Nie ma co narzekać. Wiedźmin urzeka i to kurde niesamowicie ! Im dłużej w niego gram tym bardziej mnie hipnotyzuje.
Długo nie było gry na, którą czekałem i się nie zawiodłem...
Przejście z BF 1942 na BF 2 to była totalna porażka... moje nadzieje ulokowałem w Armie, którą można nazwać grą najwyżej średnich lotów.. miał być wielki STALKER... gra, która miała sprawić cuda. Ludzie mieli nie wychodzić tygodniami z domu... tyle lat czekania i o Stalkerze można powiedzieć niewiele dobrego... ostatnią nadzieją miał być ET:QW.. jak wyszło wszyscy wiedzą... z tematu RPGów hitem nad niebiosa miał być Bard's Tails, który woła o pomstę do nieba...
Nagle pojawia się Wiedźmin... Polski Wiedźmin. Gra napewno nie idealna albo bardzooo koszerna. Świetne dialogi, (chociażby ten z paserem poprostu miazga

), dobrze oddany klimat (tutaj oczywiście można się kłócić ale ja uważam, że jest napewno dużo na plus), jak na te czasy dobra grafika, ciekawe sterowanie i bardzo przyjemna fabuła. No i oczywiście sam Wiedźmin!
Moim zdaniem nie ma co narzekać na jakieś śmieszne ryje tylko trzeba wyłupać te paręnaście godzin, kopnąć kamerę w zadek i zatopić stal w paru "płazach"
Mam tylko nadzieję, że Wiedźmin doczeka się kontynuacji albo jakiegoś dodatku, gdzie uraczymy multi. (może coś ala FEAR !

)
Dobra idę chędożyć dziewki