Teraz jest 20 lis 2024, 05:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 mar 2008, 00:31 

*... Nice - FM ...*

I tyle

PostNapisane: 12 mar 2008, 00:59 

Fajne FM, ale... (nie bede tego pisal ;p)
Widac tez kilka akcji ze starego FM i kilka typowych fragow na 1hp :>

PostNapisane: 12 mar 2008, 09:06 

No strasznie sie zrobilo tłoczno pod tym tematem, fm nie jest zle troche az nad wyraz ukazujace skilla, no ale do takich filmow w sumie nie wybiera sie byle czego tylko nie wiarygodne akcje. A jeżeli chodzi o samego autora kropka, ja nie powiedzialem ze to cziter, bo sie na tym nie znam. Poprostu "smierdzi" jak stary rozlatujacy sie wychodek gdzies w jakiejs dziurze zabitej dechami, gdzie wrony lataja do góry grzebietem bo fenole chca im zdejmowac obraczki z nóg. :lol: A tak na powaznie, byc moze ze ten gosc ma zmieniony cfg, i wlasnie dlatego napisalem ze on smierdzi a nie czituje. Tylko panowie, czy taki zmieniony cfg to jest naturalny skill czy sztuczne powiekszanie przewagi nad kims kto tego cfg nie posiada..? Jezeli on z tym swoim cfg czuje sie wymiataczem to ok, we mnie budzi tylko smiech i zal. Teraz do ludzi co popierają grzebanie w cfg, panowie jak nie macie gdzie grzebac to sobie w "dupie" pogrzebcie a nie w plikach gry zeby ja sobie ulatwiac to napisałem ja zwykly gracz for fun.
hubur29
PS.1
po przemysleniu stwierdzilem ze jezeli w ligach ludzie jada na cfg no to w celu wyrownania szans albo wszyscy powinni to miec albo nikt i bardziej jestem "za" tą drugą opcja ale granie na cfg przeciw ludziom ktorzy tego nie maja uwazam ze to przegiecie.....
PS.2
do R.Bandit jak widziales bylem na tym niemieckim serwie no i heh najpierw myslalem ze nie dorównuje poziomem ale jak sie zorientowalem ze strzelam nie widac ze trafiam a za 2 sekundy pokazuje mi ze kogos zabilem to sie zalamałem mimo pingu 68<117 mialem cholerne opoznienia no i tak naprawde nie wiem czy tam jest wysoki poziom czy nie ale pozniej gralismy na PL4FC i bylo ok :mrgreen:
PS.3
do Maniek78 dziekuje za pózno wieczorną gre na serwie PL4FC bylo bardzo milo no i fajna paka sporo ludzi z j.w klanu wpadl na troszke Metz szkoda ze sam, byl tez DeeeJaaayy chyba tak sie pisze no i fane sie gralo nie wspomne o reszcie graczy bo nie pamietam nikow ale wszystkim gratki w kazdym razie dzisiaj tam zajrze w pierwszej kolejnosci na ten serwerek szkoda ze tylko Karkand mogl by byc jeszcze Mashur no i nawet Jalalabad....

PostNapisane: 12 mar 2008, 10:47 

pchajcu palcu o ile mi wiadomo to nie było 3 banów a zaledwie 2, bo kropcio bana nie dostał. a co do "configów" to widze ze tylko w polsce takie czary mary,
jak sie wejdzie na forum ESLa to takie typy jak Kaktus mówią tylko n1 hitreg like in fragmaster movie, a nie od razu config, zreszta zapraszam do przegladania forum esl;a fajnego screena tam wrzucił ze swoim netem

Obrazek

i co, config? Zresztą zapytajcie SOFu co myśli bo z tego co piszą widze że duzo z nim grali i jakoś nie widziałem od nich stwierdzenia "config".

edit: ctrl + c ctrl + v by kropek :

Cytuj:
siema ;), cieszy mnie że piszecie " nie postarałeś się kropek" do yaxy, mowi ze fajnie byc flejmowanym i czuć się jak twórca fma :D. Tak btw: nie interesują mnie takie wypowiedzi jak pcjajcie palcem i spółki (btw: dwulicowy dagodness? Chyba, bo tylko on jest jedynym który długo ze mną przesiedział na TSie i potrafi pitolić kacapały : ]) Ten FM nie trafił na to forum z mojej inicjatywy, ale nie musicie go zamykać chętnie popatrze. :) Bardziej interesują mnie wypowiedzi na ESLu, gdzie jak narazie każdemu sie podobały te fragi i od ludzi którzy coś osiągneli i potrafią grać (kaktus, raven etc).aronia : No tak, używałem configa przez cały film. Aha, msx padł ale mam 187ci w całym filmie mozna zauważyć jak mi rzuca celownikiem po całej mapie i zabijam strzelając w noge. Szkoda że zabiera mi hp po 2 sekundach jak ktoś do mnie strzela. A co do Adasi'ego - widzę motyw Roby, Roba jest w porządku gość obok Metza i Fryzjera chyba najbardziej w SOFie. Ale jeżeli chcesz flejmować tylko dlatego że pojechałem cie z defi (ego 2 low?) to hf, mnie to nie rusza. Dobijam tylko huh? Szkoda że widze tylko 2-3 akcje takie w swoim FMie. Co do reszty komentarzy : Wiem, efektów za dużo jest. Jak to Fraguś<3 napisał, to jest fragmovie a nie vegasskillsmovie. Do bodaj komara, nie pamietam kto to napisal i nie chce mi sie sprawdzać : niem pojdem stond, Enjoy, ale nie flame a normalne komentowanie. Jak ktoś nie ma zamiaru napisać czegoś mądrego czyt. ocena FMa a tylko poflejmować (pan kropeczek?) wysyłam na czat.onet.pl.

btw : kropek programista - tekst roku?
aha, no ofc - pod***ałem pomysł tigersharkowi, szkoda że te intro widział np jason juz miesiac temu, przed wydaniem FMa "tigershacka"

PostNapisane: 12 mar 2008, 11:39 

Czy wyrażenie swojego zdania to flejm? Może lepiej naucz się czytać?

Ojej, pojechałeś mnie z defi jak szedłem kogoś innego podnieść, ale jesteś dobry, moge Cię dotknąć?

Nadal uważam, że jesteś pr0 dobijaczem, z resztą nie tylko ja ;]

PostNapisane: 12 mar 2008, 11:50 

Molpi napisał(a):
Fajne FM, ale... (nie bede tego pisal ;p)
Widac tez kilka akcji ze starego FM i kilka typowych fragow na 1hp :>

Cytuj:
nie ze starego FMa - tylko ta jedna za skrzynkami. Ta reszta w slabej jakosci to efekt padnięcia systemu, na szczescie mialem je zrenderowane na dysku D: - niestety skompresowane juz było dosc mocno i dlatego taki efekt.

PostNapisane: 12 mar 2008, 17:28 

Lol czegos nei rozumiem, w pliki txt napisales ze DEAFULT CONFIG a tutaj piszesz ze uzywales ^^ no chyba ze ironia czy cos tam takiego.
BTW Gralem z toba i raczej widac tutaj ze kilka razy sposrod 3 miesiecy zrobiles niezle jazdy z przeciwnikami :) a tak pozatym to efekty nawet anwet :)

PostNapisane: 12 mar 2008, 17:47 

aaa cool filmik i wspaniale fragi :] filmik wymiata , odslonil tez bagi z ktorych korzysta tzn. np. strzelanie w powietrzu :wink:

PostNapisane: 12 mar 2008, 18:37 

Cytuj:
btw : kropek programista - tekst roku?

Widze ze niektórzy nie rozumieją w wieku min, 16 lat jakie znaczenie ma "xxx"...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 12 mar 2008, 23:08 

mi sie podoba....najwazniejsze ze cos zrobil i pokazal to innym...mozna sie czegos nauczyc...a co do cfg...to gralem czasam z nim gathera i jakos nie wykazuje sie uber pro skillem...gra napewno dobrze...ale jak kiepski dzien to lami jak kazdy inny...najlepsze w tym poscie jest to,ze najwiecej krzycza ci...co najmniej znaja sprawe kropka...tak jak hubur29(koles..nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj w slady za innymi).

PostNapisane: 12 mar 2008, 23:15 

Tak btw: nie interesują mnie takie wypowiedzi jak pcjajcie palcem i spółki (btw: dwulicowy dagodness? Chyba, bo tylko on jest jedynym który długo ze mną przesiedział na TSie i potrafi pitolić kacapały : ])
Nie zaliczaj mnie do jego spółki , bo ja nawet tego #low nie znam ^^
Wiesz, lubiałem ( lubię ; ) z Tobą grać , bo jesteś graczem na poziomie (nie jak jakieś pleby z NSZ czy =AiT= ) ofc bez urazy panowie ^^
Btw. dlaczego odrazu dwulicowy kropu$$? =*

pozdro&pocwicz ;S

Co do fm - nie ogladalem , ale w najblizszym czasie sciagne i ocenie
Btw. nie moze nikt tego wrzucic na Tuba?

PostNapisane: 13 mar 2008, 00:01 

Cytuj:
Wiesz, lubiałem ( lubię ; ) z Tobą grać , bo jesteś graczem na poziomie (nie jak jakieś pleby z NSZ czy =AiT= ) ofc bez urazy panowie ^^
:D Nie pamięta wół jak cielęciem był.

PostNapisane: 13 mar 2008, 00:03 

hahaha fakt dagi cielątko NSZ-tu :D o ile o to ci chodzi :roll:

PostNapisane: 13 mar 2008, 00:05 

DaGodness napisał(a):
Btw. nie moze nikt tego wrzucic na Tuba?

przecież na dole jest link gdzie można obejrzeć go nie ściągając :lol:

PostNapisane: 13 mar 2008, 01:33 

komar(poland) napisał(a):
Cytuj:
:D Nie pamięta wół jak cielęciem był.

Święte słowa, komar, szybko szczyl zapomniał. Niecierpie takich chorągiewek, pamietam nawet wyrazy współczucia od kogoś z eXavas, czy jakoś tak, że go przyjęliśmy.
P.S. kropek też był w NSZ.

ktoś tam pisał o dobrym necie...mój też jest niezły:
Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2