Ja moze cos od siebie...
1. Ja raczej przymykam oko, gdy widze bluzg, 1 - 2. gdy widze wiecej, zwracam uwage. jak nie pomaga, kick. banuje tylko tych, ktorzy obrazaja kogos lub caly polski narod (zdarza sie czasem). wtedy nawet nie uprzedzam. zreszta taki koles wchodzi na serwer nie pograc a pobluzgac, wiec nie mam zadnych wyrzutow sumienia.
2. Kickuje oczywiscie za TK, gdy nie jest ustawiony automatyczny kick za okreslona ilosc punktow na minusie (-7), co czasem sie zadarza, gdyz po klanowce nie kazdy pamieta, zeby to zaznaczyc ponownie. dlatego nie placzcie, ze zrobiliscie 4 TK w nieszczesliwych okolicznosciach, niechcacy i dostaliscie kicka. od tego sie nie umiera. po prostu pech a jest to bardzo dobre zabezpieczenie przed goscmi, ktorzy przychodza sie powyżywać na swoich i zepsuć komuś grę.
3. Bardzo, ale to bardzo nie lubię, gdy dostanę serię w plecy spiesząc się do jakiegoś pojazdu (oczywiście od gracza ze swojej drużyny). Dlatego od razu leci często ban (kick, jeśli wiem, że Polak

). Nie zdziwcie się. Jak się delikwent zgłosi, wykaże skruchę i da IP - odbanuję.
4. Admin czasem nie może osądzić, czy dany gość mając np -8 pktów robi to celowo, czy nie. albo w innej sytuacji, nie zawsze jest w stanie dobrze jąocenićę i działa intuicyjnie. Jednak adminów nie jest dużo i są to zaufani ludzie, znają zasady. Aczkolwiek nie są nieomylni, miejcie to na względzie. Zdecydowanie bez nich było by naprawdę źle.
5. Tacy panowie jak zycie.jest.piekne (vel warka.do.boju) wzbudzają we mnie współczucie. Serwer służy do gry i tylko do tego. Jeszcze raz o nim źle usłysze i zajmę się tym na poważne.
6. jeśli macie jakieś nieprzyjemne sytuacje, tak jak Michał, proszę robić screeny ze zdarzeniem (czat, tabela wyników) i mi nadesłac. Mając taki dowód wyciagnę konsekwencje. W logach jest bardzo dużo informacji. Nie będę jednak tracił czasu na akcje typu "on mi powiedział dupa". czy coś w tym stylu. także apeluję o rozsądek. z mojej strony zalecam ignorowanie debili (tzn tego co mówią). są to zakompleksione jednostki, którym się przytakuje i szkoda w ogóle zwracać na nich uwagę. no chyba, że przeszkadzają w grze, wtedy już jedziemy z gościem.