RPK_Tanatos napisał(a):
Wiesz, zawsze widziałem BF2 jako imitację prawdziwego pola walki, dlatego śmieszą mnie takie tygryski.
Wcale nie twierdzę że nie umiem skakać.
Cóż nie sposób wszystkich zadowolić, ale myślę że jakoś sobie poradzimy, zwłaszcza że na szczęście pojawiają się nowe serwery i nie każdy musi grać na rankingu.
Zapraszam wiec do kupna gry Armed albo grania w AA......w bf2 sa wlasnie takie uchybienia zeby gra byla miodna i wlasnie dlatego jest!!!!Wiec jesli Twoim zdaniem gra powinna byc odzwierciedleniem prawdziwego pola bitwy to zapraszam do kupna wymienionych powyzej tytulow...post jest o serverze klanu MISS....zasady sa okreslone i beda pilnowane w miare naszych mozliwosci..w razie czego prosimy o wklejanie linkow w screenami zlego zachowania lub nagminnego lamania zasad.....dzisaj juz widzialem jakies ok.10 osob...w samym klanie MISS dziennie spotyka sie jakies 5-6 osob na servie.....tak na marginesie....nie staramy sie laczyc w jeden team(chodzi o graczy klanu MISS) zeby nie bylo ze klan MISS wbija na jedna strone i jada teamplay ostry...co do zasad rph^[Pol] jak wspominalem beda pilnowane..jak dotad jest grzecznie i kulturka:) zobaczymy co dalej....pozdrawiam!!!!!