Przeczytalem tez temat od deski do deski, widzialem zatem tez nazwy programow, w ramach ktorych mozna bylo uzyskac dostep do beta-testow.
Owszem, pracuje w EA Polska, i jak pracownik kazdej firmy, dostaje pensje. Ale nie jest to chyba cos nadzwyczajnego, prawda?
Jan Twardowski - wszystko sprowadza sie do tego, ze moim obowiazkiem jest rowniez dogladanie wszystkiego, co dzieje sie w spolecznosciach. Spojrz na to moimi oczyma.
Wchodze na forum crysisforce.com. Widze temat, w ktorym ktos mowi, ze udostepni wersje beta gry Crysis, wystarczy tylko podac mu swoj adres e-mail. Ruszam mozgownica, przegladam maile, jakie dostalem od CryTeku i NIGDZIE nie widze informacji na temat innych zrodel, ktore udostepniaja wersje beta gry. Przegladam forum dalej i widze, ze piszesz, ze jednak moga byc z tym klopoty. Reszte juz znasz.
Juz na tym etapie naszej rozmowy winien Ci jestem przeprosiny za to, ze zareagowalem zbyt impulsywnie, nie porozumiewajac sie wczesniej z Toba.
Napisalem do Ciebie priva - napisz mi prosze na priva, badz na moj e-mail
ttinc@ea.com, w jaki sposob uzyskales mozliwosc zorganizowania dla graczy wersji beta Crysis. Czy moge Cie o to prosic?
Cytuj:
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 9:00 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
EACman napisał:
A o ile pamiec mnie nie myli, na forum crysisforce.com Jan Twardowski powiedzial, ze niestety z bety nici i kazdy musi organizowac ja we wlasnym zakresie...
Po raz kolejny nie doczytales tematu do konca...Nie napisalem ,ze nic nie bedzie, ale ,ze nie jest to juz tak pewne jak na poczatku (bylo olbrzymie zaintersowanie beat Crysisa) to tez podalem inna alternatywna metode, dzieki ktorej mogli by dostac klucze.
Na tym jak i na forum CrysisForce ( gdzie mnie zbanowaliscie, zalosne) wszystko w skrocie objasnilem. Tutaj tez napisalem jakie programy byly organizowane dzieki ktorym mozna bylo przystapic do bety.
Podobno faktycznie pracujesz dla EA Polska, w takim wypadku logiczne jest ,ze dostajesz za to wynagrodzenie - biorac to wszystko pod uwage jestes niedoinformowanym pracownikiem.
Ostatecznie udalo mi sie zalatwic klucze, nie dla wszystkich ,ale przynajmiej dla dziesieciu osob, dzieki uprzejmosci IGN ENTERTAINMENT.
Ps. Nie zamierzam sie z nikim klocic, nie oczekuje tez zadnych przeprosin, jednak nie jest w porzadku kiedy osoba ktora powinna wspierac tego typu inicjatywy wrecz przeciwnie "zuca klody pod nogi" - dodatkowo prosze pamietaj ,ze mi nikt za to nieplacil.
W pelni sie z Toba zgadzam, ze nie powinienem rzucac klod pod nogi.
Wiem tez, ze nie pobierales z tego tytulu zadnych korzysci finansowych
Ale Ci tego nie zarzucalem.
Bede Ci bardzo wdzieczny, jesli podeslesz mi na priva/maila badz na GG - 5353675, informacje, o ktore prosilem.