FFLLOO napisał(a):
Jak commander chcial u mnie zalorzyc pr0 sekcje w 4fpc to wzial kolege z klanu na 1vs1 heli. Co sie okazalo... Commander przesowal hitboxy, zresta sam mi o tym powiedzial. I mowil ze to nie sa cheaty, ani zadne oszukiwanie. To poprostu wykorzystywanie w pelni tej gry.
Czy to jest fairplay to sami ocencie.
stary widac z tobą tylko w klanie

grac

ps przesuwanie hitboxow nie polega tylko na graniu na cheatach kazdy Pro gracz w heli lub w JET robi to samo i to nie zaden trick tylko sztuczka na myszce + klawie lub na joyu . skoro tego nie wiesz to nic dziwnego ze przegrales ty czy twoj przyjaciel.
tak po zatym commander pl gral moze kiedys na cheatach ale teraz napewno nie. taki seba ktory mu nie dorownuje do piet robi jakies dziwne tematy na temat commandera , najlepsze jest to ze kiedys sobie gral jakis koles na jakims tam koncie ktory zresztą jechal sebe88 , po jakims czasie stwierdzil ze to commander

zal.pl teraz kazdy kto pojedzie sebe to bedzie commander

wiec rajzon nie graj przypadkiem na innych kontach bo seba moze cie oskarzyc o cheaty . to tyle
Jasne. To znaczy ze bede pr0 jak wejde do buga i nikt mnie zaje*bac nie bedzie mogl?
Co jest w tym takiego pr0 jak sobie hitboxa przesuniesz? Ze przeciwnik nie wie gdzie napierdzielac? Dlamnie to to samo co bug. Co to jest za fun zeby szukac wokolo heli hitboxa? xD