Teraz jest 6 mar 2025, 11:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 21:04 

Ostatnio dostalem bana :oops: :lol: na jednym z serwerow KNIFE only [GBG] czy jakos tak. Zostalem zbanowany za to ze admin biegal wlasnie z rpa czy pkm a ja zrobilem glosowanie zeby go usunac :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 21:04 

Exil napisał(a):
bo to nie uczciwe ? takie serwery są przez EA tępione z tego co wiem.

co w tym nie uczciwego ? a serwery z samymi samolotami to juz moga byc ?...

gralem tam zeby nabic odznake a pozniej dla zabawy , ostatnio dawno nie wchodzilem jednak nudz sie po czasie , ale bez przesady ze to jest jakies zlo , nie dobre i jedynie sluzy do statow , ja dzieki graniu na takich serwach nauczylem sie dobrze poslugiwac pistoletem co sie teraz czesto przydaje

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 21:18 

O jakiś fajny serwer podajcie tylko z K&P, bo na niektórych mnie wp**^%^%&ala to jak jakiś B*C strzela z takiego G36c do gości z nożami, a bana nie dostaje.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 21:38 

Jak tak bardzo lubicie serwery K& P znajdźcie jakiś bez rankingu, to nie będziecie posądzani o stat padding, i nie będziecie zabijani przez ludzi z rpk,pkm itp. bo stat'ów im i tak nie naliczy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 08:42 

lol. szkoda mi czasu na granie na nie rankingowych. nigdy na nich nie gram.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 09:06 
Redaktor Battlefield.pl

szakal0x napisał(a):
lol. szkoda mi czasu na granie na nie rankingowych. nigdy na nich nie gram.

Pisałeś, że nie jesteś statspadderem. To po tym co teraz napisałeś zostałeś statsiarzem :D.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 09:43 

ehh... Zaczełem ci opier*** w moim poście bo niedoczytałem. Tak jestem statsiarzem i jestem z tego dumny. (Joz wcześniej pisałem że jestem).

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 15:17 
Moderator forum

szakal0x napisał(a):
Tak jestem statsiarzem i jestem z tego dumny. (Joz wcześniej pisałem że jestem).

Faktycznie jest z czego ... odechciewa się grać w grę jak się czyta takie teksty ...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 19:48 

Artih napisał(a):
szakal0x napisał(a):
Tak jestem statsiarzem i jestem z tego dumny. (Joz wcześniej pisałem że jestem).

Faktycznie jest z czego ... odechciewa się grać w grę jak się czyta takie teksty ...

To ja sie dziwie ze wogole grasz w ta gre bedac moderatorem tego forum.

A co ci to przeszkadza chce byc statsiazem to niech sobie bedzie, skoro ta gra kreci go dlatego bo moze przy rozrywce zdobyc pkt, medale itp. to niech sobie zdobywa i jest to jego indywidualna sprawa.

Wiecie co smiesza mnie takie teksty ale statsiaz itp. bo dla mnie kazdy kto wchodzi na server rankingowy jest po czesci statsiazem bo w sumie to pocholere wchodzicie panowie "nie statsiaze" na servery rankingowe przeciez jest tyle serverow nie rankingowych i tam napewno nie uwidzicie zadnego statsiaza.

Wiec Artih daj sobie na wstrzymanie z takimi tekstami ze ci sie odechciewa grac w ta gre, bo to poprostu jest smieszne. Albo poprostu nic nie pisz albo nie graj.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 08:55 

Nie rozumiem co EA może mieć do reguł panujących na serwerze ustalanych przez Head admina ?

K&P - > obowiazują reguły tak jak i na innych serwerach, czyli. np: no claymores, lub dziwaczna zasada - no unlock.

Do reguł trzeba się stosować, i jeśli ktoś sie nie stosuje, możesz poskarżyć sie adminowi.

A to czy ktoś gra po to żeby nabijać sobie punkty, czy po to żeby odblokować bron, albo po to żeby mieć niezłą zabawę - to już jego osobista sprawa. Byle nie łamał reguł, i nie przeszkadzał innym w zabawie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 09:01 

Hawk napisał(a):
.....

Ano jak widać ma :

Cytuj:
Also, I have personally seen servers shut down who violate the ROC. The trick is to get the right evidence. You have to get screenshots of the admins of the server actively enforcing the rules that violate the ROC. If that means using your claymores on a K/P server just to get banned, then that's what you've got to do. Get a screenshot of the kick message (or a warning from the admin) saying you are only allowed to use knives and pistols (this is just one example, there are many other rules that some server admins enforce that violate the ROC). That usually does the trick. But bear in mind, it usually takes at least a week for the full investigation to be completed, and they aren't going to inform you of the result due to privacy issues. You have to moniter the server yourself to see when it gets shut down.

Also, use this link when reporting: http://support. ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php? p_faqid=11549

Be sure to include:

Server IP
Time of offense
Server name
Type of offense
Screenshot of scrolling rules or of kick or warning message that shows them enforcing the rules that violate ROC
Screenshot of main score screen
Screenshot of people as they engage in K/P or stat padding activity

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 13:48 

To w takim razie, bany za używanie unlocków tez powinny byc zniesione.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 16:55 

Dokładnie bany za unlocki, używanie CL, oraz C4 są niezgodne z zasadami, a serwery ktore wymuszają różne niezgodne z ROC zakazy powinny być wyłączone, ale wtedy 90% polskich serwerów by znikneło :lol:

Niestety ludzie którzy posiadają serwery w większości pewnie nawet ROC na oczy nie widzieli :roll: .

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 17:03 

A tu mamy MatiaSSka :P :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 17:06 

Moze podnosil albo gral komanderem....:D :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2