skromną osobą klan FHVS podczas sparów z eXavs. Chłopaki prosili o wsparcie więc jak mogłem odmówić okazji do poćwiczenia swoich własnych umiejętności, pomagając przy tym drugiej osobie. I to jeszcze grając przeciwko jednemu z obecnie najmocniejszych polskich klanów FH! Cóż za okazja.

No i w zasadzie to zdanie, a raczej stwierdzenie oczywistego faktu jest, w moim przekonaniu, główną przyczyną tego konfliktu, który chyba narastał od jakiegoś czasu. Może nie konfliktu samego w sobie ale przekonanie graczy FHVS, że eXavs czituje.

"grając przeciwko jednemu z obecnie najmocniejszych polskich klanów FH!"

No cóż -taka jest właśnie prawda. eXavs mają zgrany team. Przede wszystkim stały team, który jest "umawialny". Do tego dochodzi wysoki skill poszczególnych graczy. I powstaje mieszanka, którą mam czasami okazję obserwować w akcji.

Słowo do FHVS:
Panowie, eXavs jest dobrym teamem. Naprawdę potrafią spuścić rzetelny łomot. Ani razu nie dopatrzyłem się u nich niczego co mogłoby się chociaż zbliżyć do definicji przegięcia pały, a gdzie tam dopiero czitowania. Takie jest moje zdanie. Co do rapeingu głównej przy pomocy lotnictwa to jest on jak najbardziej dopuszczalny. Nigdy nie spotkałem się z protestem z tego powodu. Samoloty zawsze mogły łoić główną. "Zawsze" tzn odkąd gram w teamowych sparach. Nie jestem jedynie pewien co do artylerii ale to już raczej kwestia dogadania przed sparem. Zgadzam się również w 100% co do jobów na serwerze. Nie ma żadnego wytłumaczenia dla chamstwa. Jeśli ktoś jest zdenerwowany to jedno ale obrażanie innych to już osobna kwestia. I dotyczy to obu stron. Zarówno na serwie jak i na forum. To po prostu świadczy o Was samych.

Słowo do eXavs:
Więcej dystansu Panowie. Przecież sami wiecie najlepiej jak jest.
Dajecie się sprowokować i wciągnąć w niepotrzebną dyskusję.

A teraz słowo na niedzielę ode mnie w związku z zahaczeniem SBS, o czym wspomniałem już powyżej. Napiszę to tylko raz, chociaż uważam, że i tak nie powinno się to w ogóle pojawić. NIGDY nie powiedziałem, zasugerowałem, dałem do zrozumienia ani nawet nie pomyślałem, że ktokolwiek z eXavs mógłby czitować. Normalnie śmiać mi się chce. Równie dobrze mogliby to samo powiedzieć o mnie eXavs gdy na Meusie stałem M36 na wzgórzu i zdejmowałem kolejne pantery i tygrysy pojedynczym strzałem na linii horyzontu. A wystarczy wiedzieć gdzie i w co z jakiej broni celować.

No cóż to tyle w temacie. Nie bierzecie tego wszystkiego bardzo do siebie. Nikogo nie chcę również przypadkiem urazić swoim postem. Myślę, że CL obu klanów powinni powiedzieć wzajemnie sry i zakończyć temat.

Pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 19:48 

Pietia napisał(a):
Słowo do eXavs:
Więcej dystansu Panowie. Przecież sami wiecie najlepiej jak jest.
Dajecie się sprowokować i wciągnąć w niepotrzebną dyskusję.

No i tu masz racje Pietia. Dalem (przynajmniej ja) sie wciagnac w dyskusje ktora prowadzi tylko do jednego. I dzieki za mile slowa o moich chlopakach. :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2