Teraz jest 6 mar 2025, 18:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 17:27 

seba18 napisał(a):
Bo jezeli nie mozesz zabic goscia z unlocka to od razu ma config? :roll:

Nice xD Albo niektorzy sadza ze wszyscy od ktorych dostaja maja makro albo bog wie co jeszcze ;) Jestem tak miły ze nie napisze kto to jest a mogl bym :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 17:55 

Makro można wychwycić bardzo łatwo - jak koleś skacze z karabinem w łapach, a nagle mu granaty z nogawek lecą, to innej opcji nie ma (pozdro dla graczy serwera NSZ). :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:29 

Grubber{PL} napisał(a):
No to czlowkieku to ze se nie radzisz po przerwie to jest twoja sprawa cizko zeby ludzi grajacy przez te 9 miechow gdy ty nie grales lamili tak samo jak ty. Co do Raszida to sie zawiodłem siedzialem z nim na Tsie dosc dlugo i w zyciu bym nie pomyslal ze jedzie na cheatach (a przy okazji jego skill w ostatnim czasie tez na to nie wskazywał) tak wiec sie mocno zdziwilem

Grubber zawiodles sie ?? Ciekawe czemu ?? Innym sie spowiadal nie bede bo i tak w dupie to maja ale myslalem ze ty mnie troche znasz !!

Owszem dostalem BANA za co ? No pewnie za cheaty aczkolwiek tym razem to juz sam nie wiem za co, MSX-a odstawilem i wierz o tym dobrze, za configa raczej nie dostalem tego bana bo wiekszosc z was by go dostala.
Co ostatnio sprawdzalem i co moglo byc przyczyna?
HotKey hymm raczej nie bo wiem ze kilka osob go uzywa.
Moze za to: ?
[cenzura] / est

Co do mojego caloksztaltnego czitowania to i tak wiem ze bedzie mnie przesladowalo to do konca mojej gry ale smieszy mnie to ze ktos pisze ze jak gralem jako Perfect_Killer_PL dostawal ode mnie hedy hehe nawet nie tyle smieszy co cieszy bo gralem czysto.

Metz mam pytanie czy tu uwazasz ze ty jestes najlepszy i nikt poza toba nie moze miec juz dobrego skila ?? Gralem i gram dosc dlugo w ta gre mialem (nie)przyjemnosc z czitami, configami i makrami i cala masa tych badziewi, a zaczalem grac lepiej po tym jak wrocilem do STANDARDOWEGO configa i ydaje mi sie i wiem na dzien dzisiejszy ze najlepszy CZIT (i tu zwracam sie do wszystkich co marudza i maja zamiar siegac po jakies wspomacgacze) to DOBRY SPRZET, MONITOR, MYSZKA i kilkaset godzin celowania i ustawiania myszki i ot cala profesja tej gry.

Co o mnie sadzicie wiem dobrze wiec oszczedzcie innym czytania waszycg textow typu, GOWNO, FRAJER czy inne tego typu:

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na strzelnicy BF2 :)

AAAA nie uzywajcie tego MAKRO.RAR chyba ze na singlu bo nie gwarantuje ze nie dostaniecie BANA

Co do opisu tego makro to nie moge znalesc linka wiem ze F10 ON/OF costam i F11 pozniej od 0 do 9 poprawia sie cos z celownikiem.
Mnie osobiscie przeszkadzalo to w grze.

EDIT
A no i ja sie nie ukrywam ze czitowalem i nie gram pod innymi nickami a jak juz to i tak wszyscy o tym wiedza :) Bo po co mam sie ukrywac, jak inni? Przeciez to tylko gra nic strasznego nie zrobilem, nikogo nie "zabilem" czy nie zranilem :) Poprostu zrobilem to w pewnej sprawie o ktorej jedni slyszeli a inni nie.
W kazdym badz razie efekt byl oplacalny bo w BF2 i BF2142 [cenzura] / est

Ostatnio edytowano 14 lis 2007, 22:48 przez Raszid_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:29 

Używam wsumie to tylko unlocka snajperki( ale nie koniecznie L96 ) pod warunkiem że gram mecem bo z swd to raczej kiepsko się strzela.
Albo jak mnie noobek z unlockiem wkurzy to ide na niego z f2000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:39 

A mnie zawsze dziwilo czemu Grubber tak jakos celny jest ... ;)
Ale nic nie jest pewne , moze niedlugo jakis update bedzie .

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:43 

DaGodness napisał(a):
A mnie zawsze dziwilo czemu Grubber tak jakos celny jest ... ;)
Ale nic nie jest pewne , moze niedlugo jakis update bedzie .

Moze poprostu dobrze gra ?
Mnie tez irytuje gra z nim jak i z metzem czy kilkoma innymi ale jestem w stanie uwierzyc ze dobrze graja!
Co do configow to i tak zaden PRO sie raczej nie przyzna.

Mam tez swoja teorie na ten temat, mozliwe ze glupia czy nawet niedorzeczna, ale kto wie moze ta fama o conf poszla w eter a teraz ci pro graja bez conf a lamki z conf >? i stafd te roznice :) heheh
Jednak wydaje mi sie ze sam sprzet + godziny wygrane to najwiekszy sukces, zaden conf nie pomoze lamie ktora nie trenuje tylko chce dobrze strzelac za free :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:51 
Redaktor Battlefield.pl

Raszid_PL napisał(a):
Grubber{PL} napisał(a):
No to czlowkieku to ze se nie radzisz po przerwie to jest twoja sprawa cizko zeby ludzi grajacy przez te 9 miechow gdy ty nie grales lamili tak samo jak ty. Co do Raszida to sie zawiodłem siedzialem z nim na Tsie dosc dlugo i w zyciu bym nie pomyslal ze jedzie na cheatach (a przy okazji jego skill w ostatnim czasie tez na to nie wskazywał) tak wiec sie mocno zdziwilem

Grubber zawiodles sie ?? Ciekawe czemu ?? Innym sie spowiadal nie bede bo i tak w dupie to maja ale myslalem ze ty mnie troche znasz !!

Owszem dostalem BANA za co ? No pewnie za cheaty aczkolwiek tym razem to juz sam nie wiem za co, MSX-a odstawilem i wierz o tym dobrze, za configa raczej nie dostalem tego bana bo wiekszosc z was by go dostala.
[cenzura] / est

Co do mojego caloksztaltnego czitowania to i tak wiem ze bedzie mnie przesladowalo to do konca mojej gry ale smieszy mnie to ze ktos pisze ze jak gralem jako Perfect_Killer_PL dostawal ode mnie hedy hehe nawet nie tyle smieszy co cieszy bo gralem czysto.

Metz mam pytanie czy tu uwazasz ze ty jestes najlepszy i nikt poza toba nie moze miec juz dobrego skila ?? Gralem i gram dosc dlugo w ta gre mialem (nie)przyjemnosc z czitami, configami i makrami i cala masa tych badziewi, a zaczalem grac lepiej po tym jak wrocilem do STANDARDOWEGO configa i ydaje mi sie i wiem na dzien dzisiejszy ze najlepszy CZIT (i tu zwracam sie do wszystkich co marudza i maja zamiar siegac po jakies wspomacgacze) to DOBRY SPRZET, MONITOR, MYSZKA i kilkaset godzin celowania i ustawiania myszki i ot cala profesja tej gry.

Co o mnie sadzicie wiem dobrze wiec oszczedzcie innym czytania waszycg textow typu, GOWNO, FRAJER czy inne tego typu:

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na strzelnicy BF2 :)

AAAA nie uzywajcie tego MAKRO.RAR chyba ze na singlu bo nie gwarantuje ze nie dostaniecie BANA

Co do opisu tego makro to nie moge znalesc linka wiem ze F10 ON/OF costam i F11 pozniej od 0 do 9 poprawia sie cos z celownikiem.
Mnie osobiscie przeszkadzalo to w grze.

EDIT
A no i ja sie nie ukrywam ze czitowalem i nie gram pod innymi nickami a jak juz to i tak wszyscy o tym wiedza :) Bo po co mam sie ukrywac, jak inni? Przeciez to tylko gra nic strasznego nie zrobilem, nikogo nie "zabilem" czy nie zranilem :) Poprostu zrobilem to w pewnej sprawie o ktorej jedni slyszeli a inni nie.
W kazdym badz razie efekt byl oplacalny bo w BF2 i BF2142 [cenzura] / est

Za AutoHotKeya PB już nie kickuje (kiedyś był to KICK za Aimbota). Ludzie skarżyli się, że nie tylko był używany do gier więc tą decyzją PB zezwoliło na używanie czegoś takiego.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:52 

Raszid , moze dobrze gra , moze nie . Ja tam lubie przeciwko Metzowi i Grubberowi grać bo przynajmniej wiem , ze oni potrafią mnie zabić :)
Ostatnio tez mnie Raszid pod nickiem Perfect_Killer_PL oskarzales o makro - gralem na nicku D4go :)
Co do .cfg mam swoje własne zdanie . Inne odpowiedzi mnie nie interesuja - .CFG nic nie daje , a jezeli daje to napewno nie na naszych polskich łączach ( chyba , że ktoś ma jakiegos bardzo dobrego dostawce bez żadnych packet lossow , kolosalnych zmian pingow itp .
Dymki z glowy najczęściej lecą z powodu pingu . Wezmy na przykład takiego Balu . Ma ping 40 , a jezeli akurat mam z nim 1v1 i skoczy mu ping do 60 to automatycznie głowa dymi .

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 22:54 

[quote]Owszem dostalem BANA za co ? No pewnie za cheaty aczkolwiek tym razem to juz sam nie wiem za co, MSX-a odstawilem i wierz o tym dobrze, za configa raczej nie dostalem tego bana bo wiekszosc z was by go dostala.
[cenzura] / est

No zaraz dzieci unloków zassają i będą siać jeszcze większe ZUO! ,,rzĄł

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 23:06 

Tia. Nie chce byc PB tyle pracy teraz bedzie mial:P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 23:14 

Wiesz Raszid głupia sprawa bo dostales bana a pozniej mowiles o tym na TSie. Moim zdaniem byl to powod wrecz śmieszny no ale nic, pozniej dostalem linka (czy screena juz nie pamietam) od Bodka. No coz jezeli nie jechales teraz na cheatach to przepraszam (tak w ogole to ja bylem w tedy kiedy go uzywales pierwszy (i mam nadzieje jedyny) raz?) Zreszta tak jak PiSalem ciezko mi bylo w to uwierzyc bo mialem okazje grac przeciwko gosciowi z aibotem (na 99% jest pewne jezeli ktos mi pokaze osobe ktora celuje w tak dziwny sposob to zmienie zdanie na jego temat) i grales duzo gorzej (zreszta mozna cie bylo zabic a tamtego goscia nie mialo sie nawet szansy).

Co do cfg to ja sie przyznaje ze uzywam nie wiem czy cos daja czy nie ale sie juz przyzwyczailem (pewnie jakby mi ktos podlozyl standardowy cfg to bym niezauwazyl).

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 23:28 

A co z marko Grubber? Tez wypowiedz jakies zdanie na ten temat bo tez troche glupia sprawa wyszła imo.

Mam pytanie, troche związane z tematem . Sćiągnełem te Macro , żeby sprawdzić czy to, co mówi Raszid jest prawdą i chcialem przetestować na SP .
Włączylem go i pisało ze nie moze znaleźć settings.ini . No to nic , mówie sobie . Teraz jednak chcialem poszperac troche w plikach i poszukać tego , i natknelem sie na takie coś :
-std_archive.md5
-std_archive_mod.md5
Wiem , że zabrzmi to głupio , ale nigdy nie miałem żadnej styczności z haxami i nawet ten temat mnie nie interesowal , lecz pamiętam , że gdzieś na PB bylo o jakimś md5 tool midmatch czy cos takiego . Dlatego przemknelo mi przez mysl czy to nie jest jakis cheat .

Ostatnio edytowano 14 lis 2007, 23:43 przez DaGodness, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 23:36 

Makro nie uzywam. Uzylem tego raz i mi starczy. Glupio bylo gdy bieglem i podnies kita nie moglem bo ten mi granata rzucal xD (czy jakos tak to wygladalo juz nie pamietam ;) ) Zreszta ja mam Makro w łapie wiec po co mi ^^

BTW Metza bym sie zapytal on pewnie jedzie na jakis dodatkach ;)

PS wlasnie jeszcze zapomnialem dodac o Balu. Jezeli on nie ma cfg albo cos to ja kurna nie rozumiem tej gry kopci sie nie miłosiernia a pozniej jeszcze do mnei z geba ze jade na cfg ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 23:46 

Z pewnych źródeł wiem , że caly SOF ( co pewnie nie jest żadną nowością) ma .cfg :) .
Co do Metza osobiście nic do niego nie mam , oprócz tego , że jest okropnym statsiarzem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 07:31 

W1rus to się dopiero dymi :D co do SOFu.. Sami kiedyś pisali, że mają cfg i nie wiem dlaczego robicie z tego takie halo... Połowa DT też miała ale po miesiącu grania stwierdziłem, że bardziej mi to przeszkadza niż pomaga/poprawia komfort grania...

Ostatnio dla jaj sobie walnąłem cfg i żadnych rewelacji nie ma...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2