Teraz jest 20 lis 2024, 05:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 mar 2008, 09:36 

gabcio napisał(a):
mi sie podoba....najwazniejsze ze cos zrobil i pokazal to innym...mozna sie czegos nauczyc...a co do cfg...to gralem czasam z nim gathera i jakos nie wykazuje sie uber pro skillem...gra napewno dobrze...ale jak kiepski dzien to lami jak kazdy inny...najlepsze w tym poscie jest to,ze najwiecej krzycza ci...co najmniej znaja sprawe kropka...tak jak hubur29(koles..nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj w slady za innymi).

Sluchaj no gabcio ja nie musze grac z gosciem 10 lat zeby dojsc do jakis wnioskow. Nie znam kolegi z jego historii tylko ze spotkania na serwie ktore trwalo okolo 25 min. to wszystko. Dalej uwazam ze "smierdzi" a nie wiem czy uzywa czegos i mnie to nie obchodzi i to sa moje odczucia a nie kogos innego. Tlumaczenia kogos ze ktos ma super internet to tez dla mnie smiech na sali :D Jedna sprawa mnie zadziwia ja tu jestem od niedawana ale wiem jedno co sie sprawdza zawsze....Apeluje zrobmy jakis Lanik i zaprosmy cała ta smietanke co tu sie wypowiada oraz wymiataczy co sie nie wypowiadaja i reszte wymiataczy ktora ich broni na laniku zawsze wszystko wychodzi wstawi sie wszystkim org cfg ping wszyscy 0 i nabiora wody w usta najwieksi krzykacze na tym forum... pozdro :)

PostNapisane: 13 mar 2008, 10:31 

Apeluje zrobmy jakis Lanik i zaprosmy cała ta smietanke co tu sie wypowiada oraz wymiataczy co sie nie wypowiadaja i reszte wymiataczy ktora ich broni na laniku zawsze wszystko wychodzi wstawi sie wszystkim org cfg ping wszyscy 0 i nabiora wody w usta najwieksi krzykacze na tym forum... pozdro :)
Myslisz ze ktos sie bedzie fatygowal zeby tobie pokazac ze potrafi grac w BF2? buhehehe

PostNapisane: 13 mar 2008, 11:18 

Ok, ale wiek minimum 18 lat. Ciekawe ile klanow procz SOF by sie pojawiło :lol:

PostNapisane: 13 mar 2008, 11:45 

no, lan... szkoda ze pan EACman ma w dupie was/nas wszystkich

PostNapisane: 13 mar 2008, 13:42 

Adasi napisał(a):

A co to ma do rzeczy? Szczycisz sie tym ze u was minimum to 18 (albo wiecej) lat? Zaden bajer. A rajcowanie sie tym ze ma sie 18 latek skonczonych tez raczej jest żałosne xD

PostNapisane: 13 mar 2008, 14:35 

Grubber{PL} napisał(a):
Adasi napisał(a):

A co to ma do rzeczy? Szczycisz sie tym ze u was minimum to 18 (albo wiecej) lat? Zaden bajer. A rajcowanie sie tym ze ma sie 18 latek skonczonych tez raczej jest żałosne xD

Yyyy? O czym Ty do mnie rozmawiasz?

1) Ironia -> http://www.wikipedia.pl
2) Żart
3) Wiekszość graczy bf2 to niestety dzieci co widać na serwerach, których ja np ostatnimi czasy mam juz dość. Przez neta pyskuja a na lanach siedzą cicho.

PostNapisane: 13 mar 2008, 14:45 

Wiekszosc tych dzieci to lamki grajace ffa ciezko zeby przyjechaly na lana xD ale mam podobne zdanie co do poziomu graczy i ich kultury ;) Mogłeś przynajmniej dać linka do hasła :P

PostNapisane: 13 mar 2008, 15:11 

Myslisz ze ktos sie bedzie fatygowal zeby tobie pokazac ze potrafi grac w BF2? buhehehe[/quote]
Widzisz Molpi jaki ty głupi jestes? Czy ja napisalem ze maja sie zjechac ludzie zeby cos akurat mi udowadniac? A moze po prostu po to zeby sie spotkac na zywo pogadac wypic piwko i pobawic sie wspolnie? Za prosty jestes niestety zeby to zrozumiec. Adasi co do twojego pomysłu ja mysle ze wiek OPEN zeby nie posadzali nas o STARE WAPNO :lol: i podtrzymuje swoj pomysl mysle ze gracze z takich klanow jak SOF, MISS, PL4FC i innch mogli by sie wykazac ja tez sluze pomoca w razie czego w organizacji jesli byli by chetni..:-)pozdrawiam

PostNapisane: 13 mar 2008, 15:31 

Adasi napisał(a):

jezeli w gre wchodzil by Cq32 to PTT napewno :D i ja tez :D
ale lanika juz nigdy nie bedzie

PostNapisane: 13 mar 2008, 15:44 

Ludzie to tylko gra a nie życie!!! Zdecydowanie za bardzo sie wczuwacie , musicie się wyluzować bo wam jeszcze tak zostanie.

P.S.
Fajny FM

PostNapisane: 13 mar 2008, 16:04 

jezeli w gre wchodzil by Cq32 to PTT napewno :D i ja tez :D ale lanika juz nigdy nie bedzie[/quote]
Eddie a dlaczego juz nigdy nie bedzie? troche zapału ludzi szczerych checi i bedzie jazda jak sie ma mysle ze to wszystko jest do zorganizowania tylko potrzeba na to chetnych ludzi to wszystko pozdro..:-)

PostNapisane: 13 mar 2008, 16:37 

hehe no kazdy przyjedzie ze swoim sprzetem i bedzie jazda :D hehe chyba ze masz sponsora ktory to zoorganizuje

PostNapisane: 13 mar 2008, 19:26 

Co wy chcecie?

Kropek to młot ale cheatować nie cheatuje, a frag movie akurat mu wyszło. Tyle.

Hubur czy jak Ci tam. Chyba już ktoś wpadł na ten pomysł, geniuszu, dlatego w zeszłym roku byliśmy na lanie w Wawie.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 14 mar 2008, 00:59 

Fryzjer napisał(a):
Co wy chcecie?

Kropek to młot ale cheatować nie cheatuje, a frag movie akurat mu wyszło. Tyle.

Hubur czy jak Ci tam. Chyba już ktoś wpadł na ten pomysł, geniuszu, dlatego w zeszłym roku byliśmy na lanie w Wawie.

Pozdrawiam.

nooooo i tutaj sie zgodze co do tego ze nie uzywa haxow....prawda taka...ze jedni z nim utrzymuja kontakt...drudzy go nie lubia...a ci co gowno wiedza to go jada.....tylko chcialbym przypomniec ze temat jest o FM a nie o Kropku...dlatego sie zastanawiam czemu sie zrobil offtop i nikt sie nie wypowiada na temat filmu...co sie podoba co nie...byc moze ktos bedzie krecil swoje i uniknie takich bledow dzieki waszym wypowiedziom(narazie takich praktycznie brak)...ludzie ogarnijcie sie troszke bo to zenua!:)

PostNapisane: 14 mar 2008, 01:20 

Fryzjer jestes bez sensu jak lokata :lol:
To znaczy ze jezeli dzisiaj zjadles to jutro juz nie musisz tak? Bo nie wiem o co ci biega to ze lan byl w zeszlym roku to nie znaczy ze ma nie byc w tym wiec chlopie podrap sie po bujnej czuprynie i pomysl o czym ty piszesz.
A eddie na lanik nie potrzeba sponsorow i etc. zjerzdzamy sie i gramy for fun a nie sponsorzy i cala ta kanonada nadetych bufonow... pozdro

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2