Teraz jest 23 lis 2024, 18:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 18:31 

Jeszcze dać apteczkę dla przeciwnika.. :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 18:43 

Nie płaczę o unlocki... A to że jak robie skład i chcę w nim samych medyków to już chyba moja sprawa nie? Tematu snajperów USMC też nie będziemy znowu poruszać... Ciesze sie razem z Tobą Tanatos...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 20:15 

HF aka miejcie zabawe <=> To moje pierwsze kroki z adminką dlatego będe się starać być PRO ^^ Pozdro i zapraszam na server :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 21:02 

Odnośnie zakazów na NSZ, gdyby to zależało ode mnie zlikwidowałbym wszystkie.
Jeśli gra team medów to żaden claymore mu nie straszny, z C4 byłoby zabawniej, ewentualnie zakazać na flagach.
Żenujące są wypowiedzi typu:
... o boże G3
...o boże snajper, rpk,komandos itp.
Na wielu serwerach zakazany jest szczególnie bunny hopping. Żołnierz ma biegać i strzelać a nie jak czasem obserwuję śmieszne widoki skaczących "Tygrysków" z flagi na flagę.
Ale cóż narzekacze zawsze znajdą coś żeby ponarzekać.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 21:17 

Jedyny na co narzekam na NSZ to właśnie łamanie ustalonych zasad... mimo wszystko claymore sie denerwujące nawet dla teamu medyków:) Unlocki.. Gorzej jak taki pan z G3 wyzywa Cię od cheatera bo go jedziesz z M16 :) A ze ktoś potrafi skakać jak "tygrysek" to jego sprawa:P

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 21:45 

Na unlocki to zazwyczaj bluznie tylko we własnym zakresie (i czasami rozniez na TS), najgorsze jest wlasnie nie przestrzeganie regul przez kretynow od claymorow (przyjdzie taki niemiec ze swojskiego lamerskiego servera i rozprzestrzenia ta nooberię xD). No ale to jest temat o servie MISSu wiec proponowal bym zakonczenie gadaniny o NSZ.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 21:48 

Wiesz, zawsze widziałem BF2 jako imitację prawdziwego pola walki, dlatego śmieszą mnie takie tygryski.
Wcale nie twierdzę że nie umiem skakać.
Cóż nie sposób wszystkich zadowolić, ale myślę że jakoś sobie poradzimy, zwłaszcza że na szczęście pojawiają się nowe serwery i nie każdy musi grać na rankingu.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 22:17 

hmm... my tu rozmawiamy o serwerze NSZ czy MISS?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 22:19 

My tu rozmawiamy o zasadach... Lepszych bądź gorszych... ale o zasadach ;)

BF2 nigdy nie było i nie będzie imitacją prawdziwego pola walki... to typowe arcade )

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2007, 22:30 

Tez kiedys uwazałem bf za typową imitacje pola walki az do momentu kiedy zobaczylem przelatujace eryxy przez samochody, przelatujace rakiety TV przez kokpit heli, samonaprawiajace sie samoloty przelatujące nad lotniskiem, dymiące sie czachy ;] czy chociazby skoki spadochronowe z 4 metrów xD Wiec zajączki to jest pikus a poza tym to jest kwiestia wprawy.

Wole zeby wszyscy grali medykami i skakali niz zeby co 2 metry byl rozstawiony clay

Tanatosa rozumiem jako admina musi stac na strazy prawa jak szeryf ;] Jednak kick w momencie wjazdu na spawny kiedy w usmc graja sami supporterzy rzucajacy granaty jest conajmniej nie na miejscu.

Co do miss to jednak na publicznym serwie ciezko bedzie o fbf jednak zycze powodzenia ;]

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 00:31 

RPK_Tanatos napisał(a):
Wiesz, zawsze widziałem BF2 jako imitację prawdziwego pola walki, dlatego śmieszą mnie takie tygryski.
Wcale nie twierdzę że nie umiem skakać.
Cóż nie sposób wszystkich zadowolić, ale myślę że jakoś sobie poradzimy, zwłaszcza że na szczęście pojawiają się nowe serwery i nie każdy musi grać na rankingu.

Zapraszam wiec do kupna gry Armed albo grania w AA......w bf2 sa wlasnie takie uchybienia zeby gra byla miodna i wlasnie dlatego jest!!!!Wiec jesli Twoim zdaniem gra powinna byc odzwierciedleniem prawdziwego pola bitwy to zapraszam do kupna wymienionych powyzej tytulow...post jest o serverze klanu MISS....zasady sa okreslone i beda pilnowane w miare naszych mozliwosci..w razie czego prosimy o wklejanie linkow w screenami zlego zachowania lub nagminnego lamania zasad.....dzisaj juz widzialem jakies ok.10 osob...w samym klanie MISS dziennie spotyka sie jakies 5-6 osob na servie.....tak na marginesie....nie staramy sie laczyc w jeden team(chodzi o graczy klanu MISS) zeby nie bylo ze klan MISS wbija na jedna strone i jada teamplay ostry...co do zasad rph^[Pol] jak wspominalem beda pilnowane..jak dotad jest grzecznie i kulturka:) zobaczymy co dalej....pozdrawiam!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 13:07 

Gratuluje dorobienia się własnego WaiBa :) Moja sugestia:

Zamiast mieć jednego serva z 32 slotami 'rozbić' go na dwa (20,12 albo 16,16)...bo przy większej ilośći graczy niż 20 wszystko niemiłosiernie laguje... FBF, Med only <---Bez zmian... :)
Jeszcze raz gratuluje :)

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 16:30 
Redaktor Battlefield.pl

no_teq napisał(a):
Zamiast mieć jednego serva z 32 slotami 'rozbić' go na dwa (20,12 albo 16,16)...bo przy większej ilośći graczy niż 20 wszystko niemiłosiernie laguje..

To specyfikacja lacza, na ktorym serwer stoi - neostrady zawsze beda mialy na nim wieksze pingi niz normalnie... Maszyna na ktorej stoi serwer takze nie jest byle jaka wiec nie powinno miec wiekszej roznicy czy gra na nim 5 czy 20 osob, to wina tego lącza...

Pozdrawiam, zapraszam

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2008, 22:12 

Wbijać wbijać :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2