Hynol napisał(a):
bibol napisał(a):
FH2 to po pierwsze modyfikacja BF 2 i jako taka powinna respektowac podstawy jakie serwuje ta gra, bo tak to po co wogole robili to na bazie bf 2 mogli albo zrobic jako zupełnie oderwana gre albo jako druga czesc do bf 1942, a przenoszac ta modyfikacje na taki grunt jakim jest bf 2 powinno to być dopasowane do stylu walki jaki wystepuje w vanilli. Widze jednak ze brak tolerancji dla czyis pogladow od razu ci pozwala wywyższać się nad innymi i obrazac, no to sobie bądź takim arogantem ale wyśmiewajac czyjes poglady stawia cie to na pozycji aroganta, który mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. Naucz się człowieku szacunku dla cudzych pogladow jak chcesz rozmawiac z ludzmi
To jest kolego śmiech na sali co napisałeś właśnie

. Nie będę nawet czasu tracił na wyjaśnianie dlaczego. Już zdanie "mogli albo zrobic jako zupełnie oderwana gre albo jako druga czesc do bf" kwalfikuje się do złotej czcionki portalu.
A co do posiadania odmiennego zdania - jasne - możesz mieć dowolne zdanie - nawet że dinozaurów nie było a wszystko zaczęło sie tak naprawde 40k lat temu. Tylko że nie miej nikomu za złe że uważa twoje zdanie za wyjątkowo śmieszne.
A na koniec dwie rady - nie podoba się to nie graj - nikt Cię nie zmusza. A jak uważasz że nie wolno modów robić które nie są podobne do oryginału, polecam wytoczyć FH dev team proces cywilny. Na prokuraturę też nie zawadzi zgłosić - powiesz że BF2 to twoja religia a FH2 jest bluźnierstwem które obraża twoje uczucia religijne. Jak nic chłopaki czapę z miejsca dostaną.
Spokojnie ja nikogo pozywac nigdzie nie zamierzam bo jakbys zauważył i przeczytal moje wypowiedzi dokladnie to bys zrozumial raz ze jestem czlowiekiem otwartym na dialog ale kiedy obie strony maja szaczuenk dla siebie i sa tolerancyjne na pomysly i idee drugiej chociazby bylyby calkiem absurdalne, a dwa dla mnie definicja moda to cos co nei powinno za bardzo odbiegac od założeń gry na ktorej bazie jest robiony przykładowo POE 2 .
Natomiast rozumiem ze inni mogą mieć zupełnie inne podejście do tego i tworzyc mody które będą zrywaly w wiekszosci z tymi założeniami jakie wytycza podstawka i stad takie mody jak PR czy FH.
Natomaist temat nazywa się „pierwsze wrazenia” wiec wypowiedziałem jakie mam odczucia na ten temat i jak wyzej napisałem wiecej nie zamierzam w to grac, dlatego tez swoje wypowiedzi na temat tego moda zamieszczam tu i nie wpycham się na sile w inne
Natomiast widze ze dla co poniektorych FH to świętość nad swietosciami i wypowiedadanie jakichs pogladow odmiennych na ten temat konczy się pogarda dla tych ktorzy się ośmielili wyrazic swoje zdanie. No ale coz bywa i tak ze fanatycy znajda sie wszedzie.
Ja nie zyje tym modem i nie zylem nie sledziłem kazdych informacji na jego temat, natomiast jako posiadacz bf 2 sadzilem ze będzie urozmaiceniem nie za bardzo odbiegającym od podstawki, ze będzie takim ciekawym rozwinieciem bf 2 tyle ze przedstawionym w teatrze działań drugiej wojny swiatowej, a widze ze dla niektórych moje spojrzenie na sparwe to herezja najczystszej wody…
ps: a i widze ze wysmiales moja wypowiedz na temt tego ze mogli wydac to jako osobna gre i temu sie dziwie bo juz w historii gier bvywaly takei przypadki ze popularne mody pozniej wychodzily jako osbne gre. Przykladowo Red Orchestra mod do UT 2004, wiec prosze wytlumacz mi dlaczego nie moglo byc tak i w przypadku fh 2 ??