Metz napisał(a):
Raszid fakty sa faktami. Oczywiscie nie twierdze ze jestem najlepszy itp itd, nie wiem skad zresztą ten pomysl bo uwazam ze jest wielu graczy bardziej skillowych niz ja. Jedno wiem napewno, ty juz jestes skreslony. A teraz osobiscie mam w nosie twoje zdanie na ten temat bo uwazam ze ktos kto uzywał cheatów nie powienien miec już prawa do wypowiedzi.
Co do SOF'u zapewniam wam ze nie kazdy ma cfg a nawet jesli niektórzy maja to co ? Nie jest to zadna tajemnica - "howto.." na ten temat został napisany i wyczerpany wiec nie rozumiem po co znów wracać do tego samego..
Metz od kiedy to uzywanie czegos nielegalnego zabrania wypowiedzi na ten temat ??
Zastanow sie troche nad swoja wypowiedzia bo odbieranie komus glosu przez fakt ze czegos probowal nie jest chyba dobrym rozwiazaniem, moze komus sie przyda sam fakt ze nie warto uzywac czegos czego sie niepowinno chocby to nawet chcial robic w slusznej sprawie.
To ze jestem skreslony w twoich oczach olewam, ale szanuje twoje zdanie bo kazdy moze o mnie myslec co chce.
A to ze jestes taki dobry na publikach to dlatego ze masz swoja dziwna taktyke, oczywiscie nie neguje czy nie popieram jej, odbieram to poprostu jako dobijanie po innych, jednym slowem dobrze gracie w team-ie bo w starciach 1/1 skill lekko ponad przecietna. Oczywiscie przecietna pisze tutaj o graczach ktorzy to juz przerobili troche H w BF2. nie mylic z przecietnym noobkiem (bez urazy dla nikogo)