Grubber{PL} napisał(a):
No to czlowkieku to ze se nie radzisz po przerwie to jest twoja sprawa cizko zeby ludzi grajacy przez te 9 miechow gdy ty nie grales lamili tak samo jak ty. Co do Raszida to sie zawiodłem siedzialem z nim na Tsie dosc dlugo i w zyciu bym nie pomyslal ze jedzie na cheatach (a przy okazji jego skill w ostatnim czasie tez na to nie wskazywał) tak wiec sie mocno zdziwilem
Grubber zawiodles sie ?? Ciekawe czemu ?? Innym sie spowiadal nie bede bo i tak w dupie to maja ale myslalem ze ty mnie troche znasz !!
Owszem dostalem BANA za co ? No pewnie za cheaty aczkolwiek tym razem to juz sam nie wiem za co, MSX-a odstawilem i wierz o tym dobrze, za configa raczej nie dostalem tego bana bo wiekszosc z was by go dostala.
Co ostatnio sprawdzalem i co moglo byc przyczyna?
HotKey hymm raczej nie bo wiem ze kilka osob go uzywa.
Moze za to: ?
[cenzura] / est
Co do mojego caloksztaltnego czitowania to i tak wiem ze bedzie mnie przesladowalo to do konca mojej gry ale smieszy mnie to ze ktos pisze ze jak gralem jako Perfect_Killer_PL dostawal ode mnie hedy hehe nawet nie tyle smieszy co cieszy bo gralem czysto.
Metz mam pytanie czy tu uwazasz ze ty jestes najlepszy i nikt poza toba nie moze miec juz dobrego skila ?? Gralem i gram dosc dlugo w ta gre mialem (nie)przyjemnosc z czitami, configami i makrami i cala masa tych badziewi, a zaczalem grac lepiej po tym jak wrocilem do STANDARDOWEGO configa i ydaje mi sie i wiem na dzien dzisiejszy ze najlepszy CZIT (i tu zwracam sie do wszystkich co marudza i maja zamiar siegac po jakies wspomacgacze) to DOBRY SPRZET, MONITOR, MYSZKA i kilkaset godzin celowania i ustawiania myszki i ot cala profesja tej gry.
Co o mnie sadzicie wiem dobrze wiec oszczedzcie innym czytania waszycg textow typu, GOWNO, FRAJER czy inne tego typu:
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na strzelnicy BF2
AAAA nie uzywajcie tego MAKRO.RAR chyba ze na singlu bo nie gwarantuje ze nie dostaniecie BANA
Co do opisu tego makro to nie moge znalesc linka wiem ze F10 ON/OF costam i F11 pozniej od 0 do 9 poprawia sie cos z celownikiem.
Mnie osobiscie przeszkadzalo to w grze.
EDIT
A no i ja sie nie ukrywam ze czitowalem i nie gram pod innymi nickami a jak juz to i tak wszyscy o tym wiedza

Bo po co mam sie ukrywac, jak inni? Przeciez to tylko gra nic strasznego nie zrobilem, nikogo nie "zabilem" czy nie zranilem

Poprostu zrobilem to w pewnej sprawie o ktorej jedni slyszeli a inni nie.
W kazdym badz razie efekt byl oplacalny bo w BF2 i BF2142
[cenzura] / est