Teraz jest 6 mar 2025, 14:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 19:45 

FFLLOO napisał(a):
Jak commander chcial u mnie zalorzyc pr0 sekcje w 4fpc to wzial kolege z klanu na 1vs1 heli. Co sie okazalo... Commander przesowal hitboxy, zresta sam mi o tym powiedzial.

Co do zmieniania hotboxów
http://www.youtube.com/watch?v=Ab45iOl_Kgc

Dziwne ze na tym filmie nie ma jak rozwala czołg :P
Jednak jest nie fair play w tej lekko mowiąc "skopanej" grze z fajnym pomysłem ;/

helicopter: the middle of the tail, Jets: has to be under the jet, but not at the wings, Vehicles: at the gas tank, under the car or on the side of the car (at the right spot, which I still don't know where)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 20:25 

EDDIE_PL napisał(a):
tak po zatym commander pl gral moze kiedys na cheatach ale teraz napewno nie. taki seba ktory mu nie dorownuje do piet robi jakies dziwne tematy na temat commandera , najlepsze jest to ze kiedys sobie gral jakis koles na jakims tam koncie ktory zresztą jechal sebe88 , po jakims czasie stwierdzil ze to commander Very Happy zal.pl teraz kazdy kto pojedzie sebe to bedzie commander Very Happy wiec rajzon nie graj przypadkiem na innych kontach bo seba moze cie oskarzyc o cheaty . to tyle

LOL eddie, piles cos ;)
I o jakich tematach myslisz bo ja nic nie wiem.
Jeszcze jedno. Nie mam problemow z trafieniem commandera zreszta to zalezy od wielu czynnikow ; )

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 20:49 

EDDIE_PL napisał(a):
FFLLOO napisał(a):
Jak commander chcial u mnie zalorzyc pr0 sekcje w 4fpc to wzial kolege z klanu na 1vs1 heli. Co sie okazalo... Commander przesowal hitboxy, zresta sam mi o tym powiedzial. I mowil ze to nie sa cheaty, ani zadne oszukiwanie. To poprostu wykorzystywanie w pelni tej gry.
Czy to jest fairplay to sami ocencie.

stary widac z tobą tylko w klanie :D grac :D ps przesuwanie hitboxow nie polega tylko na graniu na cheatach kazdy Pro gracz w heli lub w JET robi to samo i to nie zaden trick tylko sztuczka na myszce + klawie lub na joyu . skoro tego nie wiesz to nic dziwnego ze przegrales ty czy twoj przyjaciel.
tak po zatym commander pl gral moze kiedys na cheatach ale teraz napewno nie. taki seba ktory mu nie dorownuje do piet robi jakies dziwne tematy na temat commandera , najlepsze jest to ze kiedys sobie gral jakis koles na jakims tam koncie ktory zresztą jechal sebe88 , po jakims czasie stwierdzil ze to commander :D zal.pl teraz kazdy kto pojedzie sebe to bedzie commander :D wiec rajzon nie graj przypadkiem na innych kontach bo seba moze cie oskarzyc o cheaty . to tyle

Jasne. To znaczy ze bede pr0 jak wejde do buga i nikt mnie zaje*bac nie bedzie mogl?
Co jest w tym takiego pr0 jak sobie hitboxa przesuniesz? Ze przeciwnik nie wie gdzie napierdzielac? Dlamnie to to samo co bug. Co to jest za fun zeby szukac wokolo heli hitboxa? xD

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 21:17 
Spamer!

jak pr0 to robią , to prawdziwi pr0 są ludzie z FFA :!: , lecz nie sądzę ze oni to robią ...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 28 wrz 2007, 21:19 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 21:17 

Ej dajcie se siana powaznie po co sie klocic co to zmieni idz na browa , wyrchuchac panienke czy tam faceta co wolicie :lol: to tylko gra

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 21:30 

dla mnie gra dla innych statsy a dla jeszcze innych zycie lub osądzanie innych o cheaty. hmm kompleks malego fiutka ?? :D joke
ja koncze na tym poscie seba nie chodzi mi o tematy na BF2 chodz tez dolorzyles do ognia :D i nie pilem nic jeszcze :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 21:59 

Jeszcze wczoraj gadałem z Commanderem i mówił iż został złapany za "commander hack". czyli nic związanego z helikiem. Skilla ma na pewno wysokiego i na tym kończe!

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 22:07 

ziemniak?

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 22:18 

DaGodness napisał(a):
ziemniak?

Ziemni@k to był mój nick w CSie, ale o co Ci chodzi teraz to nie wiem...

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 22:25 

LOL Jakby Commander uzywal czita To by w dupe 1na 1 w heli niedostawal zemna :wink:
Pozdro dla ciebie commander :D czituchu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2007, 22:44 

G@PCIO ty tez masz swoje grzeszki :D , ostatnio na Asterze juz 3 czitów grało, którzy zostali złapani przez PB i dostali banana, ale co z tego, skoro kupi taki 2 gre, i jedzie dalej... zalosne śmieszne etc...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 21:06 

M@TH3V napisał(a):
G@PCIO ty tez masz swoje grzeszki

Dokladnie panie Gapcio.P wywozenie w heliku za "mape" nie jest bardziej szmaciarskie niz czitowanie.

Drogi panie Thunder olac te twoje czity bo na to nic niestety nie poradzimy, ale twoje inne zachowania na serveze...czyli TK dla helika lub samolotu jest rowniez nie dojzale jak uzywanie czitow.

Wiec prosze cie w imieniu wszystkich graczy servera ASTER nie wchodz na ten sever.

Oczywiscie jak kazdy gowniaz "pomyslisz ze co, ze ja nie moge" i nadal bedziesz na niego wchodzil na zlosc "nam uczciwym gracza". Ale pamietaj puki tacy gracze jak ja i wielu innych "anty-dupkow", beda naglasniac sprawe ze jestes cziterem czy tam byles, zeby reszta wiedzial z kim gra.

Pozdrawiam.
Fireworkss

P.S.
Szanowni Panie moderatozy prosze o zamkniecie tego tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 21:23 

Nie nie zamykac w koncu jedyny temat o tym serwie wiec po co ;] niestety co do adminki nadal lipa generalnie ych

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 21:29 

wookie jaki jedyny, masz tu docelowo temat stricte o ASTER

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?p=390461#390461

Ostatnio edytowano 29 wrz 2007, 22:24 przez Fireworkss, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2007, 22:19 

a shit pomylilo mi sie :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2