Teraz jest 6 mar 2025, 15:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 09:36 

Tak sledze te wszystkie wypowiedzi o CFG itp i zawsze gdy zaczyna sie rozmowa każdy pisze coś w stylu "używalem", ale teraz już nie bo to bardziej przeszkadza niz pomaga" xD a pewnie większość z was do dziś gra na jakimś CFG. Oczywiście możecie mi pisać ze was nie znam itd, ale takie jest moje zdanie.

.ps gdybym miał takiego CFG jak np. hmmm c-sh0t to bym na nim gral i nie wstydzę sie tego ;*

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 09:45 

C-shot oprocz cfg ma pewnie 6 megowe łącze serwerownie 2 ulice dalej i pada o sredniej wartosci Twojego kompa wiec tłumaczcie sobie ze dymki konfigi i takie sprawy tak jest łatwiej

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 10:11 

Sponsor nam wykupił [cenzura] / est - robione na zlecenie, niewykrywalne haxy. Metz strzela teraz seriami z czołgu.

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 10:56 

hahaha to juz pograne :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 12:41 

DaGodness napisał(a):
A co z marko Grubber? Tez wypowiedz jakies zdanie na ten temat bo tez troche glupia sprawa wyszła imo.

Mam pytanie, troche związane z tematem . Sćiągnełem te Macro , żeby sprawdzić czy to, co mówi Raszid jest prawdą i chcialem przetestować na SP .
Włączylem go i pisało ze nie moze znaleźć settings.ini . No to nic , mówie sobie . Teraz jednak chcialem poszperac troche w plikach i poszukać tego , i natknelem sie na takie coś :
-std_archive.md5
-std_archive_mod.md5
Wiem , że zabrzmi to głupio , ale nigdy nie miałem żadnej styczności z haxami i nawet ten temat mnie nie interesowal , lecz pamiętam , że gdzieś na PB bylo o jakimś md5 tool midmatch czy cos takiego . Dlatego przemknelo mi przez mysl czy to nie jest jakis cheat .

faktycznie zapomnialem spakowac settings.ini
tu masz z settings [cenzura] / est
(aha) zeby wylaczyc to badziewie CTRL+ALT+DEL i zakoncz proces "Mak"

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 15:26 

Raszid fakty sa faktami. Oczywiscie nie twierdze ze jestem najlepszy itp itd, nie wiem skad zresztą ten pomysl bo uwazam ze jest wielu graczy bardziej skillowych niz ja. Jedno wiem napewno, ty juz jestes skreslony. A teraz osobiscie mam w nosie twoje zdanie na ten temat bo uwazam ze ktos kto uzywał cheatów nie powienien miec już prawa do wypowiedzi.

Co do SOF'u zapewniam wam ze nie kazdy ma cfg a nawet jesli niektórzy maja to co ? Nie jest to zadna tajemnica - "howto.." na ten temat został napisany i wyczerpany wiec nie rozumiem po co znów wracać do tego samego..

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 16:34 

rph^[PoL] napisał(a):
C-shot oprocz cfg ma pewnie 6 megowe łącze serwerownie 2 ulice dalej i pada o sredniej wartosci Twojego kompa wiec tłumaczcie sobie ze dymki konfigi i takie sprawy tak jest łatwiej

xD xD xD xD ...buahahahahah

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 18:08 

Nie no ucz dalej Raszid czitowania...

Co do cfg, to mnie to .... jezeli ktos gra bez tego i ma wyniki jak metz, czy jakis inny, to mysle ze ma duzo satysfakcje, możliwe ze większą niż na cfg, [b]...

Seriami z czolgu? :mrgreen: A jest cos zeby nożykiem czolg rozwalić? Oczywiście za 1 razem, bo za 2 to mam taki czit.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myśle, że EA sama powinna wypuścić coś w stylu msx, tylko zrobić tak, aby mogli rejestrować kto z niego używa, a potem banana mu! :mrgreen:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 18:18 

Zagralem na tym makro i jakiejs rewelacji nie odczulem ... kilka fragow headem, ale to pewnie przez cod4 :)

Mathev -->> proponuje nasteonym razem dac wiecej buziek ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 19:35 

lol ja zawsze uzywalem cfg na inf i. ale i tak bylem noobem :D czasami pomagaly ustawienia czasami lamilem jak nooby na single jak dacie ich na low. oby w BF3 nie bylo takich manevrow z plikami itd.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 19:52 

O ile mi wiadomo to za makro PB nie banuje no ale moze jakis szybki update i bedzie gitara

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 20:39 

No to moze teraz ja przezycia swoje opisze z tym makrem...
Zmienilem , że tak powiem - ogólną fizykę recoila . Zamiast podnosić mi AK do góry , to leciało do dołu . Jeżeli by dobrze by to wykalibrowac można byłoby uzyskać efekt no recoila jak w msx . Tylko nie jestem pewien..

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 20:49 
Redaktor Battlefield.pl

CarewManiak napisał(a):
O ile mi wiadomo to za makro PB nie banuje no ale moze jakis szybki update i bedzie gitara

Makro możesz sobie w AutoHotKeyu napisać a PB tego już nie kickuje :P.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 00:19 

omg, o czym wy gadacie, strach na serwer teraz wejść ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 00:37 

Metz napisał(a):
Raszid fakty sa faktami. Oczywiscie nie twierdze ze jestem najlepszy itp itd, nie wiem skad zresztą ten pomysl bo uwazam ze jest wielu graczy bardziej skillowych niz ja. Jedno wiem napewno, ty juz jestes skreslony. A teraz osobiscie mam w nosie twoje zdanie na ten temat bo uwazam ze ktos kto uzywał cheatów nie powienien miec już prawa do wypowiedzi.

Co do SOF'u zapewniam wam ze nie kazdy ma cfg a nawet jesli niektórzy maja to co ? Nie jest to zadna tajemnica - "howto.." na ten temat został napisany i wyczerpany wiec nie rozumiem po co znów wracać do tego samego..

Metz od kiedy to uzywanie czegos nielegalnego zabrania wypowiedzi na ten temat ??
Zastanow sie troche nad swoja wypowiedzia bo odbieranie komus glosu przez fakt ze czegos probowal nie jest chyba dobrym rozwiazaniem, moze komus sie przyda sam fakt ze nie warto uzywac czegos czego sie niepowinno chocby to nawet chcial robic w slusznej sprawie.

To ze jestem skreslony w twoich oczach olewam, ale szanuje twoje zdanie bo kazdy moze o mnie myslec co chce.

A to ze jestes taki dobry na publikach to dlatego ze masz swoja dziwna taktyke, oczywiscie nie neguje czy nie popieram jej, odbieram to poprostu jako dobijanie po innych, jednym slowem dobrze gracie w team-ie bo w starciach 1/1 skill lekko ponad przecietna. Oczywiscie przecietna pisze tutaj o graczach ktorzy to juz przerobili troche H w BF2. nie mylic z przecietnym noobkiem (bez urazy dla nikogo)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2