Teraz jest 25 lis 2024, 04:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 00:48 

bagno - tak, obydwa.

UWAGA ! Lojalnie ostrzegam ! Ta czesc PR'a NA POCZATKU jest bardzo, ale to bardzo irytujaca. Pozniej sie czlowiek przezwyczaja. To taki skok niczym miedzy vBF2 a PR, tak tu jest miedzy 0.6 a 0.7.
Tylko nie mowcie pozniej ze nie ostrzegalem.

Co do spostrzezen - pierwsze co sie rzuca w oczy ze zmian, to czywiscie nowe m16. Wyglada super, ale jak dla mnie jest jakby za gruba, oczywiscie subiektywne odczucie, moim zdaniem przesadzil z szerokoscia calej broni. Niewiele, ale jednak.

Druga rzecz to brak mini-mapy. Niby kazdy wiedzial, niby kazdy mowil ze to nic wielkiego, ale jak sie juz zacznie grac, to jest koszmar. Czlowiek czuje sie totalnie zagubiony. Dopiero po 2 mapach czlowiek przezwyczaja sie do zycia w niewiedzy. Jest mapa i zwykla i z pokazanymi ludzmi ze swojej frakcji, ale jej odtwieranie trwa chwile.

Trzecia sprawa to panika jaka wytwarza brak spawnow. Nie ma juz spawnowania na doowodcy druzyny, nie ma spawnowania w APC'tkach, nie ma spawnowania w ciezarowkach. Zostaja tylko i wylacznie : glowne bazy, firebas'y/bunkry, rally pointy. Teraz ludzi musza zadbac o swoj spawn, inazcej czeka ich dluga droga na butach i dodatkowy ochrzan od komendanta.

Czwarta sprawa to problemy z amunicja. W 0.6 jak ci glowna bron zaczela pykac, dopominajac sie napelnienia, nie zastanawiales sie jak temu zapobiec. Szedles poprostu gdziekolwiek i brales amunicje (wszedzie = samochody, apc, itp). Te czasy sie skonczyly. Teraz dbasz o swoje magazynki, bo najblizsza mozliwosc uzupelniania brakow ( o ile nie jedyna ) to skrzynki. Skrzynki co prawda mozna dostac w paru miejscach, nie tylko od komendanta. Ciezarowki i blackhawk moze upuscic jedna na raz po przycisnieciu prawego przycisku myszy. Co nei zmienia faktu, ze do takiej skrzynki trzeba dojsc, a jeszcze wczesniej ja postawic. Zapomnisz o tym, zapomnij o dlugich strzelaninach.

Piate ... sam nie wiem co jeszcze mozna powiedziec. Ahh, tak, bylbym zapomnial. Nie ma spotowania. Zwykly piechociaz nie moze zaznaczac celow pod "q", ani w zaden inny sposob, poza chatem czy voip'em. Nawet dowodca druzyny moze zaznaczac tylko cele na mapie, nic wiecej.

Reszta rzeczy jest juz mniej wyrazista zeby sie rozpisywac osobno nad reszta. Trzeba zagrac zeby zobaczyc co sie pozmienialo.

Do zobaczyska na polu bitwy.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 01:23 
Spamer!

teraz to sie dopiero gra :D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 03:25 

qwa fcuk! urwal mi sie net i od nowa <grrrrrrrr> czyli zagram jutro... az sie boje :D polecam torenta :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 04:08 

cholera jeszcze 3h i 15min, przez to co napisał Walatch to się chyba nie doczekam 8), idzie jak krew z nosa... :cry:

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 09:05 

od 5:00 zagrałem 3 rundy na trzech mapach i muszę stwierdzić, że brak mapy bardzo utrudnia życie tak jak system spotowania :) ogólnie gra stała się bardzo wymagająca... i dobrze, słabi gracze kompletnie sobie nie radzą np: na Basrze latają po planszy i nie wiedzą co zrobić :D śmiesznie to wygląda. bez voipa nie da rady jeśli chce się grać z jakimś skillem to potrzebny jest mikrofon i znajomość angielskiego, czołgu nie da się prowadzić solo(praktycznie), w 0.6 byłem dobrym pilotem jet-ów, tutaj eh szkoda gadać,l atanie jest strasznie trudne , po 3 namierzeniach przez AA byłem martwy..., na serwerach ludzie strasznie narzekali na brak mini-mapy, gra się sprowdzała do rozmowy o mapie a nie do teamplay-a, heh mam nadzieję, że to się szybko zmieni i wszyscy z czasem przestawią się na tą chyba najtrudniejszą wersje mod-a :)
...oby...

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 10:31 

Uncle Blues napisał(a):
jak sie zorientowali, że ludzie wypatrzyli linki do .7 do szybko cofnęli filelinks.html do starej wersji. :lol:

tu macie linki do obu plików - ale idzie jak krew z nosa:
:arrow: http://game.dubki.ru/files/bf2/prmm/

O stary dzieki za te linki - u mnie idzie max 256 KB/s :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 11:08 

ja od 6 trzaskalem kilka mapek :)

brak mapy i spotow bardzo mi sie podoba. gra mi sie o wiele przyjemniej :)
mialem szczescie zagrac jako pierwsza fools road i jest genialna! na kazda flage mozna tak wysmienicie atakowac ze wystarczyly by 2 :D
za to imo nowe m16 jest beznadziejne... wole 10 razy to stare bo teraz czuje sie jak bym gral w black hawk down... :/
mialem okazje posmakowac jdam'a ale mnie rozczarowal bo spadl centralnie na mnie i 20 innych ludzi tyle ze mnie sie absolutnie nic nie stalo :D kupa dymu byla w srodku xD
ale i tak najlepsze wrazenie zrobily na mnie nowe dzwieki takie jak echo walki - miut! :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 11:59 

o kurcze, rzeczywiscie podalem wczesniej link do 0.6 :? na szzczescie bede mial za 4 godziny gre wiec teraz sie moge uczyc, a wieczorkiem to sprawdze 8)
z tego co czytam to wg mnie kiepsko, ze zlikwidowali mini-mape. mam nadzieje,ze nie beda przesadzac z tym realizmem z kazdą kolejną wersją bo bedzie porazka. oby nie zapomnieli,ze ma byc tez dobra zabawa... (a tu bach, w wersji 0.8 jak zginiesz to kick z serwera jakoby do nieba :lol: )

tak przy okazji: w xfire to jakos sie eksportuje liste kontaktow czy to jakos sie automatycznie robi? a jak trzeba samemu to gdzie? :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 13:09 

ej trzeba usunac stare pr 0.6?
czy to sie jakby uptaduje?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 13:17 

Na "ej" to nawet tramwaj nie staje ;)

Musisz usunac lub zmienic nazwe katalogu z PR'em 0.6.
Nie moze byc katalogu (albo moze byc pusty) battlefield 2/mods/pr

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 14:26 

Ej dzieki ;p

Dobra dzieki, jeszcze by mi sie cos spieprzylo i bym musial bf'a reinstalowac...

A gral juz ktos jakie wrazenia bo ja teraz zassysam mapy...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 15:03 

Nie wiem ludzie co jest z wami, ale zdecydowanie zatraciliscie umiejetnosc czytania.
Sprawdz pierwszego posta na 3 stronie tego tematu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 15:41 

no łeb trochę boli i zabieram się do ściągania :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 16:10 

hmmm, może zagram, macie może wymagania sprzętowe?

Pójdzie mi na tym?
Celeron 2.0 Ghz
Radeon 9600 256 mb
1 GB Ram DDR

:P
I znowu ściąganie Hah

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2008, 16:14 

w zasadzie to powinno odpalić ale oczywiście na minimalnych :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2