Teraz jest 17 lis 2024, 15:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 22:24 

Pawciu napisał(a):
pokojnie do demka nie dużo czasu zostało

Tylko miesiąc.

:mrgreen:

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2007, 22:48 

Pawciu napisał(a):
spokojnie do demka nie dużo czasu zostało

miesiac xD

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 09:23 

fajna gierka, świetne połączenie 3 produkcji,
1. Counter Strike ( kupowanie broni, tylko że tu za punkty doświadczenia )
2. Quake Wars ( zdobywanie punktów kontrolnych i spawnów, ale nie tak beznadziejnie jak w QW, tylko w jakimś celu - np. kupienia czołgu czy lepszej broni ). Trzeba też przejąć jakieś elektrownie chyba, wtedy spadają jakieś niby tikety :D jeszcze sie w tym nie połapałem
3. COD2 - odnawialne życie

No i ten RAIL z q3 !! :D

Przypomina troche bf2, ale mapa z bety nie jest podobna do bf2. Są krzaki, troche budynków, ale typowego karkanda tam nie ma. Może w pełnej wersji będą jakieś mapki do infantry. Czołgi są, tylko najpierw trzeba na nie zarobić :D Taki czołg kosztuje jak się nie mylę ok 600-900 pkt. czyli trzeba zabić 9 kolesi na porządną maszynę, albo przejąć 4 flagi.

Z tych gier zostało wybrane moim zdaniem to co najlepsze. Dodatkowo znalazło się w grze mnustwo innowacji i dobrych pomysłów.
Dobrze że nie ma unlocków takich jakie znamy z bf2, ale brakuje mi w tabeli wyników kolumny z ilością pkt w całej karierze, tak żeby można było obserwować jakiś rozwój postaci. W tej chwili po restarcie mapy zaczynamy od zera.

Ogólnie świetna gra, na zestawie:
x2 5000+
radeon 1950pro
1gb ram

chodzi na low ( bez aa ) przy 50-70 fps i wygląda i tak ładnie :)
Na max det. mam całe 2 fps'y :P

ps. gracie na jakichś stałych serwerach ? gdzie was można spotkać :| ?

Ostatnio edytowano 26 wrz 2007, 09:52 przez fth, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 09:47 

fth napisał(a):
ale brakuje mi w tabeli wyników kolumny z ilością pkt w całej karierze, tak żeby można było obserwować jakiś rozwój postaci. W tej chwili po restarcie mapy zaczynamy od zera.

Jesli chodzi Ci o ranking jak w bf2 to czegos takiego nie bedzie, po wyjsciu z servera bedzie restartowane ( no chyba ,ze zmienia)

A co do ilosci zabitych,zgonow i punktow a takze aktualnej rangi to wszystko jest pod tabem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 10:16 
Moderator forum

Jan_Twardowski napisał(a):
Mam prosbe, do tych co dostali klucze, dzieki mojej liscie :)

Klucze chcialem zalatwic dla jak najwiekszej liczby polskich graczy, to tez wbilem na to forum http://www.crysisforce.com/forum/viewth ... rowstart=0

i zalozylem liste i wyjasnilem co i jak. Niestety jak wiecie rozeslanie kluczy sie opoznialo. Skonczylo sie tym ,ze za to ,ze im chcialem zalatwic klucze zmieszali mnie z blotem. A jakis pan podobno z EA Polska (notabene: calkowicie niedoiformowany) napisal ,ze to wszystko ( w skrocie) sciema co pisze, ostatecznie dostalem bana ...

Tak wiec moja prosba taka ,aby ktos kto dostal klucz napisal im o tym a jak by sie inaczej zachowali to zapewne 5 pierwszych osob z tamtej listy rowniez mialo by klucze.

Natomiast niedoinformowanemu panu z EA Polska (tak sie przedstawia) napiszcie ,ze byl specjalny program "Crytek and EA Friends and Family" , a takze for "For Crysis fans" i jeszcze pare w ktorych mozna bylo klucze otrzymac. A i dodajcie jeszcze ,ze nie pobieralem zadnych oplat tak jak to sugerowali.

Ogolnie zalosne, bede mial nauczke na przyszlosc, ze nie warto sobie glowy zawracac.

Przeczytałem ten temat jak i tamten od deski do deski czego nawet szanownemu Panu EACman sie nie chciało...jednym słowem żenada...Człowieku nic nie robisz a jeszcze bruździsz innym...opamietaj sie i zacznij pracować i interesować sie społecznością graczy bardziej a nie powierzchownie...Jan Twardowski wyszedł z inicjatywą a przez Twoje zachowanie wyszedł na człowieka nieuczciwego...wg mnie należą sie mu przeprosiny...jak do tej pory zrobił więcej dla społeczności (i to za darmo) niz Ty.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 12:10 

jakie podsumowanie Jana T.

http://www.crysisforce.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=151&rowstart=40#2569 napisał(a):
Panowie, szkoda, ze nie zapoznalem sie z tym tematem od poczatku do konca wczesniej! Przepraszam za to, ze tak pozno wypowiadam sie w tym temacie - wczesniejsza wypowiedz napisalem nie czytajac pierwszych dwoch stron, a jedynie bazujac na nazwie tematu.

Mam do Was wielka prosbe - w przyszlosci nie odpowiadajcie na takie propozycje, nie plynace od EA, badz CryTeku, czy zaufanych wortali traktujacych o grach komputerowych itp. Nie wyobrazam sobie, by osoby, ktore nie sa zwiazane z powyzszymi firmami, serwisami itp. byly w stanie zalatwic udzial w becie . Zdajecie sobie na pewno sprawe z tego, ze beta-testy sa kontrolowane przez developera/wydawce gry (mowiac "kontrolowane" mam na mysli udostepnianie bety - nie ma mozliwosci pobierania jej ze zrodel, ktore nie sa z oficjalnymi zrodlami zwiazane), takze nie ma mozliwosci, by dostac sie na nie z innego zrodla.

Jak mowilem - mozliwosc wziecia udzialu w beta-testach oferuje developer, wydawca i wskazane przez niego wortale o grach itp.

owned :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 15:16 

fth napisał(a):
2. Quake Wars ( zdobywanie punktów kontrolnych i spawnów, ale nie tak beznadziejnie jak w QW, tylko w jakimś celu - np. kupienia czołgu czy lepszej broni ). Trzeba też przejąć jakieś elektrownie chyba, wtedy spadają jakieś niby tikety jeszcze sie w tym nie połapałem

Pozwól, że Ci wyjaśnię: Jeśli masz już prototype factory, to im więcej masz "elektrowni", tym szybciej pasek się powiększa, i jak dojdzie do końca to uzyskujesz dostęp do broni nuklearnej i innych bajerów.

Lekki czołg kosztuje już 450 pkt.
Jak już w temacie pojazdów, to jest jeden poważny problem - prawie niemożliwe są walki pojazdów, gdyż na mapie w becie jest tylko jeden taki budynek, a budować może tylko ten team, który ma w posiadaniu właśnie owe War Factory

Dodam jeszcze, że mojej opinii niedopracowane są walki na średnie dystansy przy użyciu karabinów szturmowych. Może się jeszcze do recoila nie przyzwyczaiłem, ale zabicie kogoś ze 80m ze SCARa (tak, nazwa taka sama jak w 2142) jeszcze nigdy mi się nie udało.

fth napisał(a):
ps. gracie na jakichś stałych serwerach ? gdzie was można spotkać ?

Ja gram tam, gdzie jest powyżej 10 graczy i pingi < 90. Crysis chyba współpracuje z GameSpy Comrade, więc dołączanie nie powinno być utrudnione, dziś zobaczę jak to wygląda w praktyce.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 15:35 

Zar2Roc napisał(a):

Dodam jeszcze, że mojej opinii niedopracowane są walki na średnie dystansy przy użyciu karabinów szturmowych. Może się jeszcze do recoila nie przyzwyczaiłem, ale zabicie kogoś ze 80m ze SCARa (tak, nazwa taka sama jak w 2142) jeszcze nigdy mi się nie udało.

X przelanczasz tryb ognia; pojedynczy, ciagly, na pojedynczym nie bedziesz mial z tym problemow :) (pamietaj zeby dokupic lunetke)

Ps. Gra jest zajebista :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 15:59 

Zar2Roc napisał(a):
Pawciu napisał(a):
pokojnie do demka nie dużo czasu zostało

Tylko miesiąc.

:mrgreen:

no to nie wytrzymasz? musisz mieć już teraz, odpocznij id tego komputera, daj jemu też odpocząć

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 16:14 

Cytuj:
no to nie wytrzymasz? musisz mieć już teraz, odpocznij id tego komputera, daj jemu też odpocząć

Ja MAM już teraz, beta mi wystarcza. I zwolnij troszkę.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 09:20 

Dobrze, moze i jestem zenujacym czlowiekiem, ale Panowie - spokojnie, ok?

Jedynymi oficjalnymi zrodlami, ktore umozliwiaja pobranie bety Crysisa sa te, jakie podaje CryTek/EA. Nie wiem skad bierze je Jan Twardowski, dlatego tez (widzac, ze gracze podaja swoje adresy e-mail itp.) zainterweniowalem.

Jestem osoba, ktora umie przeprosic, jesli popelnila blad. Ale poki co nic nie wskazuje na to, bym blad popelnil. Jesli Jan Twardowski ma mi cos do powiedzenia w kwestii bety prosze - niech powie. Jesli popelnilem blad, przeprosze.

Chcialbym tylko wiedziec, skad Jan Twardowski bierze bete, z jakiego zrodla. Ja w kazdym razie nic o tym nie wiem.

A o ile pamiec mnie nie myli, na forum crysisforce.com Jan Twardowski powiedzial, ze niestety z bety nici i kazdy musi organizowac ja we wlasnym zakresie...

I tez prosze o jedno - choc moze Wam sie to wydac smieszne i zalosne...

Glos na forum crysisforce.com zabralem w wiadomym temacie dlatego, ze nie mialem ze strony CryTek-u ZADNYCH informacji na temat tego, ze betke pobrac mozna rowniez z innego zrodla. Powiem to raz jeszcze - informacji nie mialem na ten temat ZADNYCH. Owszem, e-maili na temat beta-testow, ktore odbywaja sie za posrednictwem FP mialem cale tony, ale o zadnych innych - ani slowa.

Jak mowilem - jesli popelnilem blad - oficjalnie przeprosze za to Jana Twardowskiego.

I Panowie - ja rozumiem, jak juz pisalem, ze nie lubicie EA. Ok, macie po temu swoje powody. Ale normalna rozmowa moze zdzialac wiecej, niz masowe bluzganie. Pamietajcie, ze mi chodzi o to, by zyc z Wami dobrze i by robic wszystko, by wspierac na maxa nasze spolecznosci. Nie jestem Waszym wrogiem, a odnosze wrazenie, ze juz na starcie mnie za niego uznaliscie.

Wiec prosze - rozmawiajmy, nawet sie klocmy, jesli sa po temu powody, ale robmy to jak ludzie i starajmy sie wszystko sobie wyjasniac.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 10:00 

EACman napisał(a):

A o ile pamiec mnie nie myli, na forum crysisforce.com Jan Twardowski powiedzial, ze niestety z bety nici i kazdy musi organizowac ja we wlasnym zakresie...

Po raz kolejny nie doczytales tematu do konca...Nie napisalem ,ze nic nie bedzie, ale ,ze nie jest to juz tak pewne jak na poczatku (bylo olbrzymie zaintersowanie beat Crysisa) to tez podalem inna alternatywna metode, dzieki ktorej mogli by dostac klucze.

Na tym jak i na forum CrysisForce ( gdzie mnie zbanowaliscie, zalosne) wszystko w skrocie objasnilem. Tutaj tez napisalem jakie programy byly organizowane dzieki ktorym mozna bylo przystapic do bety.

Podobno faktycznie pracujesz dla EA Polska, w takim wypadku logiczne jest ,ze dostajesz za to wynagrodzenie - biorac to wszystko pod uwage jestes niedoinformowanym pracownikiem.

Ostatecznie udalo mi sie zalatwic klucze, nie dla wszystkich ,ale przynajmiej dla dziesieciu osob, dzieki uprzejmosci IGN ENTERTAINMENT.

Ps. Nie zamierzam sie z nikim klocic, nie oczekuje tez zadnych przeprosin, jednak nie jest w porzadku kiedy osoba ktora powinna wspierac tego typu inicjatywy wrecz przeciwnie "zuca klody pod nogi" - dodatkowo prosze pamietaj ,ze mi nikt za to nieplacil.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 10:09 

Przeczytalem tez temat od deski do deski, widzialem zatem tez nazwy programow, w ramach ktorych mozna bylo uzyskac dostep do beta-testow.

Owszem, pracuje w EA Polska, i jak pracownik kazdej firmy, dostaje pensje. Ale nie jest to chyba cos nadzwyczajnego, prawda?

Jan Twardowski - wszystko sprowadza sie do tego, ze moim obowiazkiem jest rowniez dogladanie wszystkiego, co dzieje sie w spolecznosciach. Spojrz na to moimi oczyma.

Wchodze na forum crysisforce.com. Widze temat, w ktorym ktos mowi, ze udostepni wersje beta gry Crysis, wystarczy tylko podac mu swoj adres e-mail. Ruszam mozgownica, przegladam maile, jakie dostalem od CryTeku i NIGDZIE nie widze informacji na temat innych zrodel, ktore udostepniaja wersje beta gry. Przegladam forum dalej i widze, ze piszesz, ze jednak moga byc z tym klopoty. Reszte juz znasz.

Juz na tym etapie naszej rozmowy winien Ci jestem przeprosiny za to, ze zareagowalem zbyt impulsywnie, nie porozumiewajac sie wczesniej z Toba.

Napisalem do Ciebie priva - napisz mi prosze na priva, badz na moj e-mail ttinc@ea.com, w jaki sposob uzyskales mozliwosc zorganizowania dla graczy wersji beta Crysis. Czy moge Cie o to prosic?

Cytuj:
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 9:00 am Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

EACman napisał:

Po raz kolejny nie doczytales tematu do konca...Nie napisalem ,ze nic nie bedzie, ale ,ze nie jest to juz tak pewne jak na poczatku (bylo olbrzymie zaintersowanie beat Crysisa) to tez podalem inna alternatywna metode, dzieki ktorej mogli by dostac klucze.

Na tym jak i na forum CrysisForce ( gdzie mnie zbanowaliscie, zalosne) wszystko w skrocie objasnilem. Tutaj tez napisalem jakie programy byly organizowane dzieki ktorym mozna bylo przystapic do bety.

Podobno faktycznie pracujesz dla EA Polska, w takim wypadku logiczne jest ,ze dostajesz za to wynagrodzenie - biorac to wszystko pod uwage jestes niedoinformowanym pracownikiem.

Ostatecznie udalo mi sie zalatwic klucze, nie dla wszystkich ,ale przynajmiej dla dziesieciu osob, dzieki uprzejmosci IGN ENTERTAINMENT.

Ps. Nie zamierzam sie z nikim klocic, nie oczekuje tez zadnych przeprosin, jednak nie jest w porzadku kiedy osoba ktora powinna wspierac tego typu inicjatywy wrecz przeciwnie "zuca klody pod nogi" - dodatkowo prosze pamietaj ,ze mi nikt za to nieplacil.

W pelni sie z Toba zgadzam, ze nie powinienem rzucac klod pod nogi.

Wiem tez, ze nie pobierales z tego tytulu zadnych korzysci finansowych

Ale Ci tego nie zarzucalem.

Bede Ci bardzo wdzieczny, jesli podeslesz mi na priva/maila badz na GG - 5353675, informacje, o ktore prosilem.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 10:16 

Napisalem Ci pm, przeprosiny przyjete.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 11:12 
Moderator forum

Sprawa załatwiona - koniec tematu, obie strony mniej więcej zadowolone.Jeśli nie będzie zainteresowania tematem, zamknę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2