Teraz jest 6 mar 2025, 12:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2007, 13:35 

Mowa o moim filmiku? Dzwieki zostawilem specjalnie, zeby dokladnie bylo wiadomo kiedy strzelam.. W niektorych miejscach (chyba 2-óch) co prawda jest lekkie przesuniecie dzwieku, ale przez moją nieumiejętność posługiwania się programem Vegas, gdzie skomplikowane było nieco cięcie, przyspieszanie i dostosowanie do tego dźwieku. Nie wyszło źle.. Łatwiej było zrobić filmik bez dźwięku zupełnie, tylko z muzyczką, ale to już zatraciłoby w pewnym stopniu cel jakim było pokazanie całej rundy.

To jest moje statsiarskie konto:
http://www.bf2stats.nl/player/110475816/

Ale BF2 to już dla mnie przeszłość.. Wątpię czy będe jeszcze w to grał.. Nie grałem od ponad miesiąca..

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 11:38 

Wiem jak jest stary. To prawie mój równolatek.
Jako nowa osoba na forum (i w ogóle nowa w BF - gram stosunkowo od niedawna), czytam wszystko co mogłoby mnie zainteresować. Domyślam się, że teraz jesteś lepszy, na filmie nie było nic nadzwyczajnego. Według mnie oczywiście. ;-) Jak wspomniałem, jestem nowicjuszem w BF, ale oglądając filmik odniosłem jedno wrażenie. Miałeś sporo zabitych, ale sam też byłeś łatwym celem prawie w każdym miejscu na dachu. ;-)
Pozdrawiam..
P. S. Postaram się nie odpisywać na stare posty.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 13:28 

Spox filmik,też lubie być snajperem.

Chociarz czasami(nawet przypadkowo)wale heady z ak-101.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 14:38 

Raczej lepszy nie jestem, bo nie gram w BF2..

A czy jestem łatwym celem to możemy sobie podyskutować, bo Ci co ze mną grali mówią coś zupełnie przeciwnego ;) Ja nie stoję na tym dachu jak kołek :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 16:45 

łatwy cel dobre sobie :lol: gdyby byl latwym celem to wynik nie byl by taki , chyba ze same noby tam graly

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 18:00 

A co nie jest łatwym celem dla helika sniper na dachu? :lol: :lol:

Nie no ale skilla masz bardzo fajnego.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 18:10 

hmm.. może wszyscy to wiedzą ale dlaczego masz wszędzie N/A i wynik -1

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 18:58 

bo to konto statsiarskie i kilka/kilkanasie godzin grania nei starcza do ogolnych statow nie mowiac ze gra tylko sniperem to jak moze miec wszystkie staty ? pomysl troche

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 20:44 

Nie.. N/A jest bo nie gralem na tym koncie przez ponad miesiac.. ;)

To jest moje glowne konto i tez jest N/A..
http://www.bf2stats.nl/player/57543252/
To bedzie z kazdym kontem na ktorym sie nie gra miesiac - znika ze statystyk globalnych.. Moze wrocic do nich jesli zaczalbym znowu grac w BF2..

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2007, 22:09 

no to już rozumiem

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 09:22 

Najprawdopodobniej mylę się, gdyż jak wspominałem jestem nowicjuszem. Jednak wydaje mi się, że snajper na dachu w samym rogu, obserwujący tylko jedną stronę horyzontu jest łatwym celem. Widać go od dwóch stron budynku, a on sam nie ma takiego pola widzenia. Zdarzało się to dość często. To pierwsza sprawa. Druga, miał swój ulubiony budynek z ulubionym dachem. ;-) Miejsce dobre, w zasięgu aż trzy flagi. Strzelanie było przeważnie celne jeśli obiekt nie poruszał się. Kiedy był w ruchu, różnie z tym bywało. Nie licząc oczywiście swobodnie dyndających na spadochronach. ;-) Kilka osób strzelało do snajpera, jednak ten po zabiciu ich, dalej siedział sobie na tym samym dachu. To trzecia sprawa. Czyżby nie było wskazania na wrogiego snajpera? Jakby był niewidzialny. ;-) Dlatego też nie skomentuję poziomu przeciwnika. Dobrą sprawą był uław, choć i ten nie zawsze obejmował wszystkich trzech flag. Przyjrzałem się i jak na moje oko jest możliwe wskazanie uławem wszystkich trzech flag w zasięgu.
Mimo wszystko, takie statystyki po zakończonej rundzie nie są jeszcze w moim zasięgu i pewnie jeszcze długo nie. ;-) Na razie obserwuję i uczę się, czerpiąc tym samym przyjemność z gry.
Pozdrawiam..

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 10:31 

Miłej zabawy.. BF2 to fajna gra była. Spędziłem z nią 2000 godzin, ale nie uważam tych godzin za stracone, bo w swoim czasie ta gra naprawdę była ekscytująca, szczegoólnie pierwsze miesiace - każdy się wtedy uczył itd ;)

Jesli chodzi o strzelanie do poruszających się celów to dużo zależy od ping'a. Ja zazwyczaj grałem na serwerach gdzie miałem 20-30ms.. Pozniej już było z tym trudno, bo miałem bana prawie na każdym więc grało sie przy 30-50ms.. Na polskie serwery przestałem zaglądać od dawna, bo przy pingu 70ms to lepiej już grać z AK niz ze snajpą.. Przy takim pingu to można ciągle punktować na nieruchomych celach, ale poruszające sie to już kwestia szczęścia.

Teraz czekam na BF3 :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2007, 15:48 

Hmm, musiało być fajnie na początku. Szkoda że mnie nie było przy tym. Dziś: claymore za każdym rogiem, granaty z nogawek, dzieci z Generałami z unlockami. Duże wyzwanie. I frustrujące jak cholera. Najlepiej gdy się zaczyna - grę brać jako typowy rozluźniacz na wieczór. Przy piwie/herbacie (wybór dowolny, choć oczywisty :mrgreen: ) postrzelać sobie do innych. Ja tak robię, i BF2 jest dla mnie rozrywka najwyższej rangi.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 19:20 

M@TH3V napisał(a):
A co nie jest łatwym celem dla helika sniper na dachu? :lol: :lol:

Nie no ale skilla masz bardzo fajnego.

a) Na Warlord nie ma helikopterów
b) Na ogół gra się tam bez pojazdów

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2007, 20:11 

Pisałem ogólnie... :roll:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2