qubix napisał(a):
Zauwaz skok technologiczny po drugiej wojnie swiatowej,pierwsze kompy i innego rodzaju elektroniczne nowinki z tamtejszego okresu byly wyprodukowane na potrzeby armii!!!!!!!!!!!
Choćby jeszcze post o zintegrowaniu amerykanskiej sieci w celach wywiadowczych(choć to jest nagatywne)...
Miło, że wreszcie pokusiłeś się o jakąś "budującą" wypowiedź, jednak wracając do wcześniejszych wypowiedzi nijak tu pasuje.
qubix napisał(a):
Druga rzecz to to ze w ludzkiej qrewskiej naturze leży wyrzynanie sie.I że ZAWSZE będą konflikty,dlatego bycie ich przeciwnikiem nie ma rzadnego znaczenia!!!!!!
Nie rozumiesz jednej ważnej rzeczy: od zalania dziejów światem rządzi PIENIĄDZ i chęć WŁADZY.
Teraz wróc do podręczników historii, przyporządkuj sobie w rachunku
kto do czego dąży, analizując wszelkie, światowe konflikty.
qubix napisał(a):
A trzecia rzecz to to,że ja akurat w pelni popieram akcje w Iraku,i mam do tego prawo....i mysle ze nawet nie ma sensu dyskutowac na ten temat..... PS.TOMY jesli jestes tak dojrzaly to czemu wogóle ripostujesz posty takiego "gówniarza" jak ja,huh??,chyba gnijesz powoli.....Mnie tez wqrwila twoja "lamerska teoretyka"(skąd ty mozesz wiedziec co tak naprawde jest tam grane,przesiwanie mediów to tak jak bys gówno przesiewal) i wcale nie wyzywalem cie od przerosniętych pryków!!!!!
Przykro mi, że "zaimputowane" przeze mnie "porównanie" ludzi niewiedzących o czym piszą, przypisujesz sobie.
Typowy przykład "polaka portret własny".
Jednak chciałbym się dowiedzieć, kiedy i w którym momencie nazwałem Ciebie "gówniarzem" ?
Sam dajesz przykład swojej niedojrzałości (teraz nie tylko o pisanym ale i czytanym tekscie) w beszczelny sposób atakując moją osobę.
Proponuję wyhamować swoje emocje, a tym samym słowa.
Odnośnie filtrancji, infiltracji, mediów, wiedzy, co ważne faktów, wierz mi: jest tu masa osób, posiadająca ogromną wiedzę, od której możesz się dowiedzieć o wiele więcej niż wyczytasz z codziennej gazety.
Nie znasz mnie Wać Pan i nie "syp jak z rękawa" tego typu anonsami.
Jeśli nie masz nic konkretnego do wniesienia w dyskusję - zamilcz.
W dalszej części Twojego "twórczego" riposta zapytuję od kiedy to jesteś skłonny na wystawiania takich opinii o kimś kogo nie znasz ?
Ubliżyłem Twojej osobie w jakikolwiek sposób porównywalny z Twoim "ulicznym" stylem ?
Przykro mi, ale nie piłeś ze mną "brudzia", po treści i stylu w jaki piszesz widzę dużą różnicę wiekową i nie pozwolę sobie na dalszą pyskówę więc ... alt+F4 i zaliczasz dalszego score-a.